Kuva: Garmin Striker Cast

Garmin®, joka on maailman johtava vene-elektroniikkavalmistaja1, on tänään esitellyt heitettävän STRIKER Cast-kaikuluotaimen, joka tuottaa kaikukuvaa langattomasti älypuhelimen tai tabletin näytölle. Laitteen käyttöön ei tarvita venettä. STRIKER Cast on monikäyttöinen kaikuluotain, jonka voi ottaa mukaan kaikille kalareissuille. Laite heitetään veteen rannasta, laiturilta tai vaikka kanootista, ja se näyttää kalat ja veden­alaiset kohteet terävänä kuvana maksuttomassa STRIKER Cast-sovelluksessa, joka on yhteen­sopiva Apple®– ja Android-laitteiden kanssa. STRIKER Castin avulla voi luoda myös omia karttoja2, joista kalapaikat näkee vieläkin tarkemmin.

“Nykyään enemmän kuin koskaan kuluttajat etsivät tapoja viettää aikaa ulkoilmassa, ja monille siihen kuuluu kalastus”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel. “STRIKER Castista on hyötyä niin aloitteleville kalamiehille kuin kokeneille heittokalastajillekin, jotka kalastavat rannasta tai laitureilta. Laite tunnistaa vedenalaiset kohteet ja kalat, ja näyttää ne mobiililaitteessa.”

STRIKER Cast toimii yhtä lailla makeassa ja suolaisessa vedessä, ja myös talvella pilkkimisessä. Se on suorituskykyinen matalassa ja syvässä vedessä (alle 0,6 m – 45 m), ja lähettää luotain- ja lämpötila­tiedot langattomasti jopa 60 metrin päähän. Valittavana on helppolukuinen perinteinen 2D-kaikukuvatila tai pilkkimiseen tarkoitettu flasher-tila, joissa voit säätää voimakkuutta, syvyysaluetta, jne. Kun käyttäjä valitsee sovelluk­sessa kalakuvakkeet, hän näkee luonnollisemman näköiset kuvat kaloista ja niiden sijainnista suoraan sovelluksessa. On siis helppo tietää, mihin kannattaa heittää.

STRIKER Cast GPS-malleissa on sisäinen GPS, jonka avulla voi luoda omia karttoja 0,3 metrin välein merkityillä käyrillä Quickdraw Contours-ohjelmistoa käyttäen. Ohjelmisto on maksuton ja helppokäyttöi­nen työkalu, jolla voi luoda yksilöllisiä HD-karttoja. Kerätyt tiedot voidaan tallen­taa STRIKER Cast-sovellukseen, ja muiden käyttäjien Garmin Quickdraw-verkkoyhteisöön tallentamia Quickdraw Contours-tietoja voidaan ladata ja tarkastella.

Helposti heitettävä ja kestämään suunniteltu STRIKER Cast on tukeva ja kevyt, ja sitä käytetään vähintään 9 kg kestävän siiman kanssa. Virtapihi STRIKER Cast käynnistyy automaattisesti, kun se heitetään veteen, ja sammuu itsestään, kun se nostetaan vedestä. Laitteessa on sisäinen, USB-kaapelilla ladattava akku, joka kestää yli 10 tuntia yhdellä latauksella3. Kaikuluotain on vesitiivis IPX6- ja IPX7-standardien mukaisesti4.

STRIKER Cast tulee myyntiin Q4/2020 aikana kahtena eri mallina: 

STRIKER Cast GPS suositushintaan 199,00 euroa ja 

STRIKER Cast ilman GPS:ää suositushintaan 149,00 euroa. 

Lisätietoja: garmin.com/marine.

Vuoden 2019 myyntitietojen mukaan

Vain GPS-malli

Akun kesto riippuu käytöstä

Lisätiedot: Garmin.com/waterrating 

Linkit


Lähde: MyNewsDesk

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *