epassiKuva: epassi

EPassi on suomalainen henkilöstöetupalvelu, joka tarjoaa työntekijöille rahanarvoisia etuja, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkakupongteja. Epassi on käytössä yli 100 000 yrityksessä ja yli 500 000 suomalaisella työntekijällä.

Epassin historia

Epassi perustettiin vuonna 2006 nimellä Smartum. Yhtiön nimi muuttui Epassi-brändiksi vuonna 2018. Epassi on kasvanut nopeasti Suomen johtavaan henkilöstöetupalveluun. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2022 noin 120 miljoonaa euroa.

Epassin hyödyt työntekijöille

Epassi tarjoaa työntekijöille rahanarvoisia etuja, jotka voivat parantaa heidän hyvinvointiaan ja viihtyvyyttään työssä. Epassi-edut ovat verovapaita, joten työntekijät saavat niistä täyden hyödyn.

Epassin lounasedulla työntekijät voivat maksaa lounaansa ravintolassa tai ostaa valmiita lounasruokia. Liikuntaedulla työntekijät voivat maksaa kuntosalijäsenyyksiä, liikuntakursseja tai muita liikuntapalveluita. Kulttuuriedulla työntekijät voivat maksaa teatteri-, konsertti- ja museoliput sekä muita kulttuuripalveluita. Työmatkaedulla työntekijät voivat maksaa julkisen liikenteen lippuja tai ladata matkakorttinsa.

Epassin hyödyt työnantajille

Epassi tarjoaa työnantajille mahdollisuuden parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Hyvinvoivat ja viihtyvät työntekijät ovat tuottavampia ja sitoutuneempia työhönsä.

Epassi on myös kustannustehokas tapa tarjota työntekijöille etuja. Epassi-edut ovat verovapaita, joten työnantaja saa niistä verohyötyä.

Epassin käyttö

Epassi-edut ovat käytössä yli 10 000 yrityksessä. Epassi-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen avulla työntekijät voivat seurata etujensa käyttöä ja ladata etujaan.

Epassin tulevaisuus

Epassi on jatkuvassa kehityksessä. Yhtiö tutkii uusia tapoja tarjota työntekijöille rahanarvoisia etuja. Epassin tavoitteena on olla Suomen johtava henkilöstöetupalvelu myös tulevaisuudessa.

Epassin etujen käyttökohteita

Epassi-etut voidaan käyttää seuraaviin käyttökohteisiin:

Lounas

Epassi-lounasetulla työntekijät voivat maksaa lounaansa ravintolassa tai ostaa valmiita lounasruokia. Lounasedun arvo on 10,80 euroa päivässä.

Liikunta

Epassi-liikuntaedulla työntekijät voivat maksaa kuntosalijäsenyyksiä, liikuntakursseja tai muita liikuntapalveluita. Liikuntaedun arvo on 400 euroa vuodessa.

Kulttuuri

Epassi-kulttuuriedulla työntekijät voivat maksaa teatteri-, konsertti- ja museoliput sekä muita kulttuuripalveluita. Kulttuuriedun arvo on 240 euroa vuodessa.

Työmatkat

Epassi-työmatkakupongit käyvät henkilökohtaisten matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineenä. Työmatkaedun arvo on 400 euroa vuodessa.

Epassin verotus

Epassi-edut ovat verovapaita, jos ne täyttävät seuraavat ehdot:

  • Edut on tarkoitettu työntekijöille.
  • Edut ovat luonteeltaan työsuhde-etuja.
  • Edut ovat kohtuullisen arvoisia.

Epassi-edut ovat työnantajalle vähennyskelpoisia kuluja.


Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen viihdyttämään

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko   ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *