mobiilipeli

Käytettyjen puhelimien markkinoilla on nyt myyjän markkinat, sillä käytettyjen puhelimien kysyntä kohoaa kouluvuoden alkaessa.


”Myymälöihimme astelee nyt paljon vanhempia, jotka ovat todenneet, että käytetyn puhelimen hankkiminen ensipuhelimeksi lapselle on järkevä valinta, sillä pienemmällä budjetilla saa ominaisuuksiltaan laadukkaan laitteen. Yleisestä taloustilanteesta johtuen odotamme, että käytettyjen laitteiden markkina kasvaa tänä vuonna edellisvuotta suuremmaksi”, Power Suomen toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo. 

Jotta koulunsa aloittaville koululaisille olisi tarjolla sopivia puhelimia, tulisi vanhojen puhelimien kiertää ahkerammin.
Monesti tuliterän älypuhelimen oston jälkeen vanha puhelin jätetään kaapin perukoille varapuhelimeksi. Vanha malli näyttää nopeasti uuden rinnalla arvottomalta, vaikka moni nykyisistä varapuhelimista kelpaisi kuitenkin mainiosti koulunsa aloittavalle.
Muutaman vuoden takaisilla älypuhelinmalleilla on lisäksi yllättävä etu: lapsen käteen paremmin sopiva koko. Älypuhelinten näytöt ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten vanhemmat mallit voivat vastata pienen koululaisen tarpeisiin jopa nykymalleja paremmin. 

Koulujen alku nostattaa joka vuosi myös kannettavien tietokoneiden myyntiä. 
”Lukion, yliopiston ja ammattikorkeakoulujen alku siivittää kannettavien tietokoneiden kysyntää. Jos kotoa löytyy käytetty, mutta käyttökelpoinen kannettava, on nyt mainio aika tuoda se uudelleenmyytäväksi. Nyt voi olla varma, että se pääsee käyttöön hyvin nopeasti esimerkiksi opiskelijalle, jolla on laitteelle todellinen tarve. Vanhan tuotteen myymällä voi myös kohentaa omaa kesäloman huveista kevennyttä kukkaroaan”, Saviluoto vinkkaa. 

Kun käytetyn elektroniikan myy siihen erikoistuneelle toimijalle, esimerkiksi Powerin RePOWER-palveluun, voi olla varma siitä, että myynti sujuu tietoturvallisesti ja laitteeseen ei jää käyttäjän tietoja. Palveluun kuuluu lakisääteinen tietoturvapuhdistusprosessi, jossa GDPR-lisensoitu ohjelma nollaa ja päällekirjoittaa älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen tiedot. 

Nyt on hyvä mahdollisuus saada sekä itselle että koulunsa aloittavalle hyvä mieli, kun laittaa laitteet kiertoon. 

Mikä on RePOWER? 

  •  RePOWER on kodinelektroniikkaketju Powerin kiertotalouteen pohjaava palvelu, jossa Power vastaanottaa asiakkailta sekä käyttökelpoista ja uudelleen myytäväksi sopivaa että kierrätykseen päätyvää elektroniikkaa. 
  • Power maksaa käyttökelpoisesta elektroniikasta asiakkaalle kilpailukelpoisen hyvityksen ja ainoana kodinelektroniikkaliikkeenä Suomessa kierrätykseen päätyvästä elektroniikastakin pienen palkkion. Palkkio maksetaan asiakkaalle MyPOWER-bonuksena, jonka voi käyttää tuleviin ostoksiin Power-myymälöissä. 
  • Myytäväksi kelpaavat tuotteet tarkastetaan, korjataan, huolletaan ja nollataan tietoturvallisesti ennen myyntiä.  
  • RePOWER-laitteilla on 1 vuoden takuu ja 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 
  • Käytettyä elektroniikkaa ostamalla asiakas säästää rahaa ja luonnonvaroja

Lähde: Power


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Dropshipping ja verotus

Dropshipping-verotuksessa on huomioitava tärkeitä näkökohtia. Paikalliset verolait vaihtelevat, joten on tärkeää tutustua niihin. ALV voi olla perittävä myyntihinnasta, ja verovelvollisuus voi edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi tuloverot on maksettava saaduista tuloista. Kirjanpidon ylläpito ja ammattilaisen konsultointi ovat suositeltavia. Dropshipping verotus kannattaa kysyä oman maan verotoimistosta.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *