Foodora

Foodora on suomalainen ruoankuljetuspalvelu, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2015 lähtien. Palvelu yhdistää ravintolat ja asiakkaat yhteen helpottamaan ruoan tilaamista kotiinkuljetuksella. Foodoralla on yli 100 paikkakuntaa Suomessa, ja sen kautta voi tilata ruokaa yli 5000 ravintolasta.

Mikä on Foodora?

Foodora on ruoankuljetuspalvelu, joka toimii verkossa ja mobiilisovelluksen kautta. Palvelun avulla asiakkaat voivat tilata ruokaa ravintoloista kotiinkuljetuksella. Foodora toimii välikätenä ravintoloiden ja asiakkaiden välillä. Asiakkaat tekevät tilauksen Foodoran verkkosivustolla tai sovelluksessa, ja Foodora toimittaa ruoan ravintolasta asiakkaalle.

Foodoran palvelu on helppokäyttöinen ja nopea. Tilauksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, ja ruoka saapuu asiakkaalle yleensä 30-60 minuutissa. Foodora tarjoaa myös erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten korttimaksun, verkkopankkimaksun ja käteismaksun.

Foodoran tarjonta

Foodoran kautta voi tilata ruokaa laidasta laitaan, aina pizzasta ja sushista hampurilaisiin ja aasialaisiin ruokiin. Foodora tarjoaa myös erilaisia erikoisruokia, kuten vegaanista ja gluteenitonta ruokaa.

Foodora pyrkii tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman ruokia, jotta jokainen löytäisi mieleisensä. Foodora myös seuraa ravintoloiden ruokalistoja ja lisää jatkuvasti uusia ravintoloita valikoimaansa.

Foodoran hinnat

Foodoran hinta määräytyy ravintolan ja tilauksen koosta. Foodora perii ravintoloilta toimitusmaksun, joka lisätään ruoan hintaan. Asiakas maksaa myös toimitusmaksun, jonka suuruus vaihtelee paikkakunnan mukaan.

Foodora tarjoaa myös erilaisia etuja ja alennuksia, kuten ilmaisen toimituksen ja alennuskoodeja.

Foodoran suosio

Foodora on kasvanut nopeasti suosituksi ruoankuljetuspalveluksi Suomessa. Vuonna 2023 Foodoralla oli yli 2 miljoonaa käyttäjää Suomessa. Foodoran suosion kasvua selittää sen helppokäyttöisyys, nopeus ja laaja valikoima.

Foodoran tulevaisuus

Foodora jatkaa kasvuaan Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Foodora pyrkii laajentamaan toimintaansa uusille paikkakunnille ja tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa palvelua.

Foodoran etuja ja haittoja

Edut:

 • Helppokäyttöinen ja nopea palvelu
 • Laaja valikoima ruokia
 • Erilaisia etuja ja alennuksia

Haitat:

 • Voi olla hintavaa
 • Tilaus voi saapua myöhässä
 • Ruoka voi olla kylmää tai pilaantunutta

Foodoran käyttöohjeet

Foodoran käyttöönotto on helppoa. Seuraa näitä ohjeita:

 1. Lataa Foodoran sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta.
 2. Luo käyttäjätili tai kirjaudu sisään Facebook- tai Google-tunnuksilla.
 3. Etsi haluamasi ravintola hakukentästä.
 4. Tee tilaus valitsemalla haluamasi annokset ja määrät.
 5. Valitse toimitusaika ja -paikka.
 6. Maksaa tilauksesi.

Foodoran sovellus tarjoaa myös erilaisia ominaisuuksia, kuten:

 • Tilausten seuranta
 • Maksuvaihtoehtojen vertailu
 • Tilausten historia

Foodoran käyttökokemuksia

Foodora on saanut asiakkailta yleensä positiivisia käyttökokemuksia. Asiakkaat ovat kiitelleet palvelun helppokäyttöisyyttä, nopeutta ja laajaa valikoimaa.

Foodora on hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat tilata ruokaa kotiinkuljetuksella. Palvelu on helppokäyttöinen ja nopea, ja tarjolla on laaja valikoima ruokia ja paljon muuta.

Foodoran alennuskoodit

Foodora tarjoaa säännöllisesti erilaisia alennuskoodeja, joilla voi saada alennusta tilauksista. Alennuskoodit ovat yleensä voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaa hyödyntää ne heti, kun löydät sopivan.

Alennuskoodeja voi löytää esimerkiksi Foodoran verkkosivuilta, sovelluksesta, sosiaalisesta mediasta tai uutiskirjeestä. Alennuskoodeja voi myös jakaa toisten kanssa.

Alennuskoodien käyttö on helppoa. Kun olet tehnyt tilauksen, syötä alennuskoodi tilauksen loppuvaiheessa. Foodora alennuskoodi vähentää tilauksen summasta sovitun summan.

Tässä muutamia esimerkkejä Foodoran alennuskoodeista:

 • Uudet asiakkaat: 8€ alennus ensimmäisestä tilauksesta
 • Ilmainen toimitus: Yli 20€ tilauksen yhteydessä
 • 25% alennus: Tiettyjen ravintoloiden tai ruokalajien yhteydessä

Foodoran alennuskoodit ovat hyvä tapa säästää rahaa ruoan tilaamisesta kotiinkuljetuksella. Kannattaa siis olla tarkkana ja hyödyntää alennuskoodit aina, kun mahdollista.

Tilaa ruokaa älypuhelimella yksityisellä yhteydellä NordVPN avulla

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *