Vaillantin kehittämän käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen myötä voit nyt ohjata kotisi lämmitystä suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Vaillantin etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan läpi koko talven.

Talvi on ollut ankara ja hyvin vaihteleva. Etelässäkin on saatu suuret määrät lunta ja lämpötilat ovat vaihdelleen plussakeleistä erittäin koviin pakkasiin. Suuret säävaihtelut vaativat paljon kodin lämmitykseltä ja sen ohjaukselta.

Lisäksi korona-kriisi on saanut ihmiset viettämään yhä enemmän aikaa kodeissaan. Asumismukavuuden ja hyvän sisäilman merkitys on siis tullut entistä tärkeämmäksi. Vaillantin nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu ja siihen liittyvät älykkäät toiminnot takaavat kotiisi kulloinkin sopivan sisälämpötilan – silloinkin kun et itse ole kotona.

Lämmitysjärjestelmän kokonaisvaltainen hallinta
Saksalaisen Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja siihen liittyvän lämmitysjärjestelmän yhteyteen on mahdollista hankkia käyttäjäystävällinen sensoCOMFORT-järjestelmäsäädin. Se takaa asumismukavuuden kannalta parhaan mahdollisen sisälämpötilan, huolimatta ulkona vallitsevasta säästä. Säädin voidaan myös integroida jo olemassa olevaan älykotijärjestelmään – esimerkkeinä Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit.

Vaillantin lämmitysjärjestelmällä on myös etähallintavalmius. sensoCOMFORT-ohjausjärjestelmää voi käyttää etänä erillisen sensoNET-internetmoduulin avulla. Mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla sensoAPP-sovelluksella voi ohjata lämmitysjärjestelmää monipuolisesti ja helposti – mistä tahansa. Etähallinnan edelläkävijänä Vaillantin ohjausjärjestelmä mahdollistaa myös etävalvonnan. Vaillant-asiantuntija voi tarkistaa lämmityslaitteen etänä ja ryhtyä toimiin välittömästi ehkäistäkseen suurempia korjauksia. Tämä lisää järjestelmän luotettavuutta ja vältytään pitkiltä korjausjonoilta.

Etäkäytöllä voidaan saavuttaa kotisi ihanteellinen lämpötila ja samanaikaisesti varmistaa luonnonvarojen optimaalisen hyödyntämisen. SensoAPP-sovelluksen avulla voit siis hallita lämmitysjärjestelmääsi etäyhteyden kautta kokonaisvaltaisesti säätämällä ja ohjaamalla lämpöä siten, että asumismukavuus on taattu kustannustehokkaalla tavalla. Vaillant, joka on tunnettu korkeasta laadustaan, on kehittänyt aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja etäohjausjärjestelmän myötä uraauurtavan tuotteen, joka takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden.

Kotisi ihanteellisen lämpötilan saavuttaminen kustannustehokkaasti on siis mahdollista. Oli ulkona sitten kovaa pakkasta tai paahtavaa hellettä – istuit sitten sohvalla tai työpaikalla. Helppoa kuin mikä!

Kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä
Kodin lämmitysjärjestelmän tehokkaan ja käyttäjäystävällisen hallinnan lisäksi on useita muita hyviä syitä investoida uuteen aroTHERM ilma-vesilämpöpumppuun. Se ei ainoastaan vähennä energiankulutusta ja sitä kautta lämmityskuluja, vaan tekee sen myös ympäristöystävällisesti. Luontoa kunnioittavat säästötoimenpiteet käyttämällä uusiutuvia energialähteitä ainoastaan tarpeen mukaan, voidaan saavuttaa Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpulla. Siten aroTHERM plus on kestävän kehityksen ratkaisu, joka kattaa kaikki tarpeet lämmityksessä ja lämpimässä käyttövedessä.

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet edellyttävät tehokkaiden kodin ratkaisujen pohdintaa. Vaillantin aroTHERM plus täyttää vaatimukset helposti ja se on ihanteellinen sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Myös sen asennus on uskomattoman helppoa ja voidaan tehdä vain parissa päivässä. Lisäksi se on toimintavarma ja vaatii hyvin vähäistä huoltoa.

Yksinkertaisesti sanottuna, lämpöpumpulla saadaan ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, alhaisemmat lämmityskustannukset ja paras mahdollinen asumismukavuus.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *