Luemme yleensä paljon artikkeleita siitä, mitä sinun tulee tietää ennen älypuhelimen ostamista. Se on todella hyödyllistä, koska todella harkitsemme tällaista asiaa. Samoin, jos et ole tietoinen, sinun on myös tehtävä useita asioita uuden älypuhelimen ostamisen jälkeen. Jos sinulla ei ole ideaa, jatka tämän artikkelin lukemista, koska keskustelemme niistä alla.

Ota enemmän irti uudesta älypuhelimestasi näiden seitsemän vinkin avulla

Uusi älypuhelimesi on nyt sinun käytössäsi, mutta se ei tarkoita, että voit jättää sen vain istumaan! Tässä on seitsemän parasta asiaa, jotka sinun pitäisi tehdä heti:

1. Aktivoi puhelimesi

Kun otat uuden puhelimen käyttöön ensimmäisen kerran, voi kestää muutaman yrityksen ennen kuin se toimii oikein. Tämä johtuu siitä, että operaattorisi on saattanut asettaa sille joitain lisävaatimuksia, jotka on täytettävä, ennen kuin he antavat sinun käyttää laitetta. Jos näin käy, varmista, että aktivoit puhelimesi operaattorisi kanssa ennen kuin käytät sitä muihin tarkoituksiin (kuten Internetin selaamiseen).

2. Tutustu puhelimesi teknisiin tietoihin

Sinun tulee myös tutkia puhelimesi tekniset tiedot ja asetukset ennen kuin teet mitään muuta. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka kaikki toimii yhdessä, ja varmistaa, että kaikki toimii oikein ennen kuin jatkat. Haluat tietää, minkä tyyppinen prosessori puhelimessasi on (i3 tai i5), kuinka paljon RAM-muistia siinä on (4 Gt tai 8 Gt) ja millaista tallennustilaa on käytettävissä (32 Gt tai 64 Gt). Äläkä unohda kameran resoluutiota!

3. Ota käyttöön puhelimen palautusjärjestelmä

Jos jotain menee pieleen puhelimessasi (tai vaikka mikään ei menisi pieleen), automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä, kuten Google Drive tai Dropbox, auttaa pitämään kaiken varmuuskopioituna, jotta jos jotain tapahtuu myöhemmin matkan varrella (kuten kaikkien tiedostojen katoaminen), sitten voit silti palauttaa ne tärkeät,

4. Yhdistä sosiaalisen median tilisi

Puhelimesi on hyödyllisempi, jos yhdistät kaikki sosiaalisen median tilit, mukaan lukien Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp ja LinkedIn, ja käytät niitä säännöllisesti. Näin voit lähettää päivityksiä itse puhelimesta ja säästää aikaa, kun lähetät päivityksiä muille tileillesi.

5. Suojaa puhelimesi yksityisyys

Puhelimesi on arvokas osa elämääsi ja ansaitsee suojan uteliailta katseilta! Käytä sovelluksia, kuten Signal tai ProtonMail, suojautuaksesi hakkereilta, huijareilta ja muilta haitallisilta ihmisiltä, jotka voivat vaarantaa tietosi tai varastaa henkilöllisyytesi.

6. Maksimoi akkusi

Akun kesto on tärkeä, koska se vaikuttaa siihen, kuinka kauan voit käyttää puhelintasi ilman, että sitä tarvitsee ladata. Voit maksimoida uuden älypuhelimesi akun keston poistamalla käytöstä ominaisuudet, kuten GPS/Location Services ja Background App Refresh (joka sammuttaa sovellukset, kun niitä ei käytetä). Varmista myös, että asentamasi kolmannen osapuolen sovellukset eivät kuluta liikaa akkuvirtaa – tämä tarkoittaa, että sovelluksia asennetaan vain luotettavista lähteistä, kuten Google Play Kaupasta!

7. Asenna sovellukset

Parasta Google Play Kaupan kaltaisessa sovelluskaupassa on, että siellä on tuhansia ja tuhansia sovelluksia saatavilla milloin tahansa. Voit ladata suosikkisovelluksesi vanhasta puhelimestasi, jotta et menetä niitä. Varmista vain, että sinulla on tarpeeksi RAM-muistia ja ROM-muistia kaikkien näiden sovellusten suorittamiseen. Voit aina valita etukäteen älypuhelimen, jossa on tehokas tallennustila, kuten HONOR X8 5G, jossa on 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt ROM, jotta voit käyttää latausohjelmistoasi sujuvasti.

Johtopäätös

Kuten olemme edellä käsitelleet, sinun on tehtävä monia asioita, kun hankit uuden älypuhelimesi. Nämä vinkit auttavat varmistamaan, että älypuhelimesi käynnistyy oikein, että siinä ei ole ei-toivottuja ohjelmistoja ja että se on suojattu luotettavalla suojaussovelluksella. Olipa sydämesi kunnossa iOS-laitteella tai Android-puhelimella, seuraavan kerran ostaessasi sellaisen, käytä tätä tarkistuslistaa varmistaaksesi, että aloitat oikealla jalalla.

By admin

One thought on “Mitä sinun on tehtävä, kun hankit uuden älypuhelimesi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *