Nokia G22Kuva: Nokia

Nokia on julkistanut uuden G22 älypuhelimen, joka tulee olemaan seuraava askel yhtiön paluussa matkapuhelinmarkkinoille. Uuden puhelimen odotetaan tuovan mukanaan huippuluokan ominaisuuksia ja kilpailukykyisen hinnan, joka houkuttelee kuluttajia ympäri maailman.

Design ja näyttö – Nokian uusi muotoilulinja

Nokian G22:n designissa on panostettu moderniin ja pelkistettyyn tyyliin. Puhelimen linjat ovat selkeät ja minimalistiset, mikä tuo mukanaan raikkaan ilmeen. Puhelimen etupuoli on varustettu 6,5 tuuman HD+ näytöllä, jonka resoluutio on 720 x 1600 pikseliä. Näyttö peittää lähes koko puhelimen etupuolen ja sen reunukset ovatkin erittäin kapeat. Tämä takaa suuren näyttöalueen ja parantaa käyttökokemusta.

Kamerat – Laadukkaat kuvat ja videokuvat

Nokian G22:ssä on neljä kameraa takapuolella, joista pääkamera on 48 megapikseliä. Tämän lisäksi puhelimessa on ultra-wide kamera, syvyyskamera ja makrokamera. Kameroiden yhteistoiminta takaa laadukkaat kuvat ja videokuvat monipuolisilla ominaisuuksilla. Etupuolella on 13 megapikselin kamera selfiekuvien ottamiseen.

Suorituskyky – Nopeus ja teho yhdistyvät

Nokian G22:ssä on MediaTek Helio G35 -prosessori, joka takaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Puhelimen suorituskykyä tukee myös 3 Gt RAM-muisti. Lisäksi puhelimessa on 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennettavissa jopa 512 Gt saakka. Tämä takaa, että puhelimessa on riittävästi tilaa musiikille, elokuville ja sovelluksille.

Akku ja lataus – Kestävä ja nopea lataus

Nokian G22:ssa on tehokas 5000 mAh akku, joka takaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Puhelimessa on myös USB-C -portti, joka tukee 10 watin pikalatausta. Tämä mahdollistaa nopean latauksen ja takaa, että puhelin on käyttövalmis nopeasti.

Käyttöjärjestelmä – Puhdas Android-kokemus

Nokian G22:ssa on käytössä puhdas Android-käyttöjärjestelmä, mikä takaa sujuvan käyttökokmuksen ja päivitysten saamisen nopeasti. Puhelimessa on Android 11 -käyttöjärjestelmä, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Nokian G22 tulee myös sisältämään kolmen vuoden tietoturvakorjaukset ja kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset, joka on erinomainen uutinen turvallisuudesta huolestuneille käyttäjille.

Muut ominaisuudet – Helppokäyttöisyys ja kestävyys

Nokian G22:ssa on paljon muitakin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan puhelimen. Puhelimessa on esimerkiksi NFC, joka mahdollistaa mobiilimaksamisen, sekä sormenjälkitunnistin, joka takaa nopean ja helpon pääsyn puhelimeen. Lisäksi puhelin on suunniteltu kestämään arjen haasteita ja se täyttää MIL-STD-810G-standardin, joka takaa sen kestävyyden.’

Korjaa oma laitteesi QuickFixin ansiosta

Voit vaihtaa akun ja näytön itse puhelimen QuickFix-korjattavuuden ansiosta. Tämän ansiosta voit unohtaa pitkät korjausten odotusajat tai mahdolliset tietojen menetykset korjausten johdosta. Nokia-puhelimien kanssa yhteistyötä tekevältä iFixitiltä voit löytää varaosia, työkaluja tai helppokäyttöisiä ohjeita. Tietysti voit pyytää myös valtuutettua huoltokeskusta korjaamaan puhelimesi.

Hinta ja saatavuus – Kilpailukykyinen hinta

Nokian G22:n suositushinta on 159 euroa, mikä tekee siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon muihin saman hintaluokan puhelimiin verrattuna. Puhelin tulee saataville kaikilla tärkeimmillä markkina-alueilla, mukaan lukien Eurooppa, Aasia ja Pohjois-Amerikka.

Nokia palaa markkinoille vahvasti

Nokian G22 on todiste siitä, että Nokia on palannut vahvasti matkapuhelinmarkkinoille. Uusi puhelin tarjoaa laadukkaat ominaisuudet, kestävän suunnittelun ja kilpailukykyisen hinnan, jotka houkuttelevat kuluttajia ympäri maailmaa. Puhdas Android-kokemus ja pitkät tietoturva- ja päivityslupaukset tekevät siitä myös erittäin turvallisen vaihtoehdon. Nokia G22 tulee olemaan erinomainen valinta niille, jotka haluavat puhelimen, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja hyvän käyttökokemuksen kohtuuhintaan.

Lähde/Kuva: Nokia

YouTube: Tech Spurt

Lue myös Diginyt.fi sivuston WhatsApp päivitys uutinen.

By Niko

3 thoughts on “Nokian G22 – Uuden sukupolven älypuhelin saapuu markkinoille”
  1. […] Nokia 808 PureView julkaistiin vuonna 2012, ja se oli yksi ensimmäisistä puhelimista, jossa oli huippuluokan kamera. Puhelimessa oli 41 megapikselin kamera, joka tarjosi erinomaisen kuvanlaadun. PureView oli myös ensimmäinen Nokia-puhelin, jossa oli käyttöjärjestelmänä Symbian Belle. Puhelin tarjosi monia muita ominaisuuksia, kuten HD-video- ja musiikkisoittimen. […]

  2. […] Podcastit ja äänikirjat ovat suhteellisen ympäristöystävällisiä viihdemuotoja, sillä ne eivät vaadi näyttöä ja niitä voidaan kuunnella monilla eri laitteilla. Ne ovat myös käteviä liikkeellä ollessa, eikä niiden kuunteleminen yleensä vaadi yhtä paljon energiankulutusta kuin esimerkiksi videoiden katselu. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *