quatixâ 7 ProKuva: Garmin

Garmin on esitellyt uuden quatixâ 7 Pro -älykellon. Uuden sukupolven älykello on optimoitu elämään vesillä ja sisältää paljon liikunta- ja hyvinvointiominaisuuksia. Kellossa on 1.3 tuuman AMOLED-näyttö, jossa on korkealuokkainen, naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Akku kestää jopa 16 päivää älykellotilassa. Integroidussa LED-taskulampussa on säädettävä valo ja vilkkutila. quatix 7 Pro -älykellossa on myös kaksi uutta hyödyllistä sovellusta – Trolling Motor Remote (Keulamoottorin etähallinta) ja Fish Forecast (Kalastusennuste).

“Uusi quatix 7 Pro -älykellomme on suunniteltu vesille. Veneilijöille, purjehtijoille ja kalastajille suunnatut innovatiiviset ominaisuudet tekevät vesillä liikkumisesta nautittavaa. Kello tuo tyyliä ja hienostuneisuutta myös elämään maissa.”  Garmin-yhtiön Dan Bartel

Korkealuokkaista muotoilua

quatix 7 Pro kestää ankaria meriolosuhteita, mutta on tyylikäs asuste myös illalliskutsuille. Kellossa on naarmuuntumista kestävä safiirilasi, DLC-pinnoitettu titaanikehys, metalliset renkaat painikkeiden ympärillä, helposti vaihdettava quick-release -ranneke ja metallivahvisteiset korvakkeet. Kaikkia kellon toimintoja voi käyttää sekä perinteisillä painikkeilla että kosketusnäytöllä.

quatix 7 Pro -älykellon kirkkaassa LED-taskulampussa on säädettävä valo ja vilkkutoiminto. Red light-tila ei häiritse hämäränäköä auringon laskun jälkeen. Kellon runko on valmistettu kierrätysmuovista, joka olisi muuten voinut päätyä mereen.

Veneilyekosysteemin hallinta

quatix 7 Pro on täydellinen valinta veneen kipparille. Lukuisten esiladattujen veneilysovellusten ja -toi­min­tojen lisäksi älykellossa on uusi Trolling Motor Remote -sovellus, jolla Force-keulamoottoria voi helposti hallita rannelaitteella kaikkialla veneessä. Uudella toiminnolla voi tarkistaa moottorin tilan ja vastaanottaa keulamoottorihälytyksiä, kun kello on liitetty keulamoottoriin. quatix 7 Pro -älykellolla voi myös hallita etänä yhteensopivia Garmin-karttaplottereita, -automaattiohjausta, Fusion®-äänentoisto­järjestel­mää ja niin edelleen.

Kalastajat arvostavat Fish Forecast -sovellusta, joka seuraa auringon ja kuun liikkeitä päivän aikana arvioidakseen kalojen aktiivisuutta ja parhaita ajankohtia kalareissuille. Kellossa on lisäksi päivitetyt veneilysovellukset ja -toiminnot, joilla voidaan seurata venetietoja ja vastaanottaa tilannetietoisuutta vesillä parantavia hälytyksiä.

Helppoa navigointia

Edistyksellisten navigointiantureiden, monitaajuus-GPS:n ja SatIQÔ-teknologian ansiosta quatix 7 Pro tuottaa erinomaista sijaintitarkkuutta haastavissakin ympäristöissä optimoiden samalla akun kestoa. Laitteeseen on esiladattu TopoActive-kartat maissa liikkumista varten, ja se tukee lisävarus­teena myytäviä yksityiskohtaisia BlueChart® g3 -merikarttoja. Kun sääkartta näkyy peittokuvana, navigointi on helppoa kellon selkeällä värinäytöllä.

Toiminnallisuutta vesillä ja maalla

Esiladattujen veneilysovellusten ja vesiurheiluprofiilien, kuten kilpapurjehdus, wakesurfing ja vesihiihto, lisäksi quatix 7 Pro -älykellossa on yli 30 urheilusovellusta, mm. polkujuoksu, vaellus ja golf. Edistyk­sel­liset harjoittelutoiminnot, mm. VO2 max, endurance score ja hill score, voivat auttaa pysymään kunnossa. Hyvinvoinnin seuranta, johon kuuluu edistyksellinen unen seuranta, Pulse Ox ja paljon muuta, auttaa ymmärtämään paremmin kehon toimintaa3.

Kuten muissa Garmin-älykelloissa, quatix 7 Pro -älykellossa on kattava valikoima yhteysominaisuuksia, kuten älykkäät ilmoitukset, musiikin tallennus kuunteluun ilman puhelinta ja Garmin PayÔ -lähimaksu.

quatix 7 Pro on tulee myyntiin Q4/2023 aikana suositushintaan 1039,00€.

Tiedote: Garmin
Kuvat: Garmin


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *