Kansainvälinen teknologiabrändi

HONOR ilmoitti tänään järjestävänsä julkaisutapahtuman seuraavalle lippulaiva-taittuvapuhelimelleen, HONOR Magic V2:lle. MWC Shanghain avainpuheenvuorossa ”Mitä seuraavaksi älypuhelimille” sekä GSMA Ltd:n toimitusjohtaja John Hoffmanin isännöimässä CEO Tech Talk -tilaisuudessa HONOR Device Co. Ltd:n toimitusjohtaja George Zhao jakoi keskeisiä näkemyksiä siitä, millaisia rooleja tekoäly (AI), 5G ja ihmiskeskeinen lähestymistapa näyttelevät älypuhelimien innovoinnissa. Hän paljasti myös päivämäärän tulevalle HONOR Magic V2 -julkaisulle, joka on suunniteltu 12. heinäkuuta Pekingissä.

Horjumaton sitoutuminen innovaation rajojen rikkomiseen

HONOR uskoo, että teknologia-ala ja markkinat etenevät innovaatioiden syklin, eivät talouden, ohjaamina.

Älypuhelimet edustavat laskentajärjestelmien, viestintäteknologioiden, näyttöteknologioiden ja AI-alustojen täydellistä yhdistelmää, joka hajottaa rajoja integroimalla erilaisia laitteita ja uusia teknologioita. Uusi AI- ja viestintäteknologia luo uuden aallon älypuhelinten innovaatiota, luoden käytännössä rajattomat mahdollisuudet tutkittavaksi. Meidän vastuumme yrityksenä on tarttua näihin mahdollisuuksiin ja jatkaa älypuhelimien mahdollisuuksien rajojen venyttämistä.

George Zhao, HONOR Device Co. Ltd:n toimitusjohtaja

Ihmislähtöisen teknologian edelläkävijänä

Esityksessään Zhao kutsui yleisön liittymään hänen kanssaan kuvittelemaan niitä laajoja mahdollisuuksia, joita AI- ja 5G-teknologiat tarjoavat, ja esitteli HONORin merkittäviä edistysaskelia laitteeseen integroidussa AI:ssa, viestinnässä, näytössä, akun kestossa ja laitteen kannettavuudessa. HONOR jatkaa AI-innovaatioiden mahdollisuuksien hyödyntämistä soveltamalla AI:ta eri käyttötilanteisiin ja tutkii suurten kieli mallien (LLM) hyödyntämisen mahdollisuuksia laitteissa edistääkseen ihmislähtöisen teknologian kehitystä älypuhelimissa ja niiden ulkopuolella.

Huomaten, miten viestintäteknologia on kehittynyt 1G:stä 5G:hen viimeisen viiden vuosikymmenen aikana ja miten 5G on hajottanut fyysisen ja digitaalisen rajan, Zhao kertoi, miten HONOR jatkaa tiedon viestintäkykyjen optimoimista tarjotakseen saumattomamman käyttökokemuksen. Ohjelmiston ja laitteiston integroinnin sekä soluverkon, Wi-Fi:n ja Bluetooth-yhteyden parantamisen avulla HONOR optimoi täysin laitteiden suorituskyvyn ympäristöissä, joissa signaalilaatu on heikko, kuten kellareissa, ostoskeskuksissa, hisseissä ja metrossa, helpottaen sujuvampaa kokemusta kaikille. HONOR tutkii myös mahdollisuutta käyttää satelliitteja mahdollistaakseen käyttäjille yhteydenpidon ja turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa.

Digitaalisen sisällön ja alustojen tultua entistä helpommin saataville HONOR näkee tarpeen kehittää ihmiskeskeisiä näyttötekniikoita, jotka vastaavat kehittyviä käyttäjien käyttäytymistapoja. Vahvistaen sitoutumistaan käyttäjien hyvinvointiin Zhao mainitsi, että HONOR pyrkii luomaan näyttökatselukokemuksia, jotka ovat yhtä mukavia ja immersiivisiä kuin luonnonmaailman tarkkailu. Brändi on esitellyt joukon silmien hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, kuten vilkkumattoman PWM-säädön ja kiertävän vuorokausirytmivalaistuksen, tarjoten suojaa käyttäjien silmille kellon ympäri.

Kompaktin muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn tasapainottaminen uusien materiaalien ja muototekijöiden avulla

Yhteydenpidon ja näytön lisäksi HONOR ymmärtää käyttäjien huolen tasapainosta kompaktin muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn välillä. Sitoutuneena ihmiskeskeiseen innovaatioon HONOR on jatkanut uusien materiaalien ja muototekijöiden tutkimista tuoden Super-light Titanium Hinge -saranan ja Silicon-carbon Battery -akun eloon.

HONORin sitoutuminen innovaatioon ja maailmanlaajuiseen yhteistyöhön muutoksen aikaansaamiseksi oli myös nähtävissä tapahtumassa. Zhao kannusti toimialan toimijoita hyödyntämään innovaation voimaa luodakseen uusia jännittäviä kokemuksia kuluttajille. Zhao päätti avainpuheenvuoronsa vilauttamalla tulevaa vallankumouksellista HONOR Magic V2 -lippulaiva-taittuvapuhelinta. Laite on määrä julkaista Pekingissä 12. heinäkuuta ja se tulee asettamaan uuden standardin taittuvapuhelinteknologialle.

Tietoa HONORista

HONOR on johtava älylaitteiden tarjoaja maailmanlaajuisesti. Se on omistautunut tulemaan globaaliksi ikoniseksi teknologiabrändiksi ja luomaan uuden älykkään maailman kaikille vahvojen tuotteidensa ja palveluidensa avulla. Sitoutuen jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön se pyrkii kehittämään teknologiaa, joka antaa ihmisille ympäri maailman mahdollisuuden ylittää rajoja, tarjoten heille vapauden saavuttaa ja tehdä enemmän. Laadukkaita älypuhelimia, tabletteja, kannettavia tietokoneita ja älykelloja tarjoamalla HONORin innovatiivinen, laadukas ja luotettava tuotevalikoima mahdollistaa ihmisten kehittymisen paremmiksi versioiksi itsestään.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.hihonor.com.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Dropshipping ja verotus

Dropshipping-verotuksessa on huomioitava tärkeitä näkökohtia. Paikalliset verolait vaihtelevat, joten on tärkeää tutustua niihin. ALV voi olla perittävä myyntihinnasta, ja verovelvollisuus voi edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi tuloverot on maksettava saaduista tuloista. Kirjanpidon ylläpito ja ammattilaisen konsultointi ovat suositeltavia. Dropshipping verotus kannattaa kysyä oman maan verotoimistosta.

By admin

2 thoughts on “HONOR uudistaa älypuhelimien tulevaisuutta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *