Etätyö

Etätyö on yleistynyt viime vuosina merkittävästi. Koronapandemian myötä monet yritykset joutuivat siirtymään etätöihin, ja monet työntekijät huomasivat, että etätyö sopii heille hyvin. Etätyö tarjoaa useita etuja, kuten:

 • Joustavat työajat
 • Lyhyemmät työmatkat
 • Mahdollisuus työskennellä missä tahansa

Jos harkitset etätyötä, on hyvä miettiä myös, voisitko yhdistää etätyöhön myös oman verkkokaupan pyörittämisen. Dropshipping on verkkokaupan muoto, jossa myyjä ei varastoi tuotteita itse, vaan tilaa ne suoraan toimittajalta asiakkaan tilauksen jälkeen. Dropshipping on hyvä vaihtoehto etätyöhön, sillä sen avulla voit pyörittää verkkokauppaa vaikka älypuhelimelta käsin.

Dropshippingin etuja etätyöhön

Dropshippingin etuja etätyöhön ovat seuraavat:

 • Joustavuus: Dropshippingin avulla voit työskennellä silloin kun sinulle sopii. Et tarvitse fyysistä myymälää tai varastoja, joten voit työskennellä missä tahansa.
 • Alhainen aloituskustannukset: Dropshippingin aloittaminen on suhteellisen edullista. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen, internetyhteyden ja verkkokauppa-alustan.
 • Helppokäyttöisyys: Dropshipping-verkkokauppojen käyttö on yleensä helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää valmiita verkkokauppa-alustoja, jotka helpottavat verkkokaupan perustamista ja ylläpitoa.

Miten aloittaa dropshipping-verkkokaupan pyörittäminen etänä

Dropshipping -verkkokaupan aloittaminen etänä onnistuu seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Valitse tuotekategoria: Valitse ensin, mitä tuotteita haluat myydä. Voit valita tuotteita, jotka kiinnostavat sinua tai joista tiedät, että niille on kysyntää.
 2. Etsi toimittajia: Kun olet valinnut tuotekategorian, sinun on löydettävä toimittajia, jotka tarjoavat dropshipping-palveluita. Voit etsiä toimittajia verkossa tai osallistua dropshipping-tapahtumiin.
 3. Luo verkkokauppa: Kun olet löytänyt toimittajia, voit luoda verkkokaupan. Voit käyttää valmiita verkkokauppa-alustoja tai palkata verkkokaupan suunnittelijan.
 4. Markkinoi verkkokauppaasi: Kun verkkokauppa on valmis, sinun on markkinoitava sitä. Voit käyttää sosiaalista mediaa, hakukoneoptimointia (SEO) tai muita markkinointikanavia.

Etätyö ja dropshipping – vinkkejä onnistumiseen

Seuraavat vinkit auttavat sinua onnistumaan etätyötä ja dropshippingiä yhdistäessäsi:

 • Aseta selkeät tavoitteet: Mitä haluat saavuttaa verkkokaupastasi? Haluatko tehdä siitä täysipäiväisen työn vai lisätulonlähteen?
 • Tee markkinatutkimusta: Selvitä, mitä tuotteita ihmiset haluavat ostaa. Voit käyttää esimerkiksi Google Trendsiä tai Amazonin tuoteluetteloa.
 • Palvele asiakkaitasi hyvin: Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää verkkokaupassa. Vastaanota palautetta asiakkailtasi ja paranna verkkokauppaasi niiden perusteella.

Etätyö ja dropshipping ovat hyvä yhdistelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä missä tahansa ja milloin tahansa. Dropshippingin avulla voit aloittaa verkkokaupan pyörittämisen jopa pienellä budjetilla.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *