Yhdysvaltalainen ConsumerTechnology Association -järjestö (CTA®) on antanut LG Electronicsille tunnustusta sen uraauurtavista innovaatioista teknologian ja designin saralla. LG:n tuotteita palkittiin useilla 2021 CES® Innovation -palkinnoilla. LG OLED -televisiolle ja LG InstaView -jääkaapille myönnettyjen Best of Innovation -palkintojen lisäksi LG sai myös ennätysmäärän muita innovaatiopalkintoja. Tämä on LG:lle kahdeksas perättäinen vuosi, kun sen OLED-televisiot, soundbarit, kodinkoneet ja muut tuotteet ovat saaneet tunnustusta CES Innovation Awardseissa.

CES Best of Innovation 2021: Tänä vuonna LG:n OLED-teknologia palkittiin jälleen Best of Innovation -palkinnolla, tällä kertaa pelikategoriassa. Maailman johtavana OLED-valmistajana LG:n OLED-televisiot tarjoavat huippuluokan viihde-elämyksen täydellisen mustan, todenmukaisten värien sekä loputtoman kontrastin avulla.

Ensimmäistä kertaa myös LG:n kodinkoneet saivat CES Best of Innovation -palkinnon, kun LG InstaView Door-in-Door -jääkaappi palkittiin teknologiastaan, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä jääkaapin sisään avaamatta ovea ja ruoka säilyy tuoreena pidempään. Jääkaappi käyttää myös LG:n äänentunnistusteknologiaa, jonka avulla oven voi avata helposti äänikomennolla, jos kädet ovat esimerkiksi täynnä ostoksia.

Viihde-elektroniikka: LG:n vuoden 2021 viihde-elektroniikan tuotteista huomionarvoisia ovat muun muassa uusimmat LG OLED-, NanoCell- ja NEXTGEN-televisiot, näytöt sekä TONE Free -nappikuulokkeet. Lisätietoa LG:n viihde-elektroniikan tuotteista julkistetaan CES 2021 -tapahtuman yhteydessä tammikuussa.

Kodinkoneet: CES 2021 Innovation -palkintoja saivat myös LG:n uudet kodinkoneet, kuten LG InstaView Door-in-Door -jääkaapit, tilaa säästävä ja huipputehokas WashTower™ -pyykinpesukone, sekä muut pyykinpesu- ja ilmanhuoltolaitteet, kuten LG PuriCare Wearable -ilmanpuhdistin.

LG Business Solutions: Myös LG:n IT Business Solutions -ratkaisut huomioitiin CES-tapahtumassa, kun LG:n pelaamiseen ja ammattikäyttöön tarkoitetut UltraGear- ja UltraWide-näytöt sekä yrityksille suunnattu CineBeam Laser 4K -projektori saivat kunniamaininnat.

CES Innovation Awards on CTA-järjestön vuosittain järjestämä kuluttajaelektroniikan kilpailu, jossa palkitaan vuoden innovatiivisimmat tuotteet 28 eri tuotekategoriassa. Tuomaristo koostuu muun muassa alan johtavista asiantuntijoista sekä median jäsenistä, suunnittelijoista ja insinööreistä, jotka arvioivat tuotteita niiden teknisten ominaisuuksien, estetiikan ja muotoilun, toiminnallisuuden ja kuluttajalähtöisyyden perusteella.

Kaikki LG:n CES 2021 Innovation -palkitut tuotteet julkistetaan LG:n virtuaalisessa CES-lehdistötilaisuudessa 11. tammikuuta 2021 klo 15.00 Suomen aikaa, sekä CES:n verkkosivuilla ja osoitteessa http://Exhibition.LG.com. CES 2021 -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena 11.–14. tammikuuta. Tapahtuma on teknologiayhteisölle väylä julkaista uusia tuotteita, vaihtaa näkemyksiä ja ajatuksia sekä määrittää alan tulevaisuus.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *