Samsung Galaxy Z Fold2.

Galaxy Z Fold2 on Samsungin kolmannen sukupolven taittuva puhelin, joka yhdistää tyylikkään ja joukosta erottuvan muotoilun sekä uusimmat, rajoja rikkovat tekniset innovaatiot.

Espoo, 1. syyskuuta 2020 – Samsung esittelee tänään seuraavan sukupolven taitettavien matkapuhelinten tuotekategoriassa: Samsung Galaxy Z Fold2. Siinä on edeltäjäänsä suurempi kansinäyttö sekä 7,6 tuuman1 päänäyttö. Galaxy Z Fold2:ssa tyylikäs muotoilu yhdistyy viimeisimpään tekniikkaan ja hyödyllisiin toimintoihin, jotka muodostavat ainutlaatuisen käyttökokemuksen.

– Samsung Galaxy Z Fold2:n kehityksen aikana olemme kuunnelleet tarkkaan laitteen edeltäjän, Galaxy Foldin, saamaa asiakaspalautetta ja parantaneet sekä laitteen ominaisuuksia että käyttökokemusta. Asemaamme vahvistaa tiivis yhteistyö Googlen ja Microsoftin kanssa, ja määrittelemme nyt uudelleen sen, mikä älypuhelimilla on mahdollista. Olemme erittäin ylpeitä Galaxy Z Fold2:sta, joka tulee taatusti olemaan markkinoiden halutuin henkilökohtainen laite. Se yhdistää innovaatioita, jollaisia emme voineet vielä muutama vuosi sitten kuvitellakaan tehokkaaseen ja upean monipuoliseen älypuhelimeen, kertoo Samsung

Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Hienostunut muotoilu erottuu joukosta

Galaxy Z Fold2 yhdistää rohkean muotoilun viimeisimpään tekniikkaan, mikä mahdollistaa vakaan ja luotettavan käyttökokemuksen joka päivä.

  • Suurempi näyttö, suurempia kokemuksia – 6,2 tuuman1 Infinity-O-kansinäytöllä voit tarkistaa sähköpostit, saada reittiohjeet ja katsella suosikkivideoitasi avaamatta puhelinta. Kun puhelin on taitettu auki, käyttö sujuu 7,6 tuuman sisäisellä päänäytöllä, jossa on integroitu etukamera. 120 Hz mukautuvan virkistystaajuuden ansiosta näyttö toimii nopeasti ja sulavasti. Galaxy Z Fold2 on myös varustettu parhaimmalla äänellä, jota koskaan on Galaxy-tuotteessa kuultu. Siinä on kaksi kaiutinta selkeämmällä ja parannetulla stereoäänellä.
  • Uniikkia ja hienostunutta muotoilua – Galaxy Z Fold2:ssa on ennennäkemättömän tyylikäs muotoilu. Päänäytön Ultra Thin Glass -lasikerros antaa näytölle hiotumman käyttötuntuman. Samsungin Hideaway Hinge -saranatekniikan avulla puhelinta voi pitää avoinna monissa kulmissa2. Puhelinta voi esimerkiksi pitää auki kuin kannettavaa tietokonetta, jolloin käyttäjä voi hyödyntää puhelimen Flex-tilan kaikkia ominaisuuksia. Saranamekanismin harjasteknologia taas estää pölyn ja lian pääsyn sisään saranarakenteeseen.
  • Mukautetut saranavärit istuvat käyttäjän tyyliin – Heille, jotka haluavat todella erottua massasta, Samsungin verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa Galaxy Z Fold2:n saranan yhdellä neljästä eri värivaihtoehdosta: Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red tai Metallic Blue. Näin puhelimen ostajat voivat halutessaan luoda juuri omaan tyyliinsä sopivan Galaxy Z Fold2 -puhelimen.

Viimeisimmät ominaisuudet kamerassa

Kokoontaitettava muotoilu avaa ovet uusille mobiilikokemuksille. Galaxy Z Fold2:n Flex mode3 ja App Continuity4 -toiminnot hyödyntävät sekä kansi- että päänäyttöä uusilla luovilla tavoilla.

  • Painopisteenä joustavuus ja tuottavuus – Flex-tilan myötä käyttäjä voi nyt aiempaa helpommin kaapata ja kokea jokaisen hetken reaaliajassa. Capture View Mode5 -tilassa kameraa ei tarvitse sulkea kuvia katsoessa, vaan valokuvat ja videot voi katsoa ruudun alaosassa, yläosan säilyessä kameratilassa. Auto Framing6 -toiminnon avulla Galaxy Z Fold2 voi kuvatessa kohdistaa liikkuvaan kohteeseen. Teknologia varmistaa, että kohde on aina keskiössä, olipa kyse sitten tanssin tai vaikkapa ruoanlaittovideon kuvaamisesta.
  • Jännittävät ominaisuudet auttavat löytämään luovuuden – Galaxy Z Fold2 mullistaa tavan, jolla kuvia ja videoita katsotaan. Dual Preview -kaksoiskatselussa käytetään kansi- ja päänäyttöä samanaikaisesti, joten sekä kuvaaja että kuvauskohde näkevät kameran näkymän.
  • Kameran toiminnot lippulaivapuhelimista – Galaxy Z Fold2 sisältää tuttuja kameran ominaisuuksia Samsungin lippulaivapuhelimista. Pro Video Mode7Single Take8Bright Night9 ja Night Mode -kuvaustilojen avulla jokainen hetki saadaan ikuistettua lyömättömällä laadulla.

Maksimoi tuottavuus mukautetulla käyttöliittymällä

Galaxy Z Fold2 -käyttäjät voivat olla entistäkin tuottavampia ja useita asioita voi tehdä samaan aikaan, jolloin päivästä saa varmasti kaiken irti.

  • Saumatonta moniajoa – Multi-Active Window10 -toiminnon avulla käyttäjä voi hallita ja mukauttaa näytön asettelua helposti. Useita ikkunoita voi avata samasta sovelluksesta ja nähdä ne vierekkäin näytöllä, mikä mahdollistaa tuottavuuden lisäämisen11. Parannetun Multi Window Trayn avulla useita tiedostoja voi avata ja pitää auki samalla sovelluksella. Drag and Drop -tekniikalla12 tekstiä, kuvia ja asiakirjoja voi helposti siirrellä sovelluksesta toiseen.
  • Käyttöliittymä mukautuu käyttäjän tarpeisiin – Käyttäjä voi valita käyttöliittymän,joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Suurelle näytölle sovitetun käyttöliittymän ja perinteisen puhelinkäyttöliittymän välillä vaihtaminen sujuu helposti ja nopeasti13.
  • Mukautettu sovelluksen suunnittelu – Käytön helpottamiseksi ja tuottavuuden lisäämiseksi useiden suosikkisovellusten, kuten Gmailin, YouTuben ja Spotifyn käyttöliittymä on mukautettu toimimaan erityisesti Galaxy Z Fold2:n näytöllä. Päänäytöllä Microsoft 365:n Office-sovelluksia on myös mahdollista käyttää tabletin tavoin.

Galaxyn johtavaa teknologiaa vahvistetaan strategisilla kumppanuuksilla

Samsung uskoo avoimeen innovaatioon ja yhteistyöhön. Pitkäaikaisen kumppanuutensa avulla Google on luonut avoimen ekosysteemin taitettaville laitteille. Tämän kumppanuuden ansiosta Samsung on edistänyt taitettavien laitteiden UX-innovaatioiden kehittämistä tavoitteenaan luoda standardi taitettaville laitteille. Yhteistyö Microsoftin kanssa yhdistettynä Samsungin laitteistoon antaa käyttäjille mahdollisuuden maksimoida tuottavuutensa matkapuhelimella.

Galaxy Z Fold2:n avulla käyttäjät saavuttavat salamannopeat yhteydet 5G-yhteensopivuuden14 ansiosta. Puhelimessa on 4500 mAh akku, joka kestää koko päivän15, ja Super Fast Charging16 -pikalatauksen avulla lataus sujuu nopeasti. Galaxy Z Fold2 on yhteensopiva Samsung DeX:n kanssa17, joten käyttäjä voi liittää puhelimensa helposti ja langattomasti ulkoiseen näyttöön, ja työskennellä kuin tietokoneella. Ultra Wide Bandin18 avulla voit jakaa valokuvia, videoita ja tiedostoja Nearby Share19 -toiminnolla.

Galaxy Z Premier Service

Vahinkojen varalta Galaxy Z Fold2:n mukana tulee Samsung Care+ yhden vuoden ajaksi20.

Saatavuus

Galaxy Z Fold2 on ennakkotilattavissa heti, ja kauppojen hyllyille se saapuu 18. syyskuuta. Värivaihtoehtoina ovat Mystic Black ja Mystic Bronze. Erikoismalleja räätälöidyin saranavärein tulee saataville Samsung.com -verkkokauppaan. Erikoisvärivaihtoehdot saranoille ovat Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red ja Metallic Blue. Galaxy Z Fold2:n suositushinta on 2 099 €.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

By admin

One thought on “Galaxy Z Fold2: Enemmän kuin pelkkä älypuhelin”
  1. […] Toinen esimerkki Galaxy Z Fold2:n kookkaan näytön hyödyntämisestä on moniajo, jossa käyttäjä voi avata jopa kolme sovellusta ruudulle samaan aikaan. Sovellusten välillä liikkuminen ja tehokas työskentely on siis vaivatonta. Käyttäjä voi myös valita, kuinka näyttö jaetaan sovellusten ja sisältöjen kesken. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *