facebook meta

TEKNOLOGIAYHTIÖ Meta ilmoitti julkaisevansa maksullisen tilivarmennuksen Facebookiin ja Instagramiin käyttäjille, jotka haluavat lisää turvallisuutta sosiaalisen median käyttöönsä.

Meta Verified -palvelu tarjoaa käyttäjille suoran yhteyden Metan asiakaspalveluun, lisäsuojaa valetileiltä ja varmennetun tilin sinisen lätkän. Palvelu julkaistaan aluksi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, ja sen hinta on alkaen 11,99 dollaria kuukaudessa.

Muutos ei vaikuta jo ennestään varmennettuihin tileihin eikä ole vielä saatavilla yrityksille. Meta ilmoitti uuden ominaisuuden lisäävän autenttisuutta ja turvallisuutta palveluissaan, joissa käyttäjien dataa myydään mainostajille. Meta on kohdannut haasteita mainostulojen laskun myötä, mutta ilmoitti hiljattain Facebookin päivittäisen käyttäjämäärän nousseen kahteen miljardiin ihmiseen.

Meta on aikaisemmin julistanut sivustonsa pysyvän aina ilmaisena, tämä uusi ominaisuus näyttää merkitsevän muutosta yhtiön liiketoimintamalliin. Meta seuraa Elon Muskin Twitteriin tekemää muutosta, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa tilivarmennuksesta.

Meta Verified -palvelu näyttää olevan vastaus käyttäjien huolenaiheisiin sosiaalisen median turvallisuudesta. Yhä useammat käyttäjät ovat huolissaan tietosuojastaan ja valetileistä, jotka voivat käyttää heidän nimeään ja kuviaan huijatakseen muita käyttäjiä.

Vaikka Meta on kohdannut vaikeuksia mainostulojen laskun myötä, yhtiö on edelleen yksi maailman suurimmista sosiaalisen median palveluntarjoajista. Meta toivoo, että tämä uusi ominaisuus auttaa sitä ylläpitämään käyttäjien luottamusta ja saamaan takaisin menetettyjä tuloja.


Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

By Niko

6 thoughts on “Facebook ja Instagram uudistuvat – rahalla saa pian merkittävän edun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *