Syksyn aikana kuluttajien kiinnostus on kääntynyt yhä enemmän 5G-laitteisiin, ja DNA:n lokakuun myydyimpien puhelimien Top 15 -listan kolmoseksi ponkaisi Samsung Galaxy A51 5G -puhelin. Myös älykellot ja tietokoneet ovat kasvattaneet myyntiään syksyn aikana, ja alkava lahjasesonki lisää niiden kysyntää entisestään.

Kuva: DNA

”Loppuvuoden lahjasesongin odotetaan käynnistyvän poikkeusajoista huolimatta marraskuun myötä vilkkaana. Monen toivotuimpien lahjojen joukosta löytyy tänäkin vuonna esimerkiksi puhelin, älykello, tietokone tai televisio. Myös lahjasesonkiin kuuluva Black Friday -ostotapahtuma tulee olemaan tänä vuonna entistä suurempi. DNA tulee olemaan erottuvin tarjouksin mukana niin Black Fridayssä kuin joulukaupassa,” toteaa DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Listalla uusia tulokkaita

DNA:n myydyimmäksi puhelimeksi lokakuussa nousi koko vuoden 2020 DNA:n myydyimpien laitteiden listalla ollut Samsung Galaxy A20e -puhelin.

DNA:n myydyin 5G-puhelin on Samsung Galaxy A51 5G, joka nousi lokakuun kolmanneksi myydyimmäksi laitteeksi. Myydyimpien puhelinten listalta löytyy myös kaksi muuta 5G-puhelinta: Xiaomi Mi 10 Lite 5G (sijalta 9) sekä edelleen saatavuushaasteista kärsivä OnePlus Nord 5G (sijalta 10).

”Syksyn aikana kuluttajien kiinnostus on kääntynyt yhä enemmän 5G-laitteisiin. Puhelimen 2–3 vuoden käyttöiän aikana 5G:n merkitys ja mahdollisuudet kasvavat huomattavasti. 5G-laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa, ja tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen myös 3G- ja 4G-verkoissa,” Aavikko tarkentaa.

Lokakuussa myyntiin tulleiden Apple iPhone 12 5G- ja iPhone 12 Pro 5G -puhelimien kysyntä on ollut suurta, eikä laitteita ole riittänyt kaikille ennakkotilaajille. Seuraavat iPhone 12 -sarjan uutuudet, iPhone 12 mini 5G ja iPhone 12 Pro Max 5G, tulevat ennakkotilattavaksi 6.11.2020. Edellisen sukupolven Apple iPhone 11 -puhelin jatkaa DNA:n lokakuun myydyimpien laitteiden listalla sijalla kaksi.

Xiaomin kasvu Suomessa jatkuu vauhdikkaana. Ensimmäistä kertaa Top 10 -sijoille nousi kaksi Xiaomin mallia: Xiaomi Redmi Note 8T (sijalla 4) ja Xiaomi Mi 10 Lite 5G (sijalla 9). Xiaomin puhelimilla on jo oma vankka kannattajakuntansa, ja laitteet vetoavat erityisesti hinta-laatusuhteensa vuoksi myös yhä useampiin uusiin ostajiin.

DNA:n myydyimmät puhelimet lokakuussa 2020

1. (2.) Samsung Galaxy A20e
2. (1.) Apple iPhone 11
3. (5.) Samsung Galaxy A51 5G *)
4. (-) Xiaomi Redmi Note 8T
5. (3.) Apple iPhone SE (2. sukupolvi)
6. (-) Nokia 7.2
7. (14.) Samsung Galaxy A51
8. (4.) Samsung Galaxy A41
9. (6.) Xiaomi Mi 10 Lite 5G *)
10. (8.) OnePlus Nord 5G *)
11. (9.) Apple iPhone 11 Pro
12. (12.) Samsung Galaxy A21s
13. (-) Nokia 3310
14. (-) Nokia 5.3
15. (-) Samsung Galaxy S10

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) 5G-puhelin

DNA:n myydyimmät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet lokakuussa 2020

Älykellojen lista on elänyt hyvin voimakkaasti verrattuna viime kuukauteen. Listalle kivunneet uutuudet ovat ottaneet paikkansa kertaheitolla Top 10 -sijoilta. Esimerkiksi Applen molemmat kellouutuudet, Apple Watch Series 6- ja Apple Watch SE, ovat jo kärkisijoilla. DNA:n lokakuun myydyimpien älykellojen listan kärkipaikalle nousi Huawein Watch GT -älykello, joka on DNA:n myydyimpien älykellojen listalla tuttu tuote.

”Alkava lahjasesonki ja tulevat kampanjat tulevat näkymään voimakkaasti älykellojen myynnissä. Varsinkin älykellot ovat jälleen tänä vuonna toivotuimpien lahjojen joukossa,” Aavikko ennustaa.

1. (3.) Huawei Watch GT
2. (8.) Apple Watch Series 6
3. (13.) Apple Watch SE
4. (5.) Honor Band 5 *)
5. (6.) Huawei Band 4 Pro *)
6. (2.) Huawei Watch GT2
7. (9.) Samsung Galaxy Fit e *)
8. (-) Huawei Watch GT 2 Pro
9. (4.) Apple Watch Series 3
10. (11.) Samsung Galaxy Fit *)
11. (7.) Honor Magic Watch 2
12. (-) Huawei Watch Fit *)
13. (1.) Apple Watch Series 5
14. (10.) Samsung Galaxy Watch Active2
15. (14.) Samsung Galaxy Watch 3

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) Aktiivisuusranneke

Lähde: STT Info


Muuta luettavaa

Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista

Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde  ja paljon muuta uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.

Tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *