samsung galaxy z flipsamsung galaxy z flip

-> Ennakkotilaa Galaxy Z Flip6 tai Z Fold6 ja saat vähintään 100 euroa vaihtohyvitystä.

Samsung Galaxy Z Flip 6 on innovatiivinen älypuhelin, joka yhdistää tyylikkyyden ja suorituskyvyn. Sen moderni muotoilu ja taitettava näyttö tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät jotain erilaista. Puhelimen ominaisuudet sisältävät uusimmat teknologiat ja erinomaisen kameran.

Uusin malli on edelleen erittäin kompakti ja sen taittuva näyttö mahdollistaa sen mahtumisen pienempään tilaan. Samsung on parantanut saranaa ja kestävyyttä, mikä tekee puhelimesta entistäkin luotettavamman päivittäisessä käytössä.

Suorituskyky

Galaxy Z Flip 6 on tehokas prosessori ja riittävästi RAM-muistia, mikä takaa sujuvan käyttökokemuksen. Se soveltuu erinomaisesti niin päivittäiseen käyttöön kuin raskaampiin sovelluksiin ja peleihin. Galaxy Z Flip 6: Varustettu viimeisimmällä Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorilla, mikä tekee siitä erittäin nopean ja tehokkaan. Muistia on saatavilla jopa 12 Gt, mikä mahdollistaa moniajon sujuvasti.

Näyttö ja muotoilu

Puhelimen taitettava näyttö on sen merkittävin ominaisuus. Laadukas AMOLED-näyttö tarjoaa terävät värit ja syvän kontrastin. Taitettuna puhelin on kompakti ja helppo kuljettaa, mutta avattuna se tarjoaa suuren katselutilan.

Galaxy Z Flip 6: 6,7 tuuman AMOLED-näyttö tarjoaa upean värintoiston ja kirkkauden. Näyttö on myös aiempaa kestävämpi ja siinä on parempi naarmuuntumissuojaus.

Kamera

Galaxy Z Flip 6 on monipuolinen kamerajärjestelmä, joka sisältää sekä laajakulma- että ultralaajakulmaobjektiivit. Tämä mahdollistaa laadukkaiden kuvien ja videoiden ottamisen erilaisissa tilanteissa. Kamerassa on myös edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten yötila ja Super Steady -kuvaus.

Galaxy Z Flip 6: Uudet kamerat tarjoavat paremman kuvanlaadun sekä päivällä että yöllä. Parannettu ohjelmisto ja tekoälyominaisuudet tekevät kuvien ottamisesta helppoa ja hauskaa.

Galaxy Z Flip 5: Kamerat olivat jo erittäin hyvät, mutta eivät aivan uuden mallin tasolla. Ohjelmistopäivitykset ovat kuitenkin tuoneet monia samoja parannuksia myös vanhempaan malliin.

Akku ja lataus

Puhelimessa on kestävä akku, joka riittää koko päivän käyttöön. Se tukee myös pikalatausta, joten voit ladata laitteen nopeasti tarvittaessa. Langaton lataus on toinen kätevä ominaisuus, joka tekee laitteen lataamisesta vaivatonta.

Galaxy Z Flip 6: Parannettu energiatehokkuus ja suurempi akku takaavat pidemmän käyttöajan yhdellä latauksella. Pikalatausominaisuudet ovat myös kehittyneet.

Galaxy Z Flip 5: Akunkesto oli yksi suurimmista parannuskohteista edelliseen malliin verrattuna, mutta ei silti yllä uuden mallin tasolle.

Käyttöjärjestelmä

Galaxy Z Flip 6 toimii Android-käyttöjärjestelmällä, johon on integroitu Samsungin oma One UI -käyttöliittymä. Tämä yhdistelmä tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Käyttöliittymässä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä puhelimen vastaamaan omia tarpeitasi.

Turvallisuus

Puhelimessa on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus. Samsung Knox -turvajärjestelmä suojaa laitetta haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Voit myös käyttää Secure Folder -ominaisuutta tallentaaksesi arkaluonteisia tietoja turvallisesti.

Hinta ja saatavuus

Galaxy Z Flip 6 on saatavilla useissa väreissä ja tallennusvaihtoehdoissa. Hinnat alkavat 34,99€ /kk ja laite on saatavilla Samsungin verkkokaupasta sekä valituista jälleenmyyjistä. Lisäksi voit hyödyntää erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, kuten inbytesrabatt ja Samsung Care+ -palvelun.

Erikoisominaisuudet

 • Taitettava näyttö: Innovatiivinen muotoilu ja käytettävyys.
 • Monipuolinen kamera: Laadukkaat kuvat ja videot erilaisissa valaistusolosuhteissa.
 • Turvallisuus: Samsung Knox ja biometriset tunnistimet.
 • Akku: Pitkäkestoinen ja pikalatausmahdollisuus.

Hinta ja tarjoukset

Galaxy Z Flip6 hinta alkaa 34,99€ kuukaudessa, ja Samsung tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten Samsung Flex. Lisäksi Samsungin Care+ -vakuutuspaketti sisältyy ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Käyttäjät voivat myös hyödyntää erilaisia vaihtokampanjoita, jotka tuovat merkittäviä alennuksia uuden laitteen hankinnassa.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,7 tuuman taittuva AMOLED
 • Tallennustila: 256GB / 512GB
 • Muisti: 12GB RAM
 • Kamerat: Monipuolinen kamerajärjestelmä
 • Yhteydet: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
 • Akku: Kestää koko päivän käyttöä

By admin

6 thoughts on “Ennakkotilaa Samsung Galaxy Flip6 ja säästä satanen”
 1. […] Galaxy Z Flip6 on varustettu edistyneellä 12GB RAM-muistilla ja tehokkaalla suorittimella, joka mahdollistaa saumattoman moniajon ja nopeat sovellusten latausajat. Puhelimen taitettava AMOLED-näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja käyttäjäkokemuksen. Lisäksi se on suunniteltu kestäväksi, ja siinä on vahvistettu saranarakenne, joka kestää päivittäistä käyttöä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *