Käytetyt puhelimet

Käytetyt puhelimet ovat yhä suositumpi vaihtoehto uusille puhelimille. Edullisuus, ympäristöystävällisyys ja trendikkyys ovat tekijöitä, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet käytettyjen puhelinten suosion kasvuun.

Edullinen vaihtoehto

Käytetyt puhelimet ovat usein uusia puhelimia huomattavasti edullisempia. Tämä johtuu siitä, että puhelimen arvo laskee nopeasti, kun se on otettu käyttöön. Esimerkiksi vanha iPhone 13 voi olla jopa puolet edullisempi kuin uusi vastaava malli.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Käytetyt puhelimet ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin uudet puhelimet. Kun ostat käytetyn puhelimen, et lisää uusien elektroniikkalaitteiden tuotantoa, joka kuormittaa ympäristöä.

Trendikäs vaihtoehto

Käytetyt puhelimet eivät ole enää vain edullisia vaihtoehtoja niille, jotka eivät halua tai voi ostaa uutta puhelinta. Käytetyt puhelimet ovat myös trendikkäitä. Monet ihmiset haluavat ostaa käytetyn puhelimen, koska he haluavat tukea vastuullista kulutusta.

Mistä käytetty puhelin kannattaa ostaa?

Käytettyjä puhelimia voi ostaa useista eri lähteistä. Yksi vaihtoehto on ostaa käytetty puhelin yksityiseltä myyjältä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että yksityiseltä myyjältä ostettavassa puhelimessa voi olla piilovia.

Toinen vaihtoehto on ostaa käytetty puhelin verkkokaupasta. Verkkokaupoissa on laaja valikoima käytettyjä puhelimia, ja ostaminen on helppoa. Verkkokaupasta ostettuihin puhelimiin annetaan usein myös takuu.

Kolmas vaihtoehto on ostaa käytetty puhelin Swappien kaltaisesta palvelusta. Swappie on suomalainen yritys, joka tarjoaa käytettyjen iphone puhelinten kierrätyspalvelua. Swappi huoltaa ja testaa puhelimet huolellisesti ennen niiden myyntiä. Swappien kautta ostettuihin puhelimiin annetaan aina 12 kuukauden takuu.

Mitä kannattaa ottaa huomioon käytettyä puhelinta valitessa?

Käytettyä puhelinta valitessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Malli: Valitse puhelin, joka vastaa tarpeitasi. Jos haluat hyvän kameran, valitse puhelin, jossa on hyvä kamera. Jos haluat pitkän akunkeston, valitse puhelin, jossa on suuri akku.
  • Säilytyskunto: Tarkista puhelimen kunto huolellisesti ennen ostamista. Puhelimen näytön, rungon ja painikkeiden tulee olla hyvässä kunnossa.
  • Takuu: Varmista, että puhelimeen annetaan takuu. Takuu antaa sinulle turvan, jos puhelimessa ilmenee vikoja.

Käytetyn puhelimen osto-ohjeet

Seuraavassa on muutamia vinkkejä käytetyn puhelimen ostamiseen:

  • Tee taustatyötä: Tee tutkimusta ennen kuin lähdet ostoksille. Lue arvosteluja eri malleista ja hintaluokista.
  • Sovita puhelin käteen: Sovita puhelin käteen ennen ostamista. Varmista, että puhelin on sinulle sopivan kokoinen ja painoinen.
  • Kysy kysymyksiä: Kysy myyjältä kysymyksiä puhelimen kunnosta ja ominaisuuksista.
  • Pyydä mukaan takuukirja: Pyydä myyjältä mukaan takuukirja.

Käytetyt puhelimet ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahaa, olla ympäristöystävällisiä tai hankkia trendikkään puhelimen. Käytettyä puhelinta valitessa on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen puhelimen.

Uuteen käytettyyn puhelimeen Telialta liittymä erikoishintaan alta:

Lue myös: Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

By Niko

31 thoughts on “Käytetyt puhelimet: Edullinen, ympäristöystävällinen ja trendikäs vaihtoehto”
  1. […] Käytetyt puhelimet ovat sellaisia puhelimia, joita on jo käytetty aiemmin. Niitä voi ostaa yksityisiltä henkilöiltä, verkkokaupoista tai puhelinliikkeistä. Käytetyt puhelimet voivat olla joko uudelleenmyydyn tai kunnostettuja. Uudelleenmyydyllä puhelimella on sama kunto kuin sillä oli, kun se otettiin käyttöön ensimmäisen kerran. Kunnostettu puhelin on puolestaan puhelin, joka on korjattu tai päivitetty. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *