Galaxy Z Fold2 5G, Samsungin viimeisin innovatiivinen taittuva laite, saapuu myyntiin Suomessa tänään. Laitteen muotoilu erottuu joukosta, näytöt ovat entistä suuremmat, ja materiaalit sekä kamerat ovat ensiluokkaiset. Kaikki nämä tekijät muodostavat joustavan ja sulavan käyttökokemuksen.

Espoo, 18. syyskuuta 2020 – Samsung Galaxy Z Fold2:n myynti alkaa tänään. Viimeisimmän taittuvan näyttöteknologian ansiosta Galaxy Z Fold2 yhdistää puhelimen ketteryyden tablettikokoiseen näyttöön. Laite on rohkeasti ja tyylikkäästi muotoiltu, ja sen sisuksista löytyvä teknologia takaa tehot ja vakaan käyttökokemuksen jokaiselle päivälle.

– Kuvailisin Galaxy Z Fold2 5G:tä markkinoiden säväyttävimmäksi ja innovatiivisimmaksi puhelimeksi ultra-premium-tuotekategoriassa. Se mahdollistaa käyttäjälleen monia asioita, joiden emme uskoneet aiemmin olevan mahdollisia. Samalla taittuva näyttö ja metallikuorten viimeistelyt erottavat käyttäjänsä taatusti massasta, kuvailee Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Taittuva käyttöliittymä ja huipputoiminnot

Samsung Galaxy Z Fold2:ssa on 6,2 tuuman kansinäyttö, joka peittää käytännössä puhelimen koko etupuolen. Uudistuneella kansinäytöllä puhelinta on entistä helpompi käyttää yhdellä kädellä. Laitteen sisältä avautuvassa 7,6 tuuman Dynamic AMOLED -päänäytössä on mukautuva 120Hz virkistystaajuus, jonka ansiosta kosketusnäytön käyttökokemus on salamannopea ja sulava niin työtehtävien kuin elokuvien ja pelaamisenkin aikana.

Galaxy Z Fold2 –puhelimessa on viisi fiksusti sijoitettua kameraa. Sopiva vaihtoehto löytyy siis kaikkiin tilanteisiin, videotapaamisista valo- ja videokuvaukseen. Flex Mode -tilan ansiosta käyttäjä voi taittaa puhelimen näytön haluamaansa kulmaan ja vaikkapa asettaa sen pöydälle, jolloin laite toimii omana jalustanaan. Tällöin esimerkiksi videotapaamiset, valokuvaus tai elokuvan äärellä rentoutuminen onnistuvat entistä helpommin.

Toinen esimerkki Galaxy Z Fold2:n kookkaan näytön hyödyntämisestä on moniajo, jossa käyttäjä voi avata jopa kolme sovellusta ruudulle samaan aikaan. Sovellusten välillä liikkuminen ja tehokas työskentely on siis vaivatonta. Käyttäjä voi myös valita, kuinka näyttö jaetaan sovellusten ja sisältöjen kesken.

Tyylikästä muotoilua ja muokattavia värivaihtoehtoja

Galaxy Z Fold2 on saatavana kahtena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Mystic Black ja Mystic Bronze. Lisää itseilmaisua kaipaaville Samsung.com -verkkokaupassa on lisäksi mahdollisuus tilata laite erikoisvärisellä saranalla. Saranan lisävärivaihtoehdot ovat Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red ja Metallic Blue.

Galaxy Z Fold2 on myös luonnollisesti 5G-valmis, mikä avaa uusia ovia tiedostojen nopeaan lataukseen, kehittyneiden pelien pelaamiseen tai korkealaatuisen viihteen katseluun.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G saapuu Suomessa kauppoihin tänään,18. syyskuuta, ja sen suositushinta on 2 099 €. Laitteen mukana tulee vuoden mittainen laajennettu Samsung Care+ -vahinkovakuutus.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

One thought on “Samsung Galaxy Z Fold2 5G nyt myynnissä Suomessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *