Transparent MICRO LEDTransparent MICRO LED

Samsungin SmartThings-alusta on tuomassa mullistavia muutoksia yritysten käyttämiin näyttöihin, tarjoten edistyksellisiä liitettävyyysominaisuuksia. Tämä teknologinen innovaatio avaa uusia mahdollisuuksia tehostamaan liiketoimintaa ja parantamaan asiakaskokemusta.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Älyteknologian aalto yritysmaailmassa

Erityisesti yrityskäyttöön suunniteltu SmartThings-alusta tuo uudenlaista älykkyyttä ja tehokkuutta näyttöjen hallintaan. Hyperliitettävyys mahdollistaa nopeamman ja sujuvamman laitteiden välisen yhteistyön ja tiedonsiirron, joka on räätälöitävissä erikokoisten yritysten tarpeisiin.

SmartThingsin vaikutus yritysten toimintaan

SmartThings-alustan avulla yritykset voivat hallita näyttötaulujaan ja muita älylaitteitaan entistä tehokkaammin. Alusta tukee uusimpia IoT-standardeja, kuten Matter ja HCA, laajentaen laiteyhteensopivuutta. Tämä mahdollistaa älykkäiden tilojen, kuten älymyymälöiden, älytoimistojen ja älyhotellien, luomisen, parantaen tilanhallintaa ja energiatehokkuutta.

Tilankäytön ja energiatehokkuuden uusi aika

SmartThings-alusta auttaa yrityksiä parantamaan tilanhallintaansa ja energiatehokkuuttaan. Automaattiset Routines-toiminnot mahdollistavat valaistuksen, lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun säätämisen. SmartThings AI Energy Mode auttaa vähentämään energiankulutusta, tuoden taloudellisia ja ympäristöllisiä etuja.

SmartThings Enterprise API – Yksilöllisiä ratkaisuja yrityksille

SmartThings Enterprise API:n avulla yritykset voivat yhdistää SmartThings-järjestelmän suoraan omiin hallintajärjestelmiinsä, mahdollistaen räätälöityjä ja tehokkaita ratkaisuja.

Interaktiivinen WAD-näyttö – Uudistusta koulutusalalle

Samsungin Google EDLA-sertifioitu interaktiivinen WAD-näyttö on suunnattu koulutuskäyttöön. Tämä Android 13 -käyttöjärjestelmää tukeva näyttö tarjoaa pääsyn Google Playn opetussovelluksiin, uudistaen koulutuksen digitaalista kokemusta.

Yhteistyössä Ciscon kanssa: 105” 5K Smart Signage -näyttö hybridityöhön

Samsungin ja Ciscon yhteistyö on tuottanut 105-tuumaisen Smart Signage QPD-5K -näyttötaulun, joka on suunniteltu erityisesti hybridityöskentelyyn ja on yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa.

Läpinäkyvä MICRO LED -näyttö – Uudenlainen visuaalinen elämys

Samsungin uusi läpinäkyvä MICRO LED -näyttö tarjoaa poikkeuksellista selkeyttä ja läpäisykykyä, luoden uusia mahdollisuuksia myymälä- ja näyttelytiloissa. Samsungin edistyksellinen LED-näyttöteknologia mahdollistaa innovaatioiden kehittämisen ja uusien näyttöteknologioiden luomisen.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alusta ja sen uudet tuotteet, kuten WAD-näyttö ja 105-tuumainen Smart Signage -näyttö, heijastavat yrityksen pyrkimystä kehittää älykkäitä, yhteenliitettyjä teknologiaratkaisuja yrityksille. Nämä innovaatiot parantavat yritysten tehokkuutta ja tukevat kestävää kehitystä.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *