HMD Global lanseeraa kolme uutta klassikkopuhelinta ja uuden kompaktin Nokia-tabletin

Nokia-puhelimien koti HMD Global jatkaa Nokian puhelinperinnön kunnioittamista julkaisemalla kolme uutta puhelinta, jossa kestävyys ja akunkesto ovat ensisijalla. Puhelimet täydentävät HMD Globalin vahvaa asemaa perinteisten puhelimien markkinajohtajana, markkinassa, jonka koko vuonna 2022 on miljardi dollaria. Kolme klassikkomallia mahdollistavat helpon tavan kommunikoida ja ne vastaavat nykyajan viestintätarpeisiin. Ne antavat mahdollisuuden paeta teknologiaväsymystä ja ”aina saavutettavissa” -kulttuuria.

Nokia T10 -tabletti on saanut inspiraationsa Nokia-puhelimien kestävyydestä. Kestävä ja kompakti tabletti on suunniteltu työhön, kotiin ja perhe-elämään. Se on edullinen ja kompakti 8 tuuman kokonaisuus, jonka kätevät ominaisuudet auttavat monissa elämäntilanteissa. Sen avulla voi soittaa videopuheluita, suoratoistaa ohjelmia, käyttää toisen näytön toimintoa PC-näytön laajentamiseen tai toistaa lasten viihdettä Google Kids Space -tilassa.

HMD Global on sitoutunut tarjoamaan kaikille mahdollisuuden hankkia edullista ja pitkäikäistä teknologiaa sekä puhelin- että tablettikategorioissa, ja tuoteuutuudet tukevat tätä. Vielä tärkeämpää on, että nämä laitteet julkaistaan aikana, jolloin elinkustannusten nousu ahdistaa kuluttajia ja samaan aikaan 90-luvun trendit ovat nousussa ja resonoivat asiakkaiden keskuudessa.

Kati Tammi, Suomen maajohtaja, HMD Global: ”Uudessa puhelinvalikoimassa klassinen Nokia-perintö yhdistyy nykyaikaan. Uusi ikoninen mallisto on luottokumppani viestintätarpeissa niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kestävyys, helppokäyttöisyys ja lyömätön akun kesto ovat näiden tuotteiden keskiössä.”

”Uusi Nokia T10 -tabletti jatkaa perintöä tarjoamalla lupauksen pitkäikäisestä ja kestävästä laitteesta muotoilun sekä päivitysten puolesta. Kompaktissa ja helppokäyttöisessä koossa”.

Nokia 8210 4G: Tyyli-ikonin paluu

Nokia 8210 4G on uusi lisä ”Originals”-perheeseen ja se juhlistaa ikonista Nokia 8210:tä, joka julkaistiin vuonna 1999 Pariisin muotiviikolla. Klassisen puhelimen inspiroima uusi Nokia 8210 4G kääntää päät yhdistämällä mieleenpainuvan muotoilun ja puhelimelle tunnusomaisen kestävyyden 4G-verkkoon, VoLTE-ominaisuuteen, suureen 2,8 tuuman näyttöön ja intuitiiviseen käyttöliittymään. Puhelimen ansiosta asiat ovat juuri muuttuneet yksinkertaisemmiksi! Lisäksi siinä on viikkojen valmiustila-akku, kuten vanhoina hyvinä aikoina.

Nokia 2660 Flip: helppokäyttöisyys ja kestävyys läpällisessä puhelimessa

Nokia 2660 Flip -simpukkapuhelimen läppätoiminto ja harkittu muotoilu tekevät puheluiden hoitamisesta helppoa, sillä mikrofoni ja kuuloke ovat lähempänä. Parannettujen, luottamusta lisäävien esteettömyysominaisuuksien ansiosta kaikki, erityisesti vanhemmat käyttäjät, ihastuvat puhelimeen. 

Puhelimen suuri näyttö, kuulokkeiden yhteensopivuus, loistava akunkesto ja suuret painikkeet tarjoavat saumattoman kokemuksen sitä eniten tarvitseville. Erillinen hätäpainike tarjoaa mielenrauhaa, sillä se mahdollistaa nopean yhteydenoton läheisiin. Jos tapahtuu yllättäviä asioita, puhelin lähettää tiedon viidelle yhteyshenkilölle, jotta he voivat varmistaa avunsaannin. 
Nokia 2660 Fip on uskollinen ja kestävä kumppani myös työkäytössä. Nokia 2660 Flipin mukana tulee latausteline, joten tiedät aina missä puhelimesi on ja että se latautuu, kun sitä ei käytetä. Lataustelineen ansiosta seuraavaan työvuoroon tuleva löytää puhelimen helposti vaikka hotellin vastaanoton tiskin takaa.

Nokia 5710 XpressAudio: Mullistava ääni kohtaa 2000-luvun innovaatiot

Nokia 5710 XpressAudio sisältää asiat, joita ihmiset rakastivat Nokia 5310:ssä, mutta se on entistä parempi. Isompi akku, erilliset äänenhallintanäppäimet ja sisäänrakennetut langattomat kuulokkeet nostavat äänikokemuksen uudelle tasolle ja vastaavat nykyaikaisten käyttäjien tarpeisiin. Kun irrotettavat langattomat kuulokkeet eivät ole käytössä, ne voi sijoittaa puhelimen takana olevan tyylikkään liukusäätimen alle, joten ne ovat aina tallessa. Tämä yhdessä kahden kaiuttimen kanssa mahdollistaa musiikista nauttimisen sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa. Puhelin toistaa täyteläisesti basson, selkeästi korkeat äänet ja luonnollisesti laulun sekä puhelimen kaiuttimen, erillisen kaiuttimen tai kuulokkeiden kautta.

Nokia T10: Laatua, joka kestää

Uusin Nokian tabletti on pieni, mutta mahtava. Se on suunniteltu kestäväksi sekä sisältä että ulkokuoriltaan. Sen yksiosainen polymeerirakenne ja nanokuvioitu viimeistely, joten se näyttää käytön jälkeenkin lähes uudelta. Puhelimessa on uusin Android 12 -ohjelmisto, kahden vuoden taatut Android-päivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset. Tämän ansiosta se kestää pitkälle tulevaisuuteen.

Sen mukana tulee myös Google Entertainment Space ja Google Kids Space, jotka tekevät elämästä helppoa: lapset voivat nauttia tablettiajasta tai tabletista voi katsella suosikkiohjelmiaan. 


Hinta ja saatavuus
Kaikki uutuudet ovat saatavilla elokuun aikana.

Nokia 8210 4G 
89€
Sininen, Punainen, Hiekka 

Nokia 2660 Flip lataustelineellä 
99 €
Sininen, Musta, Punainen (lataustelakka on aina musta)

Nokia 5710 XpressAudio
99 €
Musta 

Nokia T10 
WiFI 3/32 Gt 179 €
LTE 4/64 199 €

Lähde: HMD Global / Nokia

One thought on “HMD Global lanseeraa kolme uutta klassikkopuhelinta ja uuden kompaktin Nokia-tabletin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *