paras älypuhelin

Gigantti aloittaa lokakuussa kunnostettujen puhelimien myynnin myymälöissään ja nettikaupassaan. Käytetyt iPhone-puhelimet ovat perusteellisesti laatutarkastettu, tietopuhdistettu ja kunnostettu merkin alkuperäisillä osilla, ja niillä on sama takuu kuin uusilla puhelimilla. Avaus on osa Gigantin tavoitetta laajentaa kiertotaloustuotteiden ja -palvelujen osuutta myynnistään 10 prosenttiin vuoteen 2028 mennessä.

Käytetty elektroniikka kiinnostaa kuluttajia yhä enemmän: Etu ry:n ja Elektroniikan Tukkukauppiaat ry:n Taloustutkimuksella 2022 teettämän kyselyn mukaan* vajaa 40 % vastaajista ostaisi käytettynä elektroniikkaa. Suomalaiset ovat edelläkävijöitä erityisesti käytettyjen puhelinten suhteen, joiden globaaleilla markkinoilla tapahtuu lähivuosina paljon: Statistan mukaan käytettyjen puhelinten markkinan odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2028 mennessä.

Gigantin tavoitteena on laajentaa myynnin painopistettään kiertotaloustuotteiden ja -palvelujen suuntaan. Toistaiseksi käytettyjen laitteiden valikoima on painottunut Outlet-myyntiin palautettujen laitteiden muodossa. Lähteminen käytettyjen tuotteiden markkinoille kunnostettujen puhelinten myötä on toimitusjohtaja Niko Sandströmin mukaan pitkäjänteisen työn tärkeä avaus.

– Haluamme tuoda elektroniikan entistä useamman ihmisten ulottuville. Monen kotitalouden kukkaronnyörit ovat kiristyneet, ja ihmiset etsivät edullisempien hankintojen ohella yhä kestävämpiä vaihtoehtoja. Emme ole avauksessamme ensimmäisiä, mutta meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat olla varmoja laadusta ja turvallisuudesta, jota kauttamme hankkivat. Kierrätetty puhelin täydellä takuulla pidentää laitteen elinkaarta, ja lähes uudenveroiseksi kunnostettu laite antaa paljon vastinetta rahalle, Sandström kertoo.

Gigantti käynnistää kunnostettujen puhelinten myynnin 6.10. eteenpäin sekä nettikaupassaan että asteittain 42 myymälässään. NewStart-tuotenimellä kulkevat tuotteet ovat iPhone-puhelimia, joita on mahdollista saada 14 eri mallissa. Euroopasta kerätyt, käytetyt laitteet tarkistetaan perusteellisesti, tyhjennetään kaikista tiedoista, päivitetään, puhdistetaan ja korjataan tarvittaessa pikkuvioista. Uuden alun saaneille puhelimille tarjotaan kahden vuoden takuu, sama kuin uusilla. Laitteiden laatutarkistuksesta ja kunnostuksesta vastaa pohjoismainen kiertotaloustoimija Foxway.

iPhone-puhelimien lisäksi Gigantti suunnittelee laajentavansa kunnostettujen tuotteiden valikoimaansa Android-puhelinten, sekä PC- että tablettitietokoneiden suuntaan. Kodinelektroniikkaketjun tavoitteena on, että vuoteen 2028 mennessä 10 prosenttia sen myynnistä kertyisi käytetyistä tuotteista, sekä vaihto- ja korjauspalveluista.

Lähde: Gigantti


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *