Iskunkestävä puhelin

Iskunkestävä puhelin ovat suunniteltu kestämään kovia iskuja ja pudotuksia. Ne ovat yleensä valmistettu vahvemmista materiaaleista, kuten muovista, metallista tai kumista, ja niissä on lisäsuojia, kuten panssaroitu näyttö tai kestävä runko. Iskunkestävät älypuhelimet ovat hyviä valintoja ulkoilma-aktiviteetteihin, vaativaan työhön tai lapsille.

Miksi hankkia iskunkestävä älypuhelin?

On useita syitä, miksi kannattaa harkita iskunkestävän älypuhelimen hankkimista. Yksi syy on se, että ne kestävät paremmin fyysisiä vaurioita. Jos pudotat puhelimesi usein tai jos työskentelet ympäristössä, jossa on riski pudotuksista, iskunkestävä puhelin voi säästää sinut korjauskustannuksilta.

Toinen syy iskunkestävän älypuhelimen hankintaan on se, että ne soveltuvat hyvin ulkoilma-aktiviteetteihin. Jos harrastat esimerkiksi vaellusta, pyöräilyä tai muita ulkoilmalajeja, iskunkestävä puhelin voi auttaa sinua pysymään yhteydessä ystäviin ja perheeseen myös silloin, kun olet poissa verkkoyhteydestä.

Kolmas syy iskunkestävän älypuhelimen hankintaan on se, että ne voivat olla hyödyllisiä vaativaan työhön. Jos työskentelet esimerkiksi rakennustyömaalla tai muissa ympäristöissä, joissa on riski pudotuksista tai iskuista, iskunkestävä puhelin voi auttaa sinua pysymään tuottavana.

Mitä iskunkestävässä älypuhelimessa tulee huomioida?

Iskunkestävän älypuhelimen valinnassa on tärkeää huomioida muutamia asioita. Yksi tärkeimmistä asioista on IP-luokitus. IP-luokitus kertoo, kuinka hyvin puhelin kestää vettä ja pölyä. Iskunkestävälle puhelimelle suositellaan vähintään IP68-luokitusta, joka tarkoittaa, että puhelin on pölytiivis ja kestää 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä.

Toinen tärkeä huomioitava asia on MIL-STD-810H-luokitus. MIL-STD-810H puhelin on Yhdysvaltain armeijan standardi, joka mittaa laitteen kestävyyttä erilaisissa olosuhteissa. Iskunkestävälle puhelimelle suositellaan vähintään MIL-STD-810H-luokitusta, joka tarkoittaa, että puhelin kestää esimerkiksi pudotuksia, kylmää ja kuumaa.

Lisäksi iskunkestävän älypuhelimen valinnassa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

 • Näytön kestävyys
 • Akkukesto
 • Kameran laatu
 • Muisti
 • Suorituskyky
 • Hinta

Iskunkestäviä älypuhelimia markkinoilla

Markkinoilla on saatavilla useita erilaisia iskunkestäviä älypuhelimia. Jotkut suosituimmista vaihtoehdoista ovat:

 • Samsung Galaxy XCover 6 Pro
 • Ulefone Power Armor 19T
 • Doogee S98 Pro
 • Oukitel WP26
 • Nokia XR21 5G

Nämä puhelimet tarjoavat hyvän yhdistelmän kestävyyttä, ominaisuuksia ja hintaa.

Yhteenveto

Iskunkestävä älypuhelin ovat hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat puhelimen, joka kestää kovia iskuja ja pudotuksia. Ne ovat hyviä valintoja ulkoilma-aktiviteetteihin, vaativaan työhön tai lapsille.

Iskunkestävän älypuhelimen valinnassa on tärkeää huomioida IP-luokitus, MIL-STD-810H-luokitus

Tarvitsetko pientä lainaa puhelimen hankintaan? Kilpailuta lainat alta rahalaitoksen kautta

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *