Myydyimmät älypuhelimet

Applen iPhone 14 on Gigantin huhtikuun myydyin puhelin. Myös Samsungin uuden sukupolven puhelimet vahvistavat asemaansa myydyimpien puhelimien joukossa. Viisi kuukautta myydyimpänä puhelimena viihtynyt Samsung Galaxy A53 sen sijaan tippui listalta kokonaan myytyään loppuun. Moni muiden alojen laitevalmistaja on laajentanut viime vuosina valikoimaansa myös puhelinmarkkinoille tarjoten erikoispuhelimia pienemmille kohderyhmille. Näitä puhelimia ei top-listoilla nähdä, mutta ne tarjoavat hyviä ratkaisuja spesifeihin tarpeisiin.

Tuoteturva-kampanja siivitti Applen iPhone 14 -puhelimen Gigantin huhtikuun myydyimpien puhelimien listan kärkeen. 7.2.–7.5. välisenä aikana voimassa oleva kampanja tarjoaa iPhonen ostajalle kaupan päälle kolmen kuukauden Tuoteturva-vakuutuksen, joka korvaa rajattoman määrän huoltoja tapaturman sattuessa. Muilta osin TOP 10 -lista on täyttynyt Samsungin edullisemmista A-sarjan puhelimista. Listan häntäpaikkaa pitää OnePlus Nord CE2 lite -puhelin.

“Vaikka huhtikuun TOP 10 -listalla on paljon edullisemman hintaluokan laitteita, on puhelimien keskihinta kuitenkin yhä nousussa. Arvokkaammissa puhelinostoksissa vakuutuksien saatavuus on tärkeä kriteeri, ja kiinnostus vakuutuksia kohtaan kasvaa jatkuvasti”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Samsungin mallisarjan vaihdos näkyy kuukauden myydyimpien puhelimien listalla. Merkin uusimmat mallit, kuten Galaxy A54 ja Galaxy A34 nousivat listan sijoille 4. ja 6., kun taas merkin vanhempien puhelinmallien suosio hiipui. Viisi kuukautta Gigantin myydyimpänä puhelimena ollut Samsung Galaxy A53 tippui listalta myytyään Gigantissa loppuun. Samasta syystä myös viime kuussa 6. sijalle yltänyt Galaxy A33 tippui kaksi sijaa alemmas.

“Uusi sukupolvi Samsung-puhelimia kasvattaa suosiotaan ja korvaa pikkuhiljaa vanhempia malleja. Selkeää ykköstä niiden joukosta ei kuitenkaan ole vielä noussut”, Helistö toteaa.

Puhelinmarkkinoille astuneilta laitevalmistajilta erikoispuhelimia vaativiin tarpeisiin

Viime vuosina valikoimaansa puhelinmarkkinoille ovat laajentaneet useat muilta aloilta tutut markkinajohtajat. Tähän mennessä ne ovat keskittyneet kehittämään puhelimia pienempien kohderyhmien vaativiin tarpeisiin.

Esimerkiksi pc-pelaajien keskuudessa arvostettu komponenttivalmistaja Asus julkaisi huhtikuussa vertaansa vailla olevan ROG Phone 7 5G ja ROG Phone 7 ultimate -pelipuhelimet. ROG-puhelimien tehokas Snapdragon 8 GEN 2 -prosessori ja 12 GB RAM-muisti takaavat erittäin laadukkaan mobiilipelikokemuksen.

Myös rakennusalalta tuttu Caterpillar on lanseerannut uutuuspuhelimensa Suomessa. Cat S75 5G -älypuhelin on suunniteltu kovaan käyttöön. Sen kestävä ulkopinta suojaa puhelinta pudotuksilta ja iskuilta. Puhelimella on myös IP68-luokitus eli se kestää jatkuvan upotuksen matalaan veteen. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu satelliitti-SIM-kortti, joka takaa yhteydet myös syrjäisimmillä alueilla.

“Näitä pienemmille kohderyhmille suunniteltuja puhelimia tuskin nähdään tulevaisuudessa myydyimpien puhelimien listalla, mutta ne tarjoavat hyviä ratkaisuja erityisiä puhelinominaisuuksia tarvitseville ihmisille. Voi olla, että tulevaisuudessa näemme yhä enemmän tiettyyn tarpeeseen suunniteltuja puhelimia”, Helistö kertoo.

TOP 10 -lista

  1. iPhone 14 (9.)
  2. Samsung Galaxy A13 5G (3.)
  3. Samsung Galaxy A13 (8.)
  4. Samsung Galaxy A54 (-)
  5. iPhone 14 pro (4.)
  6. Samsung Galaxy A34 (-)
  7. Samsung Galaxy A23 (-)
  8. Samsung Galaxy A33 (6.)
  9. iPhone 14 pro Max (7.)
  10. OnePlus Nord CE2 lite (-)

Uutisen lähde: Gigantti
Kuva: Gigantti


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

By Niko

One thought on “Gigantin huhtikuun myydyimmät puhelimet TOP 10: iPhone 14 kuukauden myydyimmäksi puhelimeksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *