16. toukokuuta 2022 – Johtava pelitarvikevalmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) paljasti, että yhtiön täysin uudet langattomat Turtle Beach Recon Air™ Chat Communicator -kuulokkeet ovat nyt saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa. 

Recon Air on suunniteltu pelaajille, joilla on huippuluokan kotiviihdejärjestelmä pelien äänentoistoa varten ja jotka tarvitsevat kuulokkeet muiden pelaajien kuulemiseen ja heidän kanssaan puhumiseen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat tyylikkäät langattomat Bluetooth®-chat-kuulokkeet, joita voi käyttää ääni- ja videoneuvotteluihin ja erilaisiin päivittäisiin tarpeisiin. Turtle Beachin Recon Air tarjoaa laadukkaan saapuvan ja lähtevän keskustelun ystävien ja joukkuetovereiden kanssa, ja se on loistava väline onnitella toista joukkuetta eeppisestä tappiosta. Recon Airin mikrofoni on viritetty pelaamista varten, jotta se poimii äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi, ja se on myös melua vaimentava, jotta taustahäiriöt saadaan minimoitua. Ladattava 10 tunnin akku antaa kuulokkeille virtaa koko päivän ajan, ja käännettävä korvakoukku ja vaihdettavat korvakärjet takaavat käyttömukavuuden. Designed for Xbox Recon Air tarjoaa kristallinkirkasta keskustelua Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, ja siitä on myös versio PS5™:lle ja PS4™:lle. Molemmat mallit ovat myös yhteensopivia Windows-tietokoneiden, Mac®:n ja Bluetooth-yhteensopivien iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Recon Air on saatavilla osoitteessa www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 41,99 euron OVH:lla.

Recon Air on edullinen chat-kuuloke, joka on suunniteltu pelaamiseen sekä yhteydenpitoon ystävien, perheenjäsenten ja työtovereiden kanssa ja varmistaa, että äänesi kuulostaa hyvältä puhuessasi”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Se on nyt matkustaessani oma suosikkikuulokkeeni Teams- ja Zoom-kokouksissa.”

Täysin uusi langaton Recon Air mahdollistaa täydellisen vapauden keskustella kristallinkirkkaasti joukkuetovereiden kanssa ja härnätä vihollisia, ja se näyttää ja kuulostaa upealta käyttäessäsi palveluita, kuten Discordia, Skypeä, Teamsia, Zoomia ja muita. Recon Airissa on tyylikäs, minimalistinen muotoilu, ja sen yksisuuntainen, melua vaimentava, pelikäyttöön viritetty mikrofoni vastaanottaa äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi samalla kun se minimoi taustamelun. Recon Airin langaton lähetin tekee asennuksesta Xbox- tai PlayStation-konsoleilla helppoa, ja viiveetön Bluetooth 5.1 -yhteys laajentaa yhteensopivuutta Windows PC- ja Mac-tietokoneisiin sekä iOS- ja Android-mobiililaitteisiin. 

Recon Airissa on mukautettava muotoilu, jonka ansiosta käyttäjät voivat kääntää korvakoukkua ja käyttää kuulokkeita kummallakin puolella päätä, ja kolme erikokoista vaihdettavaa korvakärkeä takaavat täydellisen istuvuuden. Pitkäkestoinen 10 tunnin akku pitää pelaajat pelissä ilman keskeytyksiä, ja nopea 15 minuutin lataus mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla takaa kolmen tunnin akunkeston. Lisäksi integroitujen hallintalaitteiden ansiosta pelaajat voivat pitää katseensa toiminnassa ja säätää helposti keskustelun äänenvoimakkuutta, mykistää äänen, vastata puheluihin ja käyttää muita Bluetooth-toimintoja.

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia sosiaalisessa mediassa: TikTok, Twitter, Instagram, ja Facebook

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *