Samsung The Frame QLED 4K Smart TV

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame: Yhdistää teknologian ja taiteen olohuoneessasi

Samsung The Frame ei ole pelkkä televisio, vaan se on suunniteltu olemaan osa kotisi sisustusta, yhdistäen laadukkaan teknologian ja taideteoksen estetiikan. Tässä artikkelissa kerromme, miten Samsung The Frame voidaan integroida tyylikkäästi olohuoneesi sisustukseen.

Taideteosmuotoilu

Samsung The Frame poikkeaa tavallisista televisioista sen taideteosmaisen ulkoasun ansiosta. Art Mode -ominaisuuden avulla televisio voi näyttää valittuja taideteoksia tai henkilökohtaisia valokuvia, kun sitä ei käytetä TV:n katseluun. Kehysten valikoima mahdollistaa laitteen mukauttamisen erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä moderni tai klassinen sisustus.

Kehysten valinta ja asettelu

Voit valita The Frame -televisiolle kehykset, jotka sopivat täydellisesti olohuoneesi sisustukseen. Saatavilla on monenlaisia materiaaleja ja värejä, joiden avulla televisio sulautuu osaksi muuta sisustusta ja muodostaa tilan keskipisteen.

Optimaalinen sijoitus televisiolle

Ideaalitilanteessa The Frame sijoitetaan olohuoneen keskeiselle seinälle, jossa se voi toimia seinämaalauksen tavoin. Vaihtoehtoisesti televisio voidaan asettaa niin, että se on huoneeseen tullessa heti näkyvillä, korostaen sen taideteosmaista luonnetta. Televisio kannattaa sijoittaa huolellisesti oikealle korkeudelle, jotta se integroituu osaksi olohuoneen sisustusta.

Sisustuksen ja television yhteensopivuus

The Frame sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin valitsemasi kehyksen mukaan. Se voi olla osa minimalistista ja modernia sisustusta tai toimia elementtinä rikkaammassa, perinteisemmässä ympäristössä. Televisio voi lisäksi olla keskeinen osa laajempaa seinäkokonaisuutta, joka sisältää muita taide-esineitä tai koriste-elementtejä.

Käyttö tilan jakajana

Erityisesti suurissa tiloissa The Frame voi toimia tilanjakajana. Sen asettaminen jalustalle tai seinälle ei ainoastaan tuo tilaan visuaalista iloa, vaan auttaa myös erottamaan toisistaan eri toiminnalliset alueet, kuten olohuoneen ja ruokailualueen.

Samsung The Frame tuo kotiisi sekä teknologian että taiteen, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä ja esteettistä nautintoa, joka tekee siitä ihanteellisen lisän olohuoneeseesi.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on suunniteltu tarjoamaan paitsi erinomainen katselukokemus myös toimimaan esteettisenä elementtinä kotisi sisustuksessa. Tämä televisio yhdistää edistyksellisen teknologian ja taidetta muistuttavan muotoilun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä visuaalista laatua että designia.

Tekniset ominaisuudet

Samsung The Frame hyödyntää Quantum Dot -teknologiaa, joka tuottaa yli miljardi värisävyä, tarjoten poikkeuksellisen kirkkaat ja elävät värit. 4K-resoluutio takaa terävän ja yksityiskohtaisen kuvanlaadun, ja HDR10+ -tuki parantaa entisestään kuvan kontrastia ja värien toistoa. Tämä 65-tuumainen älytelevisio mahdollistaa myös suosittujen suoratoistopalvelujen, kuten Netflixin ja Amazon Prime Videon käytön, suoraan laitteesta.

Muotoilu ja Art Mode

Samsung The Frame on suunniteltu näyttämään kehystetyltä taululta, mikä erottaa sen perinteisistä televisioista. Art Mode -toiminnon avulla televisio voi esittää taideteoksia tai henkilökohtaisia kuvia, kun sitä ei käytetä aktiivisesti, muuntaen laitteen tyylikkääksi sisustuselementiksi. Voit valita taidekokoelmista tai ladata omia kuvia, ja vaihdettavat kehykset mahdollistavat ulkoasun mukauttamisen sisustukseen sopivaksi.

Yhteydet ja käytettävyys

The Frame (2024) tarjoaa laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien useita HDMI-portteja, jotka mahdollistavat eri laitteiden, kuten pelikonsolien, helpon kytkemisen. Langaton yhteys on nopea ja luotettava, ja laitteen äänikomento-ominaisuudet tukevat Bixbyä, Amazon Alexaa ja Google Assistantia, mikä tekee television käyttämisestä vaivatonta. Lisäksi voit hallita muita älykodin laitteita suoraan televisiosta käyttäen Samsungin SmartThings-sovellusta.

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on paljon enemmän kuin pelkkä televisio. Se on monikäyttöinen laite, joka ei ainoastaan tarjoa huippuluokan katselukokemusta, vaan toimii myös taideteoksena, tuoden tyylikkyyttä ja modernia teknologiaa jokaiseen olohuoneeseen.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *