Halvin puhelinliittymäHalvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä Suomessa vuonna 2024 on Moi Rento, jonka kuukausihinta on vain 15 euroa. Liittymään sisältyy 8 gigatavua nettiä kuukaudessa suomessa, joka riittää hyvin peruskuluttajalle. Puhelut ja viestit ovat maksimissaan vain 4 euroa kuukaudessa!

Toiseksi halvin liittymä on DNA Jämpti, jonka kuukausihinta on 15,90 euroa. Liittymään sisältyy 10 gigatavua nettiä kuukaudessa. Puhelut ja viestit ovat rajattomat Suomessa ja EU-maissa.

Kolmanneksi halvin liittymä on Telia Rajaton 5G 300M, jonka kuukausihinta on 23 euroa. Liittymään sisältyy rajaton netti ja rajattomat puhelut ja viestit Suomessa ja EU-maissa.

Nämä kolme liittymää ovat kaikki 4G-liittymiä. Jos haluat 5G-liittymän, halvin vaihtoehto on Telia Rajaton 5G 300M.

Mitä muita tekijöitä liittymää valitessa kannattaa huomioida?

Liittymää valitessa kannattaa huomioida myös muut tekijät kuin pelkkä kuukausihinta. Tärkeitä tekijöitä ovat muun muassa:

  • Nettinopeus: Jos käytät paljon nettiä, kannattaa valita liittymä, jossa on riittävän nopea netti.
  • Puhelujen ja viestien määrä: Jos soitat ja lähetät paljon puheluita ja viestejä, kannattaa valita liittymä, jossa on rajattomat puhelut ja viestit.
  • Rajoitukset: Jotkin liittymät sisältävät rajoituksia, kuten esimerkiksi ulkomaanpuheluiden määrää tai nopeutta.
  • Määräaikaisuus: Liittymä voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikaisen liittymän hinta voi olla edullisempi, mutta siinä on riski, että sitoudut liittymään pidemmäksi aikaa kuin tarvitset.

Mistä löytää halvin puhelinliittymä?

Halvimman puhelinliittymän löydät vertailemalla eri operaattorien tarjouksia. Vertailussa kannattaa huomioida kaikki yllä mainitut tekijät.

Vertailun tekemiseen on olemassa useita erilaisia verkkosivustoja ja -sovelluksia. Esimerkiksi verkkosivuilla Vertaaliittymat.fi voit selata eri operaattorien tarjouksia nopeasti ja helposti.

Voit myös pyytää tarjouksen suoraan operaattorilta. Operaattorit tarjoavat usein erilaisia etuja uusille asiakkaille, joten kannattaa kysyä tarjous myös heiltä.

Lisävinkkejä halvan liittymän löytämiseen

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua löytämään halvan puhelinliittymän:

  • Puhelinliittymä tarjous: Operaattorit tarjoavat usein erilaisia tarjouksia, kuten esimerkiksi alennusta liittymän kuukausimaksusta tai ilmaista laitetta liittymän oston yhteydessä. Odota tarjouksia, niin saatat säästää rahaa.
  • Harkitse määräaikaista liittymää: Määräaikaisen liittymän hinta voi olla edullisempi, mutta siinä on riski, että sitoudut liittymään pidemmäksi aikaa kuin tarvitset.
  • Tarkastele liittymän sisältöä: Varmista, että liittymän sisältö vastaa tarpeitasi. Jos et käytä paljon nettiä, et välttämättä tarvitse liittymää, jossa on rajaton netti.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua sinulle, kun etsit halvinta puhelinliittymää.

Telian liittymä sinulle erikoishintaan alta:

Lue myös: Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *