Samsung Flex

Samsung on lanseerannut tuoreen Galaxy S23 -sarjan yhteydessä myös uuden Samsung Flex -palvelun. Kyseessä on tilausperusteinen palvelu, jota käyttämällä saa tiettyyn kuukausihintaan käyttöönsä Samsung Galaxy -puhelimen. Palvelu antaa käyttäjälle vapauden joko vaihtaa tai päivittää matkapuhelintaan niin usein kuin itse haluaa tai 24 kuukauden kuluttua palvelun käytön aloittamisesta, käyttäjän omasta valinnasta riippuen.

Riippumatta siitä, mitä käyttäjä valitsee, kuukausihinta pysyy kiinteänä. Samsung varmistaa yhteistyössä kumppaninsa Foxwayn kanssa, että vaihdetut ja palautetut puhelimet pääsevät uudelleen käyttöön tai asianmukaisesti kierrätykseen.


Samsung Flex on saatavilla kahdessa eri mallissa:

Täysi joustavuus – ei sitoutumista

Käyttäjä tekee tilauksen ilman sitoutumista, jolloin käyttäjällä on mahdollisuus vaihtaa puhelimen mallia milloin tahansa ja peruuttaa tilaus maksutta kuluvan kuukausijakson jälkeen.

Samsung Flex täysin joustavasti ilman sitoutumiskustannuksia alkaen 52 euroa/kk.


24 kuukautta – kiinteä sopimusjakso

Samsung Flex on saatavana myös 24 kuukauden kiinteällä sopimusjaksolla, jolloin käyttäjä voi sopimusjakson jälkeen valita, ostaako hän käyttämänsä puhelimen vai palauttaako laitteen. Jos käyttäjä päättää ostaa puhelimen sitoutumisajan jälkeen, hän maksaa puhelimesta vain 25 % ostohetken myyntihinnasta. Samsung Flex 24 kuukauden sitoutumisjaksolla lanseerauksen yhteydessä alkaen 35 euroa/kk.


Jos käyttäjä päättää lopettaa tilauksensa, Samsung Galaxy -puhelin lähetetään takaisin Samsungin kumppanille Foxwaylle, joka varmistaa, että puhelin kierrätetään asianmukaisesti.


“Olemme Samsungilla uskomattoman ylpeitä voidessamme lanseerata palvelun, joka antaa asiakkaillemme niin paljon valinnanvapautta. Mahdollisuus mukauttaa tarjouksia yksilöllisten tarpeiden mukaan on aina ollut meille tärkeää. Samsung Flexin käyttöönoton myötä voimme tarjota käyttäjille täysin uudenlaisen pääsyn uusimpiin puhelimiimme”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Samsung Flex on nyt saatavilla ostaessasi Samsung Galaxy -puhelimen Samsung.com/fi-sivuston kautta. Lisätietoja Samsungin kumppanin Foxwayn leasingin kautta tarjotusta palvelusta ja palvelun täydelliset ehdot löytyvät osoitteesta https://www.samsung.com/fi/flex/.

Täysi joustavuus24 kuukauden kiinteä sopimusjakso
Päivitä silloin kun haluatKylläEi
Päivitä kahden vuoden väleinKylläKyllä
Lopeta tilaus silloin kun haluatKylläEi
Sama hinta joka kuukausiKylläKyllä

Lähde: Samsung


Muuta luettavaa muualta

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

By Niko

One thought on “Samsung Flex on uusi tilausperusteinen palvelu Samsung Galaxy -puhelimille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *