Amazon Prime SuomiKuva: Amazon Prime

Amazon Prime Suomi on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu, joka sisältää laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia. Palvelu on saatavilla myös Suomessa, ja se tarjoaa useita etuja Amazonin muille palveluille.

Amazon Primen hinta ja sisältö

Amazon Primen kuukausihinta on 7,99 euroa ja vuosihinta 79,99 euroa. Palvelu sisältää seuraavat:

  • Prime Video: Laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia
  • Prime Music: Laajan valikoiman musiikkia
  • Prime Reading: Laajan valikoiman e-kirjoja, sarjakuvia ja muita kirjoja
  • Prime Delivery: Ilmaisen toimituksen monille tuotteille
  • Prime Gaming: Ilmaisen sisällön, kuten pelejä, alennuskoodeja ja muita etuja

Amazon Primen elokuvat ja tv-sarjat

Amazon Primen elokuvavalikoimaan kuuluu elokuvia kaikista genreistä, mukaan lukien toiminta, komedia, draama, kauhu ja dokumentit. Palvelussa on myös useita alkuperäisiä elokuvia, kuten ”The Boys”, ”The Wheel of Time” ja ”Cinderella”.

Amazon Primen tv-sarjavalikoima on myös laaja ja monipuolinen. Palvelussa on saatavilla niin suosittuja sarjoja kuin uusia hittejä. Amazonin alkuperäisiä tv-sarjoja ovat muun muassa ”The Grand Tour”, ”The Marvelous Mrs. Maisel” ja ”The Boys Presents: Diabolical”.

Amazon Primen dokumentit

Amazon Primessa on myös laaja valikoima dokumentteja. Palvelussa on sekä lyhyitä että pitkiä dokumentteja, jotka käsittelevät monenlaisia aiheita. Amazonin alkuperäisiä dokumentteja ovat muun muassa ”All or Nothing: Manchester City”, ”The Last Dance” ja ”Free Solo”.

Amazon Primen musiikki

Amazon Prime Music sisältää yli 70 miljoonaa kappaletta musiikkia. Palvelussa on sekä uusia että vanhoja kappaleita, ja se sisältää myös erilaisia soittolistoja ja radiokanavia. Amazon Prime Musicin käyttäjät voivat myös ladata kappaleita offline-kuunteluun.

Amazon Prime Reading

Amazon Prime Reading sisältää yli 1 miljoonaa e-kirjaa, sarjakuvaa ja muuta kirjaa. Palvelussa on sekä uusia että vanhoja teoksia, ja se sisältää myös erilaisia genrejä. Amazon Prime Readingin käyttäjät voivat ladata kirjoja offline-lukuun.

Amazon Prime Delivery

Amazon Primen jäsenet saavat ilmaisen toimituksen monille tuotteille. Ilmainen toimitus koskee muun muassa kirjoja, musiikkia, e-kirjoja, dvd-levyjä ja pelejä. Amazon Primen jäsenet saavat myös nopeamman toimituksen kuin muut asiakkaat.

Amazon Prime Gaming

Amazon Prime Gaming sisältää ilmaista sisältöä, kuten pelejä, alennuskoodeja ja muita etuja. Amazon Prime Gamingin jäsenet saavat esimerkiksi ilmaisia pelejä joka kuukausi, alennuskoodeja peleihin ja muihin tuotteisiin sekä pääsyn erilaisiin etuihin peleissä.

Amazon Primen hyödyt

Amazon Prime tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon suoratoistopalveluksi. Palvelu sisältää laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja, musiikkia ja kirjoja. Amazon Primen jäsenet saavat myös ilmaisen toimituksen monille tuotteille ja pääsyn erilaisiin etuihin peleissä.

Amazon Primen haitat

Amazon Primen kuukausihinta on hieman korkeampi kuin joidenkin muiden suoratoistopalveluiden. Lisäksi Amazon Primen sisältö ei ole aina yhtä laadukasta kuin joidenkin muiden palveluiden.

Loppupäätelmä

Amazon Prime on monipuolinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa useita etuja. Palvelu sopii hyvin kuluttajille, jotka haluavat laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja, musiikkia ja kirjoja.


Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *