Elisa 5GKuva: Elisa

Uusi Elisan 5G-verkko avautui Myrskylään ja Pukkilaan. Uusi mobiiliverkko tuo kuntien asukkaiden käyttöön lisää verkon kapasiteettia sekä entistä nopeamman mobiiliyhteyden. Kaikkiaan Elisan 5G on saatavilla jo 264 paikkakunnalla Suomessa.

Myrskylässä 5G palvelee ensimmäisenä keskustaajamassa sekä melko laajalti sen ympäristössä. Pukkilassa 5G on niin ikään ensimmäisenä saatavilla keskustaajamassa ja sen lähistöllä.

─ Luotettavat ja nopeat mobiiliyhteydet ovat nykyään sujuvan arjen edellytys, ja on hienoa, että nyt myös Myrskylän ja Pukkilan asukkaat pääsevät nauttimaan 5G-verkon tuomasta vauhdista ja lisäkapasiteetista. Erityisesti Myrskylässä 5G:n saapumiseen vaikutti myös kuntalaisten aktiivisuus alueen verkkopalveluiden kehittämiseksi. Laadukkaiden yhteyksien tuominen kaikkialle Suomeen on meille tärkeä asia, kertoo Elisan Uudenmaan aluejohtaja Sanna Sarpila.

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, eli verkkoon mahtuu huomattavasti aiempaa enemmän käyttäjiä. Lisäksi 5G-verkko tuo käyttäjilleen entistä nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä nettiyhteytenä. 5G-verkon käyttöä varten tarvitsee 5G:tä tukevan päätelaitteen, 5G-liittymän sekä tulee olla 5G-verkon alueella. 5G-verkon ulkopuolella 5G-laite ja -liittymä siirtyvät käyttämään parasta mahdollista yhteyttä.

Elisan 5G-verkko kattaa yli 90 % suomalaisten asuinpaikoista 264 paikkakunnalla. Kaikki Elisan 5G-verkon peittoalueet löytyvät Elisan kuuluvuuskartalta. Katso myös lista kaikista Elisan 5G-paikkakunnista.

Lähde: Elisa (tiedote)
Kuva: Elisa

paras älypuhelin

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

By Niko

One thought on “Elisan 5G-verkko avautui Uudellamaalla Myrskylään ja Pukkilaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *