Samsung Galaxy Z Fold5

Uusi Samsung Galaxy Z -sarja vie taitettavan kokemuksen entistä pidemmälle. Paranneltu sarana, entistä tasapainoisempi muotoilu ja ainutlaatuisen FlexCam-kameran kuvausominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Samsung julkisti uudet viidennen sukupolven taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z Flip5- ja Galaxy Z Fold5 -älypuhelimet. Uudet älypuhelimet ovat ainutlaatuinen esimerkki siitä, kun yhdistetään tyylikäs ja kompakti muotoilu, lukemattomat kustomointivaihtoehdot ja tehokas suorituskyky. Uusi Flex Hinge -sarana yhdistää taitettavuuden esteettisesti tasapainoiseen ja vankkaan muotoiluun. Uudet taitettavat laitteet sisältävät poikkeukselliset kameraominaisuudet, kuten FlexCam -kameran, jolla voi ottaa kuvia helposti monesta eri kuvakulmasta. Tehokkaan suorituskyvyn ja uusimman prosessorin pyörittämän optimoidun akun ansiosta Samsung Galaxy Z -sarja muuttaa käsityksen siitä, mikä älypuhelimella on mahdollista – oli puhelin sitten auki tai kiinni.

”Samsung jatkaa mobiilialan mullistamista kokoontaitettavien laitteiden avulla asettamalla standardin ja parantamalla jatkuvasti puhelinten käyttökokemusta. Yhä useammat ihmiset valitsevat taitettavat tuotteemme, koska ne tarjoavat elämyksiä, joita käyttäjät kaipaavat. Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 ovat uusin todiste siitä, että olemme sitoutuneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin innovatiivisen teknologian avulla”, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan maajohtaja Mika Engblom.

Samsungin innovaatioperintö ja omistautuminen taitettaville tuotteille on luonut uskomattoman monipuolisia laitteita käyttäjien saataville. Koska Samsung uskoo vahvasti taitettavan muodon mahdollisuuksiin yhdistettynä maailmanluokan tutkimus-, tuotekehitys- ja valmistuskykyyn, se on jatkuvasti parantanut ja optimoinut Samsung Galaxy Z -sarjan valikoimaa. Olipa kyse sitten sisällön luomisesta Galaxy Z Flip5 -puhelimen uudella Flex Window-toiminnolla tai monen tehtävän yhtäaikaisesta työstämisesta saumattomasti Galaxy Z Fold5 -puhelimella, tämä Samsung Galaxyn taitettavien uusin mallisto täyttää ja ylittää nykyajan käyttäjien yksilöllisetkin tarpeet.

Lisäksi sekä Galaxy Z Flip5 että Galaxy Z Fold5 on suunniteltu kestämään käyttöä. Päänäyttö on varustettu iskuja hajottavalla kerroksella ja uudelleensuunnitellulla takapaneelilla tehden näytöstä[2]entistä vankemman. Kestävyyden takaavat myös IPX8-luokitus, Armor Aluminium -kehykset ja Corning® Gorilla® Glass Victus® 2-lasi. Nämä ominaisuudet tekevät puhelimista entistä kestävämpiä, ja Flex Hinge -sarana parantaa tätä entisestään. Uuden kaksoisintegroidun saranamoduulin kaksoiskiskorakenne auttaa vaimentamaan ulkoisten iskujen vaikutusta.

Galaxy Z Flip5: Täydellinen, taskuun sopiva työkalu itsensä ilmaisuun, ilman kompromisseja

Galaxy Z Flip5 on taskukokoinen, tyylikäs ja ainutlaatuinen laite, joka tekee itsensä ilmaisusta hauskaa ja helppoa.

Uusi Flex-ikkuna, joka on nyt 3,78 kertaa suurempi kuin edellisen sukupolven laitteissa, tuo saataville laajan valikoiman olemassa olevia ja uusia ominaisuuksia. Flex-ikkunassa on entistä enemmän kustomointivaihtoehtoja, kuten informatiivisia ja graafisia kellotauluja, jotka sopivat Galaxy Watch6 -sarjan kellotaulujen muotoiluun, sekä erilaisia tyylikkäitä kehyksiä.

Suljettunakin Galaxy Z Flip5:ssä on enemmän käyttömahdollisuuksia kuin koskaan aiemmin. Flex-ikkunasta pääsee nopeasti ja vaivattomasti käsiksi itselle tarpeellisiin tietoihin. Widgetien avulla käyttäjät voivat tarkistaa sään, ohjata musiikin toistoa ja Media Controller -toiminnon avulla on helppo kuunnella lempimusiikkiaan. Google Finance -widgetin avulla käyttäjä seuraa globaalien osakemarkkinoiden päivityksiä. Kaikki widgetit löytyvät yhdellä silmäyksellä ja nipistämällä näyttöä ja aktivoimalla Multi Widget View -näkymän on helppo siirtyä widgetistä toiseen. Lisäksi ilmoitusten tarkistaminen on helppoa, samoin Wi-Fi- tai Bluetooth-pika-asetusten käyttäminen. Laitetta avaamatta voi selata puheluhistoriaa ja palata vastaamatta jääneisiin puheluihin tai vastata tekstiviesteihin käyttämällä Quick Reply -toimintoa, jossa on täydellinen QWERTY-näppäimistö ja näkymä keskusteluhistoriaan. Pyyhkäisemällä näyttöä nopeasti ylöspäin pääsee Samsung Wallet-lompakkosovellukseen maksamaan ostoksia, käyttämään ja selaamaan QR-koodeja ja kuponkeja sekä matkalippuja, jäsenkortteja, digitaalisia avaimia ja terveystodistuksia.

Galaxy Z Flip5 -puhelimessa on ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy -älypuhelinten monipuolisin kamerakokemus. Takakameralla voi ottaa korkealaatuisia selfieitä entistä suuremman Flex Window -ikkunan ansiosta. FlexCam-kameralla onnistuu upeiden handsfree-kuvien ottaminen helposti eri kuvakulmista. Kuvien katselu ja muokkaaminen on nopeaa ja helppoa myös puhelimen ollessa taitettuna Flex Modessa. Flex-ikkunan Quick View -toiminnon avulla voi tarkastella, säätää värisävyjä tai poistaa kuvia helposti. Toista ihmistä kuvatessa Dual Preview näyttää kuvattavalle heidän kuvansa Flex-ikkunassa, joten täydellisen kuvan saamiseksi on helppo tehdä ohjeistaa kuvaajaa. Liikkeessäkin saa otettua tasaisen kuvan kameraa vakauttavan Super Steadyn avulla, kun taas Auto Framing varmistaa, ettei kukaan jää ulkopuolelle.

Galaxy Z Flip5 lisää tekoälyparannuksia tehokkaaseen kamerakokemukseen, herättäen jokaisen valokuvan eloon. Luovuus pääsee kukkimaan myös heikossa valaistuksessa, koska parannetut Nightography-ominaisuudet optimoivat valokuvat ja videot ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Tekoälyllä toimiva kuvan signaalinkäsittelyalgoritmi (ISP) korjaa heikossa valaistuksessa syntyvää visuaalista kohinaa, joka tyypillisesti pilaa kuvan. Samalla se parantaa yksityiskohtia ja värisävyjä. Digitaalisen 10X-zoomin ansiosta jopa kaukaa otetut valokuvat ovat selkeämpiä.


Galaxy Z Fold5: Äärimmäinen tuottavuuden voimanpesä suurella näytöllä

Tähän saakka ohuimmassa ja kevyimmässä Galaxy Z Fold5 -älypuhelimessa on vangitseva, suuri näyttö ja pitkäkestoinen akku. Se on helppo ottaa mukaan minne tahansa ja samalla se antaa käyttäjälleen Samsung Galaxy Z -sarjan tehokkaimman suorituskyvyn. Galaxy Z Fold on ollut edelläkävijä päivittäisen tuottavuuden kasvattamisessa vankan, suuren näytön ansiosta. Puhelinta on kehitetty Multi Window- ja App Continuity-ominaisuuksista kohti entistä laajempaa ominaisuus-valikoimaa, kuten Taskbar, drag-and-drop sekä kolmansien osapuolien sovellusten optimointi. S Pen Fold Edition-kynää, joka esiteltiin kolmannen sukupolven Foldissa vuonna 2021, on myös hienosäädetty ylivoimaisen kirjoituskokemuksen varmistamiseksi Galaxy Z Fold5-älypuhelimessa.

Näiden ominaisuuksien ja työkalujen ansiosta tuottavuus suurella näytöllä on tehokasta ja käyttäjät voivat suorittaa tärkeitä tehtäviä missä tahansa. Paranneltu tehtäväpalkki on entistä dynaamisempi ja käyttäjän on helppo vaihtaa nopeasti usein käytettyjen sovellusten välillä. Nyt jopa neljä viimeisintä sovellusta on valmiina tehokkaampaan työskentelyyn.

Äskettäin parannettu kahden käden drag and drop lisää tuottavuutta siirrettäessä sisältöä sovellusten ja näyttöjen välillä. Kosketa ja pidä painettuna kuvaa Samsung Galleryssa yhdellä sormella ja avaa Samsung Notes -sovellus toisella sormella kuvan vetämistä ja pudottamista varten. Piilotetun pop-up -ikkunan avulla sovellus voi jatkaa toimintaansa taustalla, jolloin voi esimerkiksi katsella videosisältöä koko näytöllä ja keskustella ystävien kanssa näytön reunassa olevassa kelluvassa ponnahdusikkunassa.

Uusi ohuempi ja kompaktimpi S Pen Fold Edition tekee reaaliaikaisista muistiinpanoista ja ideoinnista helppoa ja se mahtuu entistä mukavammin taskuun. Slim S Pen Case on lähes saman paksuinen kuin tavallinen Fold-kotelo, ja se on saatavana useissa eri tyyleissä ja väreissä, jotta S Pen -kynää voi kantaa mukana tyylillä.

Jotta menojen lomassa voisi tehdä enemmän asioita, kuten katsoa suosikkielokuvaansa, 7,6 tuuman päänäyttö tarjoaa laajan ja keskeytymättömän katselukokemuksen pysty- tai vaakakuvana. Lisäksi näytön huippukirkkaus on kasvanut yli 30 prosenttia, jopa 1750 nitiä, joka takaa optimaalisen katselukokemuksen ulkona jopa kirkkaassa auringonvalossa.

Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy varmistaa mukaansatempaavan pelikokemuksen suurimmalla Samsung Galaxy -älypuhelimen näytöllä, parantaa grafiikkaa ja käyttää tekoälyä mahdollistaakseen dynaamisen pelaamisen ja monipelitoiminnot. Galaxy Z Fold5 selviytyy mukavasti myös maratonpeleistä edistyneen jäähdytysjärjestelmänsä ansiosta, sillä se haihduttaa lämpöä älykkäämmin pienemmällä viiveellä ja ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

Edistystä kohti ympäristövisiota

Samsung jatkaa etenemistään kohti yhtiön ympäristövisiota ja nopeuttaa toimia, jotka auttavat saavuttamaan sen tavoitteet, mukaan lukien nollatason saavuttaminen Device eXperience -divisioonan hiilidioksidipäästöissä vuoden 2030 loppuun mennessä.

Galaxy Z Flip5 ja Fold5 sisältävät edeltäneitä sukupolvia laajemman valikoiman kierrätysmateriaaleja, mukaan lukien käyttämätön kierrätyslasi ja alumiini sekä kierrätetyt muovit, jotka on hankittu hylätyistä kalastusverkoista, vesitynnyreistä ja PET-pulloista. Jopa pakkauslaatikoihin käytetty paperi on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista.

Samsungin innovaatiot on myös määrätietoisesti suunniteltu mahdollisimman pitkäikäisiksi. Jokaisen laitteen mukana tulee viiden vuoden tietoturvapäivitykset ja neljä sukupolvea käyttöjärjestelmäpäivityksiä, jotka auttavat pidentämään tuotteen elinkaarta.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 ovat ennakkotilattavissa valikoiduilta jälleenmyyjiltä 26. heinäkuuta 2023 alkaen ja niiden myynnin aloitus Suomessa on 11. elokuuta 2023.

Galaxy Z Flip5 antaa käyttäjille mahdollisuuden ilmaista itseään ja persoonaansa eri värivaihtoehdoilla, kuten Mint, Graphite, Cream, and Lavender, sekä erilaisilla lisävarusteilla, kuten Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case -nahkakotelo, Flipsuit -kotelo ja tukevan otteen varmistava, renkaalla varustettu silikonikotelo Silicone Case with Ring.

Galaxy Z Fold5 on saatavilla Icy Blue-, Phantom Black- ja Cream-värivaihtoehdoissa. Lisäksi puhelimeen löytyy useita käytännöllisiä ja tyylikkäitä suojakuoria, mukaan lukien Slim S Pen Case -kynäkotelo, Clear Gadget Case, Eco-Leather Case -nahkakotelo ja omillaan seisova Standing Case with Strap.

Galaxy Z Flip5 -suositushinnat:

1 249 € (256 Gt)

1 369 € (512 Gt)

Galaxy Z Fold5 -suositushinnat:

1 979 € (256 Gt)

2 099 € (512 Gt)

2 349 € (1 Tt)

Ennakkotilaajan etu

Ennakkotilatessasi Galaxy Flip5:n tai Fold5:n 26.7.2023-10.8.2023 välisenä aikana, saat tuplasti tallennustilaa (arvo 120 €) kaupan päälle.

Lue lisää: https://www.samsungmobilepress.comhttps://news.samsung.com/global,

Galaxy Z Flip5: https://www.samsung.com/galaxy-z-flip5

Galaxy Z Fold5: https://www.samsung.com/galaxy-z-fold5

Lähde ja kuvat: Samsung


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *