Kuva: Sony
  • Nopea kamera, joka on suunniteltu hyödyntäen Sonyn Alpha-kameroiden palkittua teknologiaa. Reaaliaikaisen Eye AF1 -automaattitarkennuksen ansiosta ihmisistä ja eläimistä saa täydellisiä kuvia joka otoksella, ja jopa 20 fps2:n sarjakuvaus jatkuvalla, 60 kertaa sekunnissa3 AF / AE -laskentanopeutta suorittavalla AutoFocus-tarkennuksella takaa, että unohtumattomat hetket ikuistuvat aina terävinä.
  • Maailman ensimmäinen älypuhelimesta löytyvä4 4K HDR 120fps hidastus elokuvallista tallennusta varten voi tallentaa ja toistaa jopa viisinkertaisesti hidastettua videota, kun se on kuvattu 24 fps:llä, avartaen elokuvallisen ilmaisun mahdollisuuksia entisestään.
  • Immersiivinen 21:9 CinemaWide™ 6.1” FHD+ HDR OLED -näyttö5 tarjoaa ennennäkemättömän väritarkkuuden Creator Mode “powered by CineAlta” -tilalla.
  • Suunniteltu pelaamista varten120Hz virkistystaajuusnäyttö6, 240Hz Motion blur reduction -tekniikka7 liikkeen hämärtymisen vähentämiseksi ja pelaamisen sujuvoittamiseksi, 240Hz kosketusskannaustaajuus5 ja noin 35 % parannus kosketuksen vasteaikaan6 verrattuna aiempaan malliin (Xperia 5) pelitoimintojen tarkkuuden ja nopeuden lisäämiseksi.
  • Uuden sukupolven 5G-yhteysvalmius8, Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -mobiilialusta ja tehokas 4 000 mAh:n akku nopean latauksen ominaisuudella optimaalista nopeutta ja suorituskykyä varten.
  • Täydelliseen kokoon paketoitu kattaus Sonyn uusinta teknologiaa, mukaan lukien 5G:n tehoa, kompaktiksi ja ergonomiseksi suunnitellussa (W68mm x D8mm) kokonaisuudessa, joka mahtuu vaivatta käteen tai taskuun.

17. syyskuuta 2020, Xperia 5 II on uusin lisäys vaikuttavaan Xperia-mallistoon. Se on Sonyn toinen 5G-yhteydellinen älypuhelin, joka tarjoaa kompaktin muotoilun suorituskyvyssä tinkimättä.

Xperia 5 II:ssa on monia Xperia 1 II:n johtavista ominaisuuksista, kuten kolmilinssikamera, jonka tekniset ominaisuudet on yhdistetty erityisesti Xperia 5 II:lle kalibroituun ZEISS®-optiikkaan. Mukana on myös Photography Pro -sovellus, joka tarjoaa Sonyn Alpha-kameroista tuttuun teknologiaan perustuvan nopean ja tarkan AF/AE -automaattitarkennuksen sekä Cinematography Pro “powered by CineAlta” -ohjelman, jolla väriasetukset ja muut parametrit voi säätää samoin kuin elokuvauksen ammattilaisille tarkoitetuissa laitteissa, ja 21:9 CinemaWide-näyttö ensiluokkaiseen katselukokemukseen. Erinomaisiin ääniominaisuuksiin sisältyvät High-Resolution Audio -ominaisuus, 3,5 mm:n liitin, etustereokaiuttimet sekä Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -mobiilialusta, jotka on kaikki paketoitu kompaktiin ja kauniin solakkaan muotoiluun, joka mahtuu kätevästi taskuun. Lisäominaisuuksina on 120Hz virkistystaajuusnäyttö ja 240Hz kosketusskannaustaajuus sujuvan ja tarkan pelikokemuksen mahdollistamiseksi.

“Sony-perinteen juuret ovat teknologiassa ja insinöörityössä, ja valikoimamme on laajentunut viihteen saralle, muun muassa musiikkiin, elokuviin ja pelaamiseen”, sanoo Sony Mobile Communicationsin toimitusjohtaja Mitsuya Kishida. ”Tämän ainutlaatuisen historian ansiosta Xperia-älypuhelimien ominaisuudet ovat täynnä Sonyn kehittynyttä teknologiaa paketoituna pieneen kokoon. Meillä on loppumaton intohimo rikkoa mahdolliselle asetettuja rajoja.”

Taltioi täydellisiä otoksia ja unohtumattomia hetkiä, aina terävinä

Kuten edeltäjänsä Xperia 1 II, Xperia 5 II on suunniteltu Sonyn Alpha-kameroiden teknologialla veitsenteräviä lopputuloksia varten. Täydellisiä kuvia varten ei aina ehdi poseeraamaan, ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto onkin omimmillaan, kun haluaa ikuistaa spontaaneja tilanteita tarkasti. Kuvasit sitten nopeasti liikkuvia ihmisiä tai eläimiä1, reaaliaikainen Eye AF -toiminto varmistaa, että keskiössä on tunnetilaa ilmaisevat kasvot – silloinkin kun toinen silmä on peitettynä tai kun kohde on vauhdikkaassa liikkeessä.

Xperia 5 II taltioi hetkiä, joiden et halua menevän sivu suun, tarjoamalla jatkuvan AutoFocuksen, jossa on jopa 60 kertaa sekunnissa AF / AE -laskentaa suorittava tarkennustoiminto. Sen avulla voit kuvata ja varastoida 20 kuvaa (20fps) suurella tarkkuudella, tarkalla fokuksella ja optimoidulla valotuksella.

Monipuolinen kolmilinssikamera kolmella terävyysalueella (16mm/24mm/70mm) vangitsee niin kauniit maisemat kuin kasvokuvatkin. ZEISS-optiikka on kalibroitu erityisesti Xperia 5 II:lle, ja heijastamaton ZEISS T*-pinnoite takaa huippulaadukkaan kontrastin ja kuvarenderöinnin. Laadukkaita kuvia saa hämärässäkin suuren 1/1,7 tuuman kennon ansiosta, ja kohinaa torjuva Bionz X™ ”for Mobile engine” takaa selkeän äänitallennuksen.

Lisäksi Cinematography Pro “powered by CineAlta” -ohjelma suo nyt aiempaa enemmän mahdollisuuksia mukaansatempaavalle tarinankerronnalle ja dramaattiselle elokuvailmaisulle hidastusten keinoin. Se on maailman ensimmäinen älypuhelimeen suunniteltu 4K HDR 120fps slow motion -elokuvatallennusohjelma. 24/25/30/60fps -tallennus 21:9-suhteella parantaa elokuvanteon ilmaisuvoimaa. Sonyn ainutlaatuinen älykäs tuulisuodatintekniikka käyttää palkittua äänenerotteluteknologiaa vähentääkseen melua ja tuulen häiriöitä selkeän äänitallennuksen aikaansaamiseksi.

Pelaamista tien päällä

Xperia 5 II:n huipputason viihdeominaisuuksien yhdistelmä tarkoittaa, että puhelin on mobiilipelaamiseen ihanteellisesti soveltuva tehoyksikkö. Se vie pelaajan toiminnan ytimeen immersiivisellä 21:9-näytöllään – ja Game enhancer -ominaisuus, huippunopea suorituskyky, 120Hz:n virkistystaajuusnäyttö ja tarkka 240Hz:n kosketusskannaustaajuus tarkoittavat, että Xperia 5 II parantaa mahdollisuuksiasi pelissä menestymiseen.

21:9-näyttö on tavanomaista leveämpi ja auttaa näkemään kokonaisvaltaisesti, mitä pelissä tapahtuu – nyt näet vihollisesi ennen kuin he näkevät sinut. 120Hz:n virkistystaajuusnäytöllä pysyt kärryillä ympärilläsi tapahtuvasta toiminnasta aiempaa rajoittamattomammin ja nopeasti liikkuvat asiat renderöityvät selkeästi, minkä tuloksena pelattavuus on äärimmäisen sulavaa. Xperia 5 II ei kuitenkaan tyydy pelkästään tähän –näyttö päivittää kuvaa uskomattomat 240 kertaa sekunnissa ja 240Hz näkyy liikkeen hämärtymisen vähentymisenä.

Tietyt pelit edellyttävät vikkelää kosketustoimintoa, ja Xperia 5 II tukee 240Hz kosketusskannaustaajuutta, joka on neljä kertaa nopeampi kuin edellisessä mallissa– näin toiminto tapahtuu juuri silloin kun haluat ja pelin hallinta on koko ajan näpeissäsi.

Game enhancer -toiminto tarjoaa laajan valikoiman eri ominaisuuksia ja asetuksia, joiden avulla voit parantaa pelattavuutta ja saavuttaa lisävoittoja Competition setillä. Voit myös jakaa parhaat hetket kuvakaappauksia, ääntä ja videoklippejä hyödyntämällä. HS Power Control -toiminnolla voit pelata aiempaa pidempään vailla pelkoa laitteen ylikuumentumisesta.

Viedäksesi pelaamisen seuraavalle tasolle, liitä laitteeseen PlayStation®4:n langaton DUALSHOCK®4 -ohjain ja pelaa Android-pelejä autenttisen pelikokemuksen saavuttamiseksi. Xperia on Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020 -maailmanmestaruusturnauksen virallinen älypuhelin ja Xperia 5 II on valmiina taistoon. Pelasit sitten huviksesi tai tavoittelet mestaruutta tosissasi, Xperia 5 II tarjoaa huippulaadukkaan ja optimoidun pelikokemuksen Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™-yhteistyön mahdollistaman ainutlaatuisen tuunauksensa ansiosta.

Viihdettä taskujen täydeltä

Xperia 5 II on lovettomalla 21:9 CinemaWide 6,1-tuuman FHD+ HDR OLED-näytöllään elokuvafanien unelma. 5G-yhteysvalmiudella voit lisäksi ladata ja striimata sisältöä nopeammin kuin koskaan. Värien toistossa inspiraation lähde on johtavien Hollywood-studiotuotantojen käyttämä Sonyn ammattiteknologia, ja Creator Mode “powered by CineAlta” -tila elävöittää sisällön juuri kuten olit suunnitellut. Minkä tahansa sisällön kontrastia, värejä ja selkeyttä parantava X1™ -kuvaprosessori mobiililaitteille tuo BRAVIA HDR remaster-teknologian kaikkeen, mitä katsot. Samalla 120Hz:n virkistystaajuus varmistaa sujuvan verkkoselailun.

Xperia on jo synonyymi ensiluokkaiselle äänentoistolle, eikä tämä muutu Xperia 5 II:n myötä. Elokuvaa voi katsoa Dolby Atmos® -äänellä, joka on viritetty yhdessä Sony Pictures Entertainmentin asiantuntijoiden kanssa. Myös musiikki kuulostaa paremmalta Sony Pictures Entertainmentin kanssa viritetyllä äänellä, jonka kautta saavuttaa aidosti autenttisen kuuntelukokemuksen. 360 Reality Audio -teknologia optimoi äänenlaadun kuunnellessasi musiikkia maailmanlaajuisella musiikki- ja viihdealustalla TIDALilla. Ostaessaan Xperia 5 II -puhelimen uudet TIDAL-tilaajat saavat ilmaiseksi kolme kuukautta TIDAL Hi-Fi-aikaa, mukaan lukien 360 Reality Audio -elämyksen.

Korkealaatuisesta musiikista voi nauttia etustereokaiuttimista, yhdistettynä langallisiin kuulokkeisiin, joissa on 3,5 mm:n liitin, tai langattomista kuulokkeista. Audiovirityksen ansiosta musiikin yli kuuluvaa ääntä on vähennetty jopa 20 desibelin tasolle – yli 90 prosenttia matalammaksi kuin USB-C-kuulokeliitännöillä.

High-Resolution- sekä High-Resolution Wireless Audio-ominaisuuksien lisäksi Xperia 5 II tarjoaa DSEE Ultimate -sovelluksen, joka parantaa digitaalisen musiikin laatua tekoälyä hyödyntämällä.

Kompakti mutta tehokas

Vain 68 mm:n leveytensä ja 8 mm:n syvyytensä ansiosta Xperia 5 II on räätälöity yhden käden käyttöä varten.

Lisäksi Xperia 5 II:ssa on tehokas 4 000 mAh:n akku ja nopean latauksen ominaisuus, joka lataa akun jopa puolilleen vain 30 minuutissa.

Nopeaksi rakennetun Xperia 5 II:n voi yhdistää super-nopeisiin 5G-verkkoihin, minkä ansiosta voit turvallisesti nauttia korkealaatuisista latauksista ja sujuvasta striimaamisesta. Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G -mobiilialusta sekä Snapdragon X55 5G -modeemi-RF-järjestelmä tarjoavat mahdollisuuden pelata, kuvata, yhdistää ja hoitaa useita toimintoja samanaikaisesti nopeammin kuin koskaan ennen hyödyntäen useiden gigabittien 5G-nopeuksia. Laitteen suoritin- sekä grafiikkaprosessori on 25% nopeampi kuin aiemmassa mallissa.

Kompaktiuden lisäksi se suo mielenrauhaa: laite on IP65/68 -standardien mukaisesti vedenkestävä ja sen molemmat puolet on suojattu Corning® Gorilla® Glass 6 -lasilla. Laite on siis paitsi upeasti muotoiltu, myös kestävä.

Saatavuus

Xperia 5 II AndroidTM 10 -käyttöjärjestelmällä on saatavilla kaupoissa mustana, sinisenä ja harmaana 20. lokakuuta 202018 hintaan 899 euroa.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

By admin

One thought on “Xperia 5 II, kompaktein 5G-yhteydellinen Xperia-malli, vie valokuvauksen, pelaamisen ja viihteen aivan uudelle tasolle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *