OnePlus Nord 3 5GKuva: OnePlus

OnePlus Nord 3 5G on OnePlusin uusin keskihintaluokan älypuhelin, joka julkaistiin kesäkuussa 2023. Laite on saanut paljon positiivista palautetta, ja se on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista keskihintaisista älypuhelimista markkinoilla.

Muotoilu

OnePlus Nord 3 5G on tyylikäs ja moderni älypuhelin. Laite on saatavilla kahdessa värissä: Tempest Gray ja Misty Green. Tempest Gray -värivaihtoehto on mattapintaista lasia, joka on antistaattinen ja sormenjälkivapaata. Misty Green -värivaihtoehto on kiiltävää lasia, joka on hieman herkempi sormenjäljille.

Laitteen takaosa on suunniteltu näyttämään tyylikkäältä ja ohuelta. Takakamerajärjestelmä on sijoitettu vasempaan yläkulmaan, ja se koostuu kolmesta kamerasta. Etukamera on sijoitettu näytön yläosaan.

Näyttö

OnePlus Nord 3 5G:ssä on 6,74 tuuman Super Fluid AMOLED -näyttö, jonka resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä. Näytön virkistystaajuus on 120 Hz, mikä tarjoaa erittäin sujuvan käyttökokemuksen.

Näyttö on erittäin kirkas ja värikäs. Se on myös erittäin helppolukuinen ulkona auringonpaisteessa.

OnePlus Nord 3 5G

Suorituskyky

OnePlus Nord 3 5G:ssä on MediaTek Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa lippulaivatason suorituskyvyn. Laite on erittäin nopea ja sujuva kaikissa tehtävissä, kuten pelaamisessa, videoiden katselussa ja sovellusten käytössä.

Laitteessa on myös 12 GB RAM-muistia ja 256 GB tallennustilaa. RAM-muistin määrä takaa, että laite pystyy käsittelemään useita sovelluksia samanaikaisesti ilman, että suorituskyky kärsii. Tallennustilan määrä riittää useimmille käyttäjille.

Kamerat

OnePlus Nord 3 5G:ssä on kolmoiskamerajärjestelmä, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 2 megapikselin makrokamerasta. Pääkamera ottaa erinomaisia kuvia ja videoita kaikissa valaistusolosuhteissa. Ultralaajakulmakamera on hyvä valinta maisemakuviin ja ryhmäkuviin. Makrokamera on hyvä valinta pienien kohteiden kuvaamiseen lähietäisyydeltä.

Etukamera on 32 megapikselin kamera, joka ottaa erinomaisia selfie-kuvia ja videoita.

Akku

OnePlus Nord 3 5G:ssä on 4500 milliampeeritunnin akku, joka riittää usein koko päiväksi. Laite tukee myös 80 watin pikalatausta, joten sen saa täyteen nopeasti.

Ohjelmisto

OnePlus Nord 3 5G:ssä on Android 12 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä on OxygenOS 12.5 -käyttöliittymä. OxygenOS on yksi suosituimmista Android-käyttöliittymistä, ja se tarjoaa puhtaan ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen.

OnePlus Nord 3 5G saa myös kolmen vuoden ohjelmistopäivitykset ja neljän vuoden tietoturvapäivitykset. Tämä tarkoittaa, että laite pysyy ajan tasalla uusimmilla ominaisuuksilla ja tietoturvapäivityksillä useiden vuosien ajan.

Hinta

OnePlus Nord 3 5G:n suositushinta on 499 euroa. Tämä on erittäin kilpailukykyinen hinta laitteelle, joka tarjoaa lippulaivatason suorituskyvyn, näytön ja kamerat.

Yhteenveto

OnePlussan Nord 3 5G on erinomainen keskihintaluokan älypuhelin. Laite tarjoaa erinomaista suorituskykyä, näyttöä ja kameroita. Se on myös erittäin tyylikäs ja moderni.

Jos etsit edullista huippuluokan älypuhelinta, OnePlus Nord 3 5G on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Laite tarjoaa erinomaista suorituskykyä, näyttöä ja kameroita, ja se on myös erittäin tyylikäs ja moderni.

Vinkki: Tee netin nopeustesti diginyt.fi sivustolla.

TAIKURI: VIIHTEEN MESTARI JP PIRINEN

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *