älypuhelin

TELIA – UUDEN SUKUPOLVEN TELEOPERAATTORI

Teleoperaattorikentässä tapahtuu jatkuvaa kehitystä, ja Telia on tämän muutoksen eturintamassa. Vuosien saatossa Telia on muuntunut perinteisestä teleoperaattorista kattavaksi, moderniksi media- ja teknologiayritykseksi. Tämä muutos on nähtävissä niin palveluvalikoimassamme kuin asiakaskokemuksessamme.

Vaihda liittymäsi Telialle – Black Friday etuna saat huolettoman liittymän ilman määräaikaa ja kaupan päälle joko 50 € Lidl-lahjakortin tai ilmaiskuukauden liittymään (16.-29.11.)

Liittymät helposti Telian verkkokaupasta

Telia tekee liittymän hankinnan yksinkertaiseksi. Verkkokauppa on suunniteltu asiakaslähtöisesti, tarjoten helpon ja nopean tavan tilata liittymiä. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon laajasta liittymävalikoimastamme. Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja, ja nopeat toimitusajat takaavat, että SIM-kortti saapuu asiakkaalle vain 1–2 arkipäivässä.

Telian yhteysliittymät – Parasta vastinetta rahalle

Telian liittymätarjonta on suunniteltu vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeita. Tarjoamme edullisia ja laadukkaita liittymiä, joiden hinnat ovat läpinäkyviä ja reiluja. Asiakkaat voivat itse päättää, maksavatko he rajattomasta datasta, puheluista tai viesteistä. Lisäksi kaikkiin liittymiimme sisältyy EU-käyttö ilman yllätyslaskuja.

Telian verkko – Pohjolan ja Baltian kattavin

Telia investoi jatkuvasti verkon laajentamiseen ja parantamiseen. Olemme ylpeitä siitä, että 4G-verkkomme kattaa 99,9 % suomalaisista. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön huippunopean 5G-teknologian, joka laajenee jatkuvasti ja on saatavilla jo yli 160 kaupungissa Suomessa.

Yhteydet ja sisällöt samalta luotettavalta toimijalta

Telia on tunnettu luotettavista ja turvallisista yhteyksistään. Investoimme teknologiaan, jotta asiakkaamme pysyvät ajan hermolla ja saavat nauttia sujuvasta, katkeamattomasta palvelusta. Tarjoamme myös laajan valikoiman viihdettä ja uutisia, jotta asiakkaamme voivat pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista.

Telia on sitoutunut tarjoamaan parasta palvelua ja tuotteita asiakkailleen. Olemme kehittäneet liiketoimintaamme vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä. Lisäksi tarjoamme kattavia ICT-palveluja yrityksille, mikä tekee meistä yhden Suomen johtavista toimijoista alalla.

Telia on teleoperaattori, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet. Panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen ja uudistamiseen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista kokemusta jokaiselle asiakkaallemme. Olemme sitoutuneet olemaan mukana jokaisessa asiakkaamme matkassa, tarjoten heille turvalliset, nopeat ja luotettavat yhteydet sekä laadukkaat sisällöt.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Telia on enemmän kuin pelkkä teleoperaattori; olemme media- ja teknologiayritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluja kaikille asiakkaillemme. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa asiakkaidemme arkea, ja jatkamme työtämme tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua ja tuotteita.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *