HUAWEI WATCH Ultimate

Huawei Watch Ultimate on saanut parhaan premium-älykellon EISA Awards -palkinnon vuosille 2023–2024.

Huawei Watch Ultimate –älykello saapui markkinoille tämän vuoden alussa ja lunasti paikkansa parhaimpien älykellojen joukossa muun muassa 10 ATM -vesitiiviyden sekä zirkonium-pohjaisen metallimateriaalinsa ansiosta. Nyt teknologia-alan arvostetuimpiin asiantuntijaorganisaatioihin lukeutuva EISA (Expert Imaging and Sound Association) on myöntänyt Huawei Watch Ultimatelle Premium Smartwatch -palkinnon.

EISA Awards -kilpailussa Huawei Watch Ultimatea kuvattiin ”erinomaisesti suunnitelluksi laitteeksi”, jonka ominaisuuksiin tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota.

Tyyliä ja laajaa toiminnallisuutta

Huawei Watch Ultimate on varustettu edistyksellisillä terveys- ja lifestyle-ominaisuuksilla, minkä lisäksi se on myös tyylillisesti ja käytännöllisesti sopiva kaikkiin tilaisuuksiin – olipa kyseessä sitten viikonloppuvaellus jylhillä kallioilla tai punaisen maton ensi-iltajuhlat. Voyage Blue- ja Expedition Black -väreissä saatavilla olevassa Huawei Watch Ultimatessa ei ole laadusta tingitty, sillä kellossa käytetään zirkonium-pohjaista Liquid Metal -materiaalia, jonka kovuus, vedenkestävyys ja kulutuskestävyys on parempi kuin titaanilla ja ruostumattomalla teräksellä. Arviossaan EISA korosti Watch Ultimaten safiirilasia ja keraamista kehystä, jotka suojaavat tyylikkään ohutta 1,5 tuuman AMOLED-näyttöä ja viimeistelevät kellon tyylikkään ulkomuodon.

Mukana siellä, missä sinäkin – myös vedessä

Huawei Watch Ultimaten 100 metrin vesitiiviys on älykellomarkkinoiden parhaimmistoa. EISA-tuomaristo korosti, että älykello on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat ”pysyä mukana kaikenlaisissa seikkailuissa”. 10 ATM:n vesitiiviyden ohella sukelluksia tukee kehittynyt sukellustietokone, joka antaa käyttäjille opastusta ja teknisiä työkaluja, joita he tarvitsevat vedenalaisten sukellusten suorittamiseen. Käyttäjät voivat valita eri sukellustiloja rennosta vapaasukellustilasta aina ammattisukellustilaan.

Huawei Watch Ultimate on elementissään myös kuivalla maalla. Upouudessa Expedition Mode -tilassa on Precision Dual-Frequency Five-System GNSS -paikannusominaisuus ja tehokkaat ulkourheiluominaisuudet. Kun Expedition Mode on aktivoitu, kello näyttää tietoja, kuten kellonajan, akun varaustilan, päivämäärän, aktiviteetin keston, sykkeen, reittipiste-etäisyyden ja harjoitusetäisyyden. Olosuhdetiedot, kuten korkeus, ilmanpaine, huonon sään varoitukset, auringonnousu ja -lasku, kuun vaihe ja vuorovesi, näytetään selkeästi, mikä auttaa käyttäjiä pysymään ajan tasalla ympäristön muutoksista ja välttämään riskejä, kuten myrskyjä ja ukkosta.

Jopa kahden viikon akunkesto

Palkintoperusteluissaan EISA kehui myös Huawei Watch Ultimaten akkukapasiteettia. Älykello on varustettu uuden sukupolven langattomalla pikalatauksella ja 2 viikon akunkeston mahdollistavalla tehokkaalla 530 mAh:n akullaan, minkä ansiosta käyttäjät voivat lähteä pitkällekin matkalle ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Jos akku pääsee tyhjenemään, vain 10 minuutin latauksella saa jopa 25 % kokonaislatauksen ja 60 minuutin latauksella akku tulee täyteen. Huawei Watch Ultimate -älykellon avulla käyttäjä voi työskennellä, pelata, harrastaa liikuntaa ja tutkia maailmaa vapaasti ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Huawei Watch Ultimate -älykellojen suositushinnat Suomessa ovat:

  • Expedition Black – 799 €
  • Voyage Blue – 949 €

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

By Niko

One thought on “Huawei Watch Ultimate palkittiin parhaana premium-älykellona”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *