POCO F4 ja POCO X4 GT debytoivat tehokkaalla järjestelmäpiirilläPOCO F4 ja POCO X4 GT debytoivat tehokkaalla järjestelmäpiirillä

POCO F4 ja POCO X4 GT ovat POCO-sarjan viimeisimmät tehokkaat älypuhelimet, jotka voivat ylpeillä rajoittamattomalla nopeudella. 

Nuorten teknologiasta kiinnostuneiden joukossa suosittu POCO lanseeraa uudet POCO F4:n ja POCO X4 GT:n huippuluokan järjestelmäpiirillä, jonka tehokas suorituskyky on tarjolla lompakolle ystävälliseen hintaan.

Snapdragon 870-lippulaivaprosessorin avulla POCO F4 tuo pöytään brändin tähän asti korkeimman F4:n prosessorin (SD 870).  POCO F4 on kohtuuhintainen suorituskyvyn mestari, joka on optimoitu vastaamaan kaikkiin pelaamisen ja viihteen kuluttamisen tarpeisiin tehokkaasti ja sujuvasti. POCO X4 GT puolestaan on varusteltu MediaTek-Dimensity 8100 järjestelmäpiirillä varmistaen käyttäjilleen luokkansa korkeimman tehokkuuden ja nousten samalla uuteen ulottuvuuteen lippulaivaprosessorin suorituskyvyllä.

“POCO:n lippulaivatuotteet ovat aina tarjonneet huippuluokan suorituskykyä kaikilla aspekteilla. POCO F4:n ja POCO X4 GT:n kohdalla olemme varmoja, että olemme saavuttaneet juuri tämän. Olemme innoissamme Snapdragon 870 ja MediaTek Dimensity 8100 järjestelmäpiirien mahdollisuuksista. POCO:n lippulaivakokemukseen tiivistyy alan korkeimmat standardit ja kilpailukykyinen hinta”, sanoo Angus Ng, Head of Product Marketing, POCO Globalilta.

POCO F4: Tehokkuutta kaikilla vahvuuksilla

POCO F4 on varusteltu Snapdragon 870 lippulaivajärjestelmäpiirillä ja 7 nanometrin prosessorilla 5G-valmiuksilla. Laitteessa on POCO-sarjan korkein 3.2 GHz:n kellotaajuus. POCO F4:ssä on lyhyemmät sovellusten latausajat, se tukee korkean grafiikan pelejä ja tarjoaa saumattoman vierityskokemuksen nettisivuilla ja sovelluksissa. Korkean tason suorituskykyä viilentää LiquidCool 2.0-teknologia, joka perustuu 3112 neliömillimetrin kokoiseen höyrykammioon. POCO F4:n lippulaivatason LPDDR5 RAM-muisti ja UFS 3.1 ROM mahdollistavat nopeamman pääsyn dataan – huippuominaisuus vaativien sovellusten samanaikaisessa käytössä.

POCO F4 on tähän asti ohuin POCO-sarjan malli. 6,67 tuuman E4 AMOLED-näyttö ja DotDisplayn minikokoinen 2,76 mm etukamerakolo on yksi markkinoiden pienimmistä.

Lippulaivatason näytön 120 hertsin virkistystaajuus ja 360 hertsin kosketusherkkyys takaavat matalamman vasteviiveen. Näytön kirkkauden yltäessä jopa 1300 nitiin, on jokainen hetki ylistys yksityiskohdille ja kontrasteille.

Dolby Atmosin sertifioimat kaksoiskaiuttimet tuovat dynaamisen ja kristallinkirkkaan äänen muodossa lisäelementin immersiiviseen kokemukseen.

Kolmella kameralla varustetun takakameran 64 megapikselin pääkamera pitää sisällään optisen kuvanvakaimen (OIS), joka mahdollistaa selkeät ja kirkkaat kuvat jopa vähäisessä valossa. Kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera ja kahden megapikselin makrokamera täydentävät kokonaisuutta. Muita ominaisuuksia ovat 4K-kuvaus, panoraamaselfie-tila, yö-tila, AI Skyscaping 4.0 ja AI Erase 2.0. 

POCO F4 4500 milliampeeritunnin akku 67 watin turbolatauksella vaatii ainoastaan 38 minuuttia latautuakseen täyteen. Täydellä akulla voi pelata kymmenen tuntia, katsoa videoita 21 tuntia tai kuunnella 119 tuntia musiikkia. Laite hyödyntää Middle Middle Tab (MMT)-nopean latauksen teknologiaa.

POCO X4 GT: Korkean suorituskyvyn pelaamista ja viihteen parissa vietettyjä huippuhetkiä

MediaTek Dimensity 8100 -piirisarjalla ja TSMC 5 nanometrin prosessorilla varustettu POCO X4 GT tarjoaa käyttäjälleen tehokkaan suorituskyvyn ollen samalla virtapihi ja kädessä mukavan viileä, jolloin käyttäjä voi keskittyä olennaiseen. Käyttäjälle on tarjolla lippulaivatason kokemus, sillä POCO X4 GT:ssä olevat RAM- ja ROM-muistit tekevät laitteesta muistin osalta yhden POCO-sarjan nopeimman laitteen.

Ensimmäistä kertaa POCO-sarjan laitteissa hyödynnetään innovatiivista 20,5:0 LCD-näyttösuhdetta, joka takaa sen, että laitetta on miellyttävää pitää kädessä. Näytön väriominaisuudet mukautuvat ympäristön valaistukseen tehden näytön katsomisesta miellyttävää, minkä taatakseen POCO X4 GT vähentää silmille haitallista sinistä valoa jopa 30 %. DCI-P3:n myötä POCO X4 GT toistaa jokaisen värin ja pienimmätkään yksityiskohdat eivät jää huomiotta.

POCO X4 GT:n tehokas 5080 milliampeeritunnin akku latautuu täyteen nopeasti ja turvallisesti 67 watin turbolatauksen ansiosta vain 46 minuutissa. Vain muutamassa minuutissa akku latautuu neljänneksen ja puolessa tunnissa akkuun tulee virtaa jopa 85 %. Aided Middle Middle Tab (MMT) -teknologian ansiosta vain kymmenen minuutin latauksen jälkeen voi laitteella pelata jopa 90 minuutin ajan.

POCO X4 GT on peliominaisuuksiensa lisäksi huippupuhelin myös valo- ja videokuvaamisesta kiinnostuneelle. Kolmella kameralla varustettu takakamera pitää sisällään 64 megapikselin pääkameran, kahdeksan megapikselin ultra-laajakulmakameran, sekä kahden megapikselin makrolinssin. Korkealaatuisia selfie-kuvia puolestaan tarjoilee 16 megapikselin etukamera. Laitteen kameraominaisuudet pitävät sisällään joukon erilaisia valmispohjia, joiden ansiosta videota on helppo kuvata ja editoida hetkessä.

POCO haluaa tarjota käyttäjälleen täydellisen kokemuksen, ja siksi POCO F4 ja POCO X4 GT pitävät sisällään yhä laajempia palveluita. Käyttäjät pääsevät nauttimaan yhdestä näytön korjauksesta ostohetkestä kuuden kuukauden sisään.

Lähde: POCO / STT

KATSO MYÖS: Junat kartalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *