Älypuhelimen historia

Matkustaminen toiseen maahan voi olla hauskaa, mutta se on paljon monimutkaisempaa kuin vain tavaran pakkaaminen ja matkalle lähteminen. On olemassa sääntöjä ja määräyksiä, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin lähdet kotimaastasi, ja ne ovat vain toisinaan ilmeisiä! Tässä on muutamia vinkkejä siitä, mitä sinun tulee tehdä ennen matkaa.

Hanki passi

Tämä on tärkein asiakirja, joka sinun on käsiteltävä, kun päätät matkustaa toiseen maahan. Sinun on hankittava uusi passi, jos vanha katoaa tai varastetaan.

Kannattaa myös harkita uuden passin hankkimista, jos vanha on vaurioitunut eikä sitä voi enää käyttää.

Jos haluat oleskella toisessa maassa yli 90 päivää, varmista, että nykyinen passisi on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahantulopäivästä.

Varmista, että tiedät vierailemasi maan säännöt

Varmista, että tiedät vierailemasi maan säännöt. Maan lait voivat poiketa merkittävästi kotimaastasi, joten niihin on tutustuttava ennen ulkomaille matkustamista. Jos olet esimerkiksi lähdössä lomalle tai työmatkalle ja haluat oleskella Airbnb-kiinteistössä muutaman päivän, varmista, että tämä on laillista molemmissa maissa. Ota selvää, ovatko toiminnot, kuten NetBet Nettikasino n pelaaminen, laillisia, jotta et joutuisi osallistumaan toimintaan, joka saattaa sinut vaarallisiin tilanteisiin

Jos olet epävarma siitä, onko jokin sallittu, tutki etukäteen netistä, jotta kun ihmiset kysyvät käyttäytymisestäsi kotona (tai vuokralla) oleskelun aikana, heillä on valmiina vastaukset!

Varmista, että rokotukset ovat ajan tasalla

Kun matkustat toiseen maahan, on tärkeää varmistaa, että rokotukset ovat ajan tasalla. Tämä voidaan tehdä sen maan paikallisen terveysosaston tai suurlähetystön kautta, jossa vierailet.

Jos aiot mennä jonnekin ilman suurlähetystöä tai konsulaattia, varmista ennen kotoa lähtöä, että kaikki rokotukset ovat ajan tasalla! Jos ei, tarkista heiltä saapuessasi ja katso, millaisia ​​rokotuksia he suosittelevat niille alueille, joille aiot matkustaa.

Tiedä kuinka saada hätäviisumi, jos tarvitset sellaisen

Hätäviisumi on asiakirja, jonka avulla voit saapua toiseen maahan ja oleskella siellä enintään kuusi kuukautta. Jos tarvitset sellaisen, on tärkeää tietää, miten ja mistä sen saa.

Jos passisi on vanhentunut tai vahingoittunut korjauskelvottomaksi, saatat olla oikeutettu hätäviisumiin maahantulosatamassa. Tämän asiakirjan hankintaprosessi voi vaihdella sen mukaan, mistä maasta matkustat ja kuinka kauan sitten passi on myönnetty (jos ollenkaan). Varmista myös, että tililläsi on riittävästi varoja, jotta tulliviranomaiset eivät takavarikoi niitä heti, kun ne näkevät.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *