älypuhelin

Elisan marraskuun myydyin puhelin oli kuluttajille OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ja yritysasiakkaille Apple iPhone 15 Pro 5G. Myydyin älykello oli lasten kellopuhelin Xplora XGO3.

Marraskuussa Elisan myydyimpien puhelinten ja älykellojen listaan vaikuttivat erilaiset tarjouskampanjat, kuten Black Friday, Singles Day ja Cyber Monday. Kuluttaja-asiakkaiden suosikkipuhelimena jatkoi jo kolmatta kuukautta peräkkäin OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Muuten listalla näkyi muita suosittuja 5G-puhelimia.

– Puhelimia myytiin aiempia vuosia vauhdikkaammin ja osaltamme sesonki oli onnistunut. Erityisesti tänä vuonna hankintoja on keskitetty Black Fridayhin, joka käynnistää myös joululahjojen hankintasesongin. Todennäköisesti lahjat halutaan hankkia hyvissä ajoin, kertoo Elisan kuluttajien laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Nokkonen.

– Sesongin onnistumisista erityisenä mainintana listalla näkyy myös kuluttajien kova kiinnostus Samsungin S-sarjan puhelimiin, joita oli listasijoilla enemmän kuin yleensä. Niitäkin on oman käytön lisäksi todennäköisesti hankittu joululahjoiksi, Nokkonen jatkaa.

Kuluttajien kiinnostus laitteiden tietoturvaa kohtaan on kasvussa, ja omien laitteiden suoja onkin hyvä huomioida uutta laitetta hankittaessa.

– Erityisesti lasten laitteiden suojaaminen lisäturvalla kannattaa, sillä he eivät välttämättä tunnista netissä huijausyrityksiä ja tietojenkalastelua, kertoo Nokkonen.

Yritysasiakkaiden listalla Applen uutuuspuhelimet jatkoivat edelleen kärjessä, kun iPhone 15 -mallit veivät kolme ensimmäistä paikkaa iPhone 15 Pro 5G:n johdolla. Kampanjatuotteita näkyi sen sijaan muilla listan sijoilla.

– Kampanjat eivät oikeastaan vaikuta suuryritysten ostopäätöksiin, mutta pk-yritykset kyllä hyödyntävät alennuskampanjoita puhelinhankinnoissaan ja myynti kasvoi selvästi aiempiin vuosiin verrattuna. Esimerkkeinä tästä Samsungin S-sarjan kolme ja OnePlus -puhelinten kaksi sijoitusta listalla, kertoo Elisan yritysasiakkaiden liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.

Kellopuhelimet Black Fridayn hittituote

Älykelloissa lasten kellopuhelimien suosio jatkuu edelleen, ja ne jatkoivat Black Fridayn hittituotteena. Lisäksi kampanja kiritti kuluttajat ostamaan urheilukelloja.

– Lasten kellopuhelimet olivat yksi Black Fridayn hittituotteistamme, ja niitä hankitaan nyt paljon pukinkonttiin. Joululahjahankintaa näkyi myös aikuisten kelloissa, mutta erityisesti lasten kelloissa erilaiset tarjoukset vetävät puoleensa, Nokkonen kertoo.

Elisan myydyimmät puhelimet, marraskuu 2023

Henkilöasiakkaat

 1. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
 2. Samsung Galaxy A54 5G
 3. Apple iPhone 13 5G
 4. Samsung Galaxy A14 5G
 5. Honor X6a
 6. Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
 7. OnePlus Nord 3 5G
 8. Apple iPhone 15 Pro Max 5G
 9. Apple iPhone 14 5G
 10. Apple iPhone 15 5G
 11. Samsung Galaxy S21 FE 5G
 12. Honor 90 5G
 13. Samsung Galaxy S23+ 5G
 14. Samsung Galaxy A14
 15. Samsung Galaxy S22 5G

Yritysasiakkaat

 1. Apple iPhone 15 Pro 5G
 2. Apple iPhone 15 Pro Max 5G
 3. Apple iPhone 15 5G
 4. Apple iPhone 14 5G
 5. Apple iPhone 13 5G
 6. Samsung Galaxy A54 5G
 7. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
 8. Samsung Galaxy A14
 9. Samsung Galaxy A14 5G
 10. Samsung Galaxy S23 5G
 11. OnePlus 11 5G
 12. Samsung Galaxy A34 5G
 13. Samsung Galaxy S22 5G
 14. Samsung Galaxy XCover 5 Enterprise Edition
 15. Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Elisan myydyimmät älykellot, marraskuu 2023

 1. Xplora XGO3 Lasten Kellopuhelin
 2. Polar Ignite 2
 3. Apple Watch Ultra 2 eSIM Kellopuhelin
 4. Huawei Watch GT3 -sarja
 5. Garmin Venu 2 -sarja
 6. Apple Watch S9 GPS
 7. Apple Watch SE 2023 GPS
 8. Samsung Galaxy Watch5 Pro
 9. Apple Watch SE 2023 eSIM Kellopuhelin
 10. Samsung Galaxy Watch6
 11. Garmin Epix 2
 12. Polar Vantage V3
 13. Garmin Fenix 7X
 14. Samsung Galaxy Watch6 eSIM Kellopuhelin
 15. Huawei Watch 4 eSIM Kellopuhelin -sarja

Lähde: Elisan tiedote

paras älypuhelin

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

By Niko

One thought on “Elisan myydyimmät puhelimet ja älykellot marraskuussa 2023”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *