Tämä artikkeli on enemmän Bitcoineista – mutta jos olet kiinnostunut yleensäkin kansainvälisestä rahoitusmarkkinasta – pörsseistä ja siihen liittyvistä, sekä kyrptovaluutasta. Käväise pankkitieto-sivustollamme.

Bitcoin (BTC) saavutti peräti USD 55500 markkinoilla tänään, kun se murtautuivat tärkeä vastuksen tason kaavion dollarin tuntumaan 52700 ensimmäistä kertaa sitten toukokuun. Nousu nosti myös ykköskryptovaluutan markkina-arvon psykologisesti merkittävän 1 miljardin dollarin yläpuolelle.

Kello 14.37 UTC BTC: n vaihtokurssi oli 54 239, mikä on hieman alempana kuin aiemmin tänään saavutettu korkein 55 000 USD. Hinta on noussut 9% viimeisen 24 tunnin aikana, mikä tekee siitä yhden nykypäivän parhaista toimijoista kryptomarkkinoila

Bitcoinin hinnan jyrkkä nousu johti myös bitcoinien lyhyiden positioiden selvään nousuun, Bybt.comin tiedot osoittivat. Viimeisten 4 tunnin aikana lähes 151 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvoiset bitcoin -shortsit selvitettiin kaikista suurimmista pörsseistä, mikä merkitsee jyrkkää nousua 4,3 miljoonasta dollarista lyhyiden shortsien osalta, jotka purettiin edellisen 4 tunnin aikana.

Mukaan kuitenkin toimitusjohtaja CryptoQuant , Ki Young Ju, nykypäivän hintapiikki voi olla enemmän tekemistä lisääntynyt ostojen paine kuin vain lukuisiin realisoinnista. Toimitusjohtaja sanoi, että hänen tiedot osoittavat, että joku osti 1,6 miljardin dollarin arvosta BTC: tä markkinatilausten kautta vain viisi minuuttia aiemmin tänään.

Anto Paroianin, krypto -hedge -rahaston ARK36: n operatiivisen johtajan , mukaan tämä viimeisin nousutrendi näyttää erilaiselta kuin neljä viikkoa sitten, jolloin myös BTC kävi kauppaa tämän hintaluokan ympärillä.

”Sitten 50 000 dollarin esteen rikkominen synnytti paljon hypeä, mutta lopulta markkinoilla ei ollut tarpeeksi voimaa ylläpitää uutta rallia. Nyt, kun se on pitkään vakiinnuttanut asemansa 40000 dollarin alueella, bitcoin näyttää paljon paremmin valmistautuneelta toinen suuri nousu ylöspäin. Jos näin tapahtuu, bitcoin todennäköisesti jatkaa kaikkien aikojen korkeimman [noin 65 000 dollarin] testaamista, ja on suuri todennäköisyys, että se rikkoo sen ”, Paroian sanoi sähköpostitse lähetetyssä kommentissa ja lisäsi, että” pieni palautus noin 48 000 dollariin on yhtä todennäköistä. ”

Taasen jos olet kiinnostunut mitä maailman rahapelimarkkinoilla tapahtuu sijoitusmielessä, lue alan kasinoiden ja toimittajien uutiset suomeksi Carnival Newsin kotisivuilta.


Muuta luettavaa muualta

Oletko sinä vuokralainen – vai omistusasunnon omaava?

Monet miettivät tätä kysymystä pitkään, mennäkö tai jäädäkö vuokralle, vaiko investoida omaan kotiin? Molemmissa on omat puolensa, mutta lopullisen päätöksen teet aina sinä itse. Vuokra-asuminen on kuitenkin täysin hyväksyttävä vaihtoehto, ja tuon linkin kautta pääset lukemaan enemmän vuokralla asumisesta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *