foodora pitsa

Kotikokkaus on trendi – joka on lisääntynyt television erilaisten kokkaus- ja leivontaohjelmien myötä. Me saamme nykyään seuranta niin tavisten kuin tähtien taisteluita erilaisissa kokkaustehtävissä tai kakkujen parissa. Näiden lisäksi tarjolla on mitä erilaisempia ruoka– ja ruokamatkailuohjelmia, joiden kautta myös sen lähikaupan valikoimat ovat laajentuneet sellaisiksi, joita vanhemmat ihmiset eivät voineet esimerkiksi 80-luvulla uneksiakkaan.

Foodora on Suomessa toimiva, nykyisin saksalaisomisteinen ruoan toimituspalvelu, joka työskentelee tuhansien ravintoloiden kanssa, jotta sinä saisit haluamasi ruoka-annokset kotiin tai vaikkapa sinne yrityksen konttorille tarvitsematta itse kokata tai lähteä esimerkiksi ruuhkassa lounaalle.

Foodora.fi ylpeilee nopeailla toimitusajoilla, mutta myös mahdollisuudesta tilata sovelluksella – lisäksi asiakkaille on aina tarjolla Foodoran omia tarjouksia ja alennuksia. Palvelu myös listaa paikkakunnittain suosituimmat ravintolat. Foodoran oma sovellus eli äppi on saanut Google Play-kaupassa arvion 4,1/5 ja se perustuu yli 20 000 annettuuun ääneen, ja vastaavasti Applen käyttäjien äppi on saanut yli 56 000 arvostelua ja arvostelun 4,3/5!

Pitsaa, pihvejä, salaatttia….

Kun pizzaa tilataan vapaavalintaisilla täytteillä, suomalaisten suosikit ovat kinkku ja ananas, tai niin oli ainakin viime vuonna. Makutottumukset eivät isossa mittakaavassa muutu nopeasti, vaikka markkinoille tulee lisää tarjontaa. Foodoran vuoden 2021 suosituimpien annosten listan kärjessä näkyvät pizzan lisäksi myös kebab-ateriat ja hampurilaiset. Suosittuja olivat myös muun muassa meksikolainen, kiinalainen ja intialainen ruoka.

Suomen 10 suosituinta ruoka-annosta vuonna 2021 Foodoralla:

1. pizzat

2. kebab-ateriat

3. hampurilaiset (ateriana tai ilman)

4. kana-ateriat

5. sandwhichit (sis. wrapit ja toastit)

6. salaatit

7. meksikolainen

8. kiinalainen

9. thai

10. intialainen

Kotiin tilattavien ruokakassien suosio kasvaa rytisten, eikä vain lapsiperheissä – nuoret parit haluavat, että ruuanlaitto on helppoa

Ruokakassipalvelujen kysyntä on kasvanut moninkertaiseksi viimeisen vuoden aikana. Koronaepidemia on vauhdittanut menekkiä selvästi – näin kirjoitti aiheesta myös Yle vuosi sitten. Foodora avasi varastoruokakaupan joulukuussa Helsingin Pasilaan. Lähetit keräävät ostokset ja toimittavat ne asiakkaan kotiin.

Muistatko vielä, että Foodora oli ennen Pizza-Online, kunnes saksalaiset ostivat sen. Periaatteessa mikään ei vuonna 2020 muuttunut. Ruoantoimituspalvelu Foodora osti Pizza-onlinen tammikuun 2020 lopussa. Brändit kuuluvat samaan Delivery Hero -konserniin.

Foodora – Ruoan tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Ennen vanhaan kerättiin eri ravintoloiden menuja kotiin, jotta voi valita mistä tilaisi tällä kertaa. Asia on muuttunut paljon parempaan. foodora tekee ruoan tilauksesta todella helppoa – se nimittäin kerää melkeinpä kaikki Suomen ravintolat yhden palvelun alle, jotta voisit löytää juuri sinua miellyttävän ravintolan ja ruokalajin. Palvelun avulla voit myös tilata ruoat suoraan kotiovelle nopeasti ja löytää joka kerta jotain uutta syötävää. Syötä vain osoitteesi, selaa tarjonta läpi ja tilaa lempiruokasi kotiovelle. Herkullista päivänjatkoa!

Uutisia eri aiheista

Oletko kiinnostunut lukemaan ilmastoasiaa, siitä löytyy tietoa ilmastopaketti.fi sivustolta, mutta asiaan liittyvää uutisointia on myös vastuullinensuomi.fi sivustolla. Jos sittenkin mielenkiinto on enemmän ruoka-asioissa ja resepteissä kotioloihin, niin reseptinurkka.fi saattaisi olla sinun sivustosi.

Jos näistäkään ei löytynyt sitä omaa uutta tutustumisen arvoista sivustoa, niin entäpä sitten erilaiset sijoitusvaihtoehdot ja kryptovaluutat vaikka kryptoraha-sivustolta jossa oma kryptovaluutta peli, tai riskibisnes.fi sivustolta, tai sitten jos mielenkiinto onkin pelaamisessa: www.gamingcorner.fi

Toivottavasti näistä löytyi jotain kivaa ja uutta sinullekin.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *