Galaxy S23 FEKuva: Samsung

Samsung on julkistanut uusimmat mallit FE-sarjaansa: Galaxy S23 FE -puhelimen, Galaxy Tab S9 FE- ja S9 FE+ -tabletit sekä Galaxy Buds FE -kuulokkeet. FE-sarja on tunnettu ikonisesta ja kestävästä muotoilusta, edistyneestä suorituskyvystä sekä huippuluokan kamera- ja ääniominaisuuksista. FE-tuotesarja on täydellinen tapa tutustua Samsung Galaxy -lippulaivalaitteiden maailmaan edullisemmin.

”Olemme Samsungilla sitoutuneet tuomaan maailmanluokan innovaatioita eeppisten mobiilikokemusten avulla kaikkien saataville. Uudet FE-laitteemme ovat täynnä käyttäjiä miellyttäviä premium-ominaisuuksia, jotka sekä yksinään että osana yhdistettyä ekosysteemiä maksimoivat Samsung Galaxy -käyttäjien luovuuden ja tuottavuuden,” kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy S23 FE:

Galaxy S-sarjan ikoninen muotoilu, ammattitason kamera ja tasalaatuinen suorituskyky on suunniteltu parantamaan arkea

Galaxy S23 FE pysyy uskollisena ikoniselle S-sarjan suunnittelulle uudella kameramoduulilla ja korkealuokkaisella viimeistelyllä, jonka lisäksi puhelin on IP68-suojattu. Galaxy S23 FE tulee saatavilla uusissa, eloisissa väreissä, joista käyttäjät voivat valita parhaiten omaan tyyliinsä sopivan. Galaxy S23 FE -sarja on saatavilla seuraavissa väreissä: Mint, Cream, Graphite ja Purple. Näiden lisäksi sävyt Indigo ja Tangerine ovat saatavilla eksklusiivisesti samsung.com-sivulta.

Arjen hetket heräävät eloon Galaxy S23 FE:n huippuluokan kameraominaisuuksien avulla. 50 megapikselin korkearesoluutioinen pääkamera ja kolminkertainen optinen zoomi toistavat yksityiskohdat terävästi. Galaxy S23 FE:n Nightographyn avulla voit ottaa selkeitä selfieitä ja muotokuvia todenmukaisin värein myös hämärämmässä valaistuksessa. Edistynyt digitaalinen kuvanvakain (VDIS) yhdessä takakameran optisen kuvanvakaimen (OIS) kanssa auttaa ottamaan tasaisia kuvia myös liikkeessä.

Galaxy S23 FE on kuin pieni editointistudio taskussasi, jonka avulla sisällön luominen ja jakaminen on entistä helpompaa. Kameran Pro-tilassa suljinaikaa, aukkoa, ISO-arvoa ja muita asetuksia voi säätää manuaalisesti omien mieltymysten mukaan. Camera Assistant-sovelluksella on helppo ottaa omaan makuun mukautettuja kuvia ja valita, mitä automaattisia ominaisuuksia haluat käyttää täysin mukautetun kuvauskokemuksen saamiseksi. Galaxy S23 FE -kamerassa on tekoälyllä toimivat muokkaustyökalut, jotka auttavat parantamaan kuvaamaasi sisältöä.

Myös pelaamista ja suoratoistoa on ajateltu, sillä Galaxy S23 FE:n tehokas prosessori tekee puhelimen toiminnasta nopeaa ja sujuvaa. Jäähdytystä parantava höyrykammio auttaa hallitsemaan lämpöä ja ylläpitämään suorituskykyä. Pitkäkestoinen 4 500 mAh:n akku säätyy intuitiivisesti säästääkseen energiaa ja latautuu jopa 50 prosenttiin vain 30 minuutissa 25 W -laturin avulla.

Puhelin on varustettu kirkkaalla 6,4 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näytöllä. Galaxy S23 FE:n Vision Booster -tekniikka tunnistaa automaattisesti kirkkaat valaistusolosuhteet riippuen siitä missä olet ja pitää näytön eläväisenä lippulaivamallien tapaan.

Galaxy Tab S9 FE ja Tab S9 FE+:

Suuri näyttö, IP68-suojaus ja S Pen – luovuus ja tuottavuus samoissa kuorissa

Kun inspiraatio iskee, Galaxy Tab S9 FE ja S9 FE+ tarjoavat viihdettä, tilan luovuudelle ja saumatonta tuottavuutta. Valittavana on kaksi kannettavaa ja tehokasta laitetta, jotta entistä useammat käyttäjät voivat kokea Galaxy Tab S -sarjan monipuolisuuden. Verrattuna edelliseen FE-sarjaan, nyt entistä nopeampi ja paremmalla suorituskyvyllä varustettu laite palvelee niin sisällöntuottajia, yrittäjiä, kiireisiä opiskelijoita, taiteilijoita kuin pelaajiakin.

Galaxy Tab S9 FE:n 10,9 tuuman ja Tab S9 FE+:n 12,4 tuuman näytöillä voit katsella ja luoda sisältöä kotona, töissä, kampuksella tai jopa puistossa. Tableteissa on automaattisesti mukautuva virkistystaajuus, joka yltää jopa 90 Hz:iin.

Auringonvalokaan ei pärjää Vision Booster -ominaisuudelle, joka parantaa näkyvyyttä ulkotiloissa optimoimalla värit ja kontrastin erityisesti näytön pimeällä alueella. Aivan kuten uusin Galaxy Tab S9 -sarja, myös sekä Tab S9 FE että Tab S9 FE+ ovat IP68-suojattuja, joka tuo paranneltua kestävyyttä ja mielenrauhaa etenkin, jos olet liikkeellä. Lisäksi Tab S9 FE+:n pitkäkestoinen akku, joka toistaa jopa 20 tuntia videota yhdellä latauksella, mahdollistaa työskentelyn ilman jatkuvaa latauksen tarvetta.

Ideat ja muistiinpanot on helppo tallentaa tabletin mukana tulevalla, IP68-luokitellulla S Pen -kynällä. Kuten Galaxy Tab S9 -sarjakin, myös Tab S9 FE ja S9 FE+ sisältävät laajan valikoiman luovia työkaluja ja sovelluksia, mukaan lukien käyttäjien suosikit, kuten Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint ja paljon muuta. Pidä kurssimuistiinpanot, luonnokset, videot ja muu helposti tallessa jopa kaksinkertaisella tallennustilalla sekä mahdollisuudella päivittää tallennustila 1 Tt:uun microSD-kortilla.

Galaxy Tab S9 FE -sarja on saatavilla neljässä tyylikkäässä värissä: Mint, Silver, Gray ja Lavender.

Galaxy Buds FE:

Ensiluokkainen ääni, tehokas vastamelutoiminto ja miellyttävä muotoilu tuovat erinomaisen äänikokemuksen yhä useammille käyttäjille

Galaxy Buds FE tuo Samsungin edistyneen äänikokemuksen yhä useammalle käyttäjälle. Niiden voimakas basso tarjoaa syvän ja täyteläisen äänen, jonka avulla voit nauttia musiikista artistin tarkoittamalla tavalla, kun taas älykkään vastamelutoiminnon (ANC) ja Ambient Sound -äänen ansiosta kuulet enemmän sitä, mistä pidät, ja vähemmän sitä, mistä et. Lisäksi soittamasi puhelut kuuluvat nyt entistä selkeämpinä , sillä edistyneen kolmen mikrofonin järjestelmän automaattinen, yksilöllinen säteenmuodostus sekä tekoälyllä toimiva Deep Neutral Network (DNN) erottavat äänesi ei-toivotusta taustamelusta.

Buds-sarjan pisimmän akunkeston tarjoava Galaxy Buds FE tarjoaa jopa 8,5 tunnin toiston kuulokkeiden kanssa ja yhteensä jopa 30 tuntia latauskotelon kanssa. Jopa ANC:tä käytettäessä käyttäjät voivat nauttia 6 tunnin äänentoistosta kuulokkeilla ja yhteensä jopa 21 tuntia kotelo mukaan lukien. Sarjan ikonista ja miellyttävää muotoilua jatkava Galaxy Buds FE on suunniteltu niin, että kuulokkeet tuntuvat mukavilta. Niiden istuvuutta voi räätälöidä kolmella erikokoisella sovitinkappaleella ja kahdella erikokoisella siipien kärjellä.

Galaxy Buds FE on saatavilla kahdessa ajattomassa värissä: Graphite ja White.

Yksi saumattomasti yhdistetty Samsung Galaxy -ekosysteemi

Uusilla FE-laitteilla koet Samsung Galaxy -ekosysteemin täyden tehon vaivattomammin kuin koskaan. Tuottavuus on intuitiivista, sillä Multi Control -toiminnon avulla käyttäjät voivat vetää ja pudottaa sisältöä helposti useiden Samsung Galaxy -laitteiden välillä. Kopioi ja liitä tai vedä ja pudota sisältöä älypuhelimen ja tabletin välillä. Kun luovuus iskee, siirrä videoita tai kuvia älypuhelimesta tablettiin Quick Sharen avulla helpottaaksesi muokkaamista.

Kun on aika viihtyä, Galaxy Buds FE -kuulokkeet ovat täydellinen kumppani. Auto Switch vaihtaa älykkäästi äänen älypuhelimen, tabletin ja jopa kellon ja television välillä käyttösi perusteella ilman tarvetta manuaaliselle säätämiselle. SmartThings Find auttaa jäljittämään kateissa olevat Buds-kuulokkeet ja se antaa myös hälytyksen, jos ne jäävät matkasta.

Kaikki laitteet ja liitäntäominaisuudet tukevat Samsungin sitoutumista turvallisten ja yksityisten kokemusten tarjoamiseen. Galaxy S23 FE- ja Galaxy Tab S9 FE -sarjoissa on Samsung Knox -suojaus, mikä tarkoittaa, että henkilökohtaiset tiedot säilytetään oletusarvoisesti turvallisesti.

Uudet Galaxy S23 FE- ja Galaxy Tab S9 FE -sarjat on suunniteltu kestämään, sillä niille luvataan neljän sukupolven käyttöjärjestelmäpäivitykset ja viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Pidentääkseen käyttöikää käyttäjät voivat myös hyödyntää erilaisia ohjelmia, kuten Samsung Care+ -tukipalvelua vahingossa tapahtuvia vaurioita, korjauksia ja muuta vastaavaa varten.

Lähde ja kuvat: Samsung

By Niko

One thought on “Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ja Galaxy Buds FE – erottuvia ominaisuuksia entistä useammalle käyttäjälle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *