Älypuhelimen historia

Vedonlyönti on kasvattanut rahapelien ohella suosiotaan merkittävästi teknologian ja internetin kehittymisen myötä. Tätä nykyä vedonlyönti on moniulotteisempaa ja ennen kaikkea helpompaa, kun vetoja voi asettaa muutamalla klikkauksella fyysisten kuponkien täyttämisen sijaan.

Vieläkin helpompaa vedonlyönti ilman rekisteröintiä ja betsaaminen ihan perinteiseenkin tyyliin on mobiilissa, johon monet sivustot ovat viime aikoina panostaneet mobiililaitteiden käytön määrän lisääntymisen vuoksi. Tämä on kuitenkin hyvä asia, sillä mobiilivedonlyönnillä on monia etuja perinteiseen vedonlyöntiin nähden.

Miksi vetoja sitten kannattaa asettaa mobiilissa tietokoneen sijaan? Tässä jutussa käydään lyhyesti läpi mobiilivedonlyönnin hyötyjä.

Mistä lajeista mobiilissa voi lyödä vetoa?

Älypuhelimilla ja tableteilla on mahdollista lyödä vetoa ihan perinteiseen tyyliin, mutta myöskin live-vedonlyönti onnistuu. Lajien ja kohteiden määrä on kasvanut sitä mukaa, kun vedonlyönnin suosio on noussut.

Tätä nykyä vetoa pääsee lyömään monista eri urheilulajeista, kuten:

 • Jalkapallo
 • F1
 • Jääkiekko
 • Kriketti
 • E-urheilu
 • Nyrkkeily

Tarjolla voi olla myös hieman erikoisempia kohteita, jotka liittyvät esimerkiksi musiikkiin, TV-tapahtumiin, politiikkaan, musiikkiin ja elokuviin.

Miksi valita mobiilivedonlyönti perinteisen sijaan?

Vedonlyönti mobiilissa on nopeaa

Mobiilivedonlyönti on nopeampaa ja helpompaa kuin perinteinen vedonlyönti. Siitä käy kiittäminen rekisteröintivapaita kasinosivustoja, joiden parissa pelaamisen aloittaminen onnistuu perinteisen rekisteröitymisen sijaan pankkitunnuksilla.

Nykypäivänä pankkiasiat hoidetaan pääasiassa erilaisten sovellusten kautta, jotka löytyvät nimenomaan mobiilista. Näin ollen pelaamisen aloittaminen on hyvin suoraviivaista ja helppoa, koska kaikki hoituu yhdellä ja samalla laitteella.

Vedonlyönnin aloittaminen mobiilissa ilman tiliä onnistuu seuraavasti:

 1. Valitse itsellesi sopiva vedonlyöntisivusto ja suuntaa sen pariin selaimessa.
 2. Syötä sopiva talletussumma ja klikkaa itsesi eteenpäin.
 3. Valitse eteen aukeavasta listasta oma pankkisi.
 4. Kirjaudu omaan pankin nettiportaaliin sisään pankkitunnuksillasi ja valitse veloitettava tili.
 5. Vahvista maksu verkkopankkitunnuksillasi.

Mobiililaitteilla voi asettaa mitä tahansa vetoja

Mobiilivedonlyönti on siitä hyvä vaihtoehto, että mobiilissa pystyy asettamaan käytännössä mitä tahansa vetoja, joita itse vedonlyöntisivusto tarjoaa. Kohdevalikoimat voivat parhaimmillaan olla satojen nimikkeiden suuruisia ja siksi ne on voitu jakaa omiin osiinsa, kuten tulosvedot, maalimäärät ja lopputulokset.

Perinteisten rahapelien kohdalla tilanne ei aina ole näin ruusuinen, sillä pienemmillä ruuduilla ei välttämättä pääse pelaamaan samoja pelejä kuin tietokoneella. Vedonlyönnissä tällaisia rajoituksia ei ole, vaan kaikki samat lajit ja kohteet ovat mukana tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.

Mobiilivedonlyönti kulkee mukana kaikkialle

Kun lyö vetoa mobiililaitteilla, onnistuu betsaaminen käytännössä missä tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä johtuu juurikin siitä, että pienikokoinen puhelin kulkee näppärästi mukana joka paikkaan, toisin kuin tietokone.

Tässä on sekin hyvä puoli, että jos vedon on unohtanut laittaa sisään, voi sen käydä hoitamassa pikaisesti mobiilissa. Myös live-vedonlyönti onnistuu kätevämmin.

Bonusten hyödyntäminen onnistuu myös pienemmällä ruudulla

Vedonlyönnin ei tarvitse tapahtua mobiililaitteilla vain omalla rahalla, sillä pienemmälläkin ruudulla on mahdollista hyödyntää erilaisia bonuksia. Osa näistä vedonlyöntibonuksista on suunnattu jopa pelkästään mobiililaitteille, jolloin niitä ei voi lunastaa kuin älypuhelimen voimin.

Tällaisia vedonlyöntibonuksia ovat esimerkiksi:

 • Talletusbonukset
 • Ilmaisvedot
 • Riskittömät vedot
 • Reload bonukset
 • Cashback-tarjoukset

Vetojen seuraaminen on helpompaa

Mobiilissa vetohistorian seuraaminen onnistuu vaivattomasti laadukkaan mobiilioptimoinnin ansiosta. Näin voi helposti nähdä, onko veto osunut kohdalleen vai kenties mennyt täysin mönkään.

Nykyään käytössä olevan Cash out -toiminnonkin hyödyntäminen on helpompaa mobiililaitteilla, sillä tuskin kukaan jaksaa olla koko ajan päivystämässä vetoja tietokoneen ääressä.

Tulevaisuudessa mobiilivedonlyönnistä voi tulla entistäkin viihdyttävämpää, sillä mobiilipelaamisen suosio kasvaa. Sen johdosta vedonlyöntisivustot aikovat panostaa entistäkin enemmän mobiiliversioihinsa.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *