Huawei julkisti uusia huippulaitteitaHuawei julkisti uusia huippulaitteita

Huawei jatkaa ekosysteeminsä laajentamista ja saumattoman käyttökokemuksen kehittämistä. Uusien tuotejulkistusten myötä yhtiö astuu nyt myös täysin uusiin tuotekategorioihin.

Huawei on esitellyt strategiansa keskeiset painopistealueet Istanbulissa järjestetyssä tapahtumassa. Yhtiön strategia keskittyy kuuteen pääalueeseen, jotka ovat älypuhelininnovaatiot, ei-älypuhelintuotteet, HMS-ekosysteemi, B2B-liiketoiminta, autoratkaisut sekä älykotiratkaisut. Samalla Huawei julkisti useita huippuluokan laitteita, mukaan lukien uusi taitettava älypuhelin Mate Xs 2, 16 tuuman kannettavat tietokoneet MateBook D 16 ja 16s, ensimmäinen e-mustetabletti MatePad Paper, FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet sekä Nova-älypuhelinperheen uudet tulokkaat nova Y70 ja nova Y90.

– Huawei on sitoutunut jatkuvaan innovaatioon ja haluaa tuoda digitaalisen maailman jokaisen ihmisen, perheen ja organisaation ulottuville. Siksi panostamme kovasti tutkimus- ja kehitystyöhön useissa eri kategorioissa. Haluamme tarjota vallankumouksellisia innovaatioita kuluttajille ja olla alan kehityksen kärjessä, sanoo Derek Yu, President, Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI Mate Xs 2: Huawein kevyin ja ohuin taittuvanäyttöinen älypuhelin

Viimeisimmän älypuhelinjulkistuksensa myötä Huaweilla on markkinoiden kattavin taittuvien älypuhelinten mallisto. Mate Xs 2 on Huawein uusi lippulaivapuhelin, jossa on ulospäin taittuva näyttö sekä erittäin kevyt ja ohut runko. Avattuna Mate Xs 2:n näyttö on ohut ja sileä kuin peili, mikä takaa mukaansatempaavan ja nautinnollisen käyttökokemuksen niin työssä kuin arjessakin. Älypuhelin on varustettu lippulaivaominaisuuksilla, kuten 50 megapikselin True-Chroma -kameralla, jossa on mobiilikuvauksen uudelle tasolle nostava HUAWEI XD Optics -optiikka. 4 600 mAh:n akku ja ultranopean latauksen mahdollistava 66 watin HUAWEI SuperCharge -lataus takaavat sen, että käyttäjän ei tarvitse pelätä virran loppumista kesken päivän.

HUAWEI Nova Y70 ja Nova 90: Kestävä akku, nopea lataus ja laadukas näyttö

Huawei julkisti myös uusia keskiluokan älypuhelimia – Nova Y70:n ja Nova Y90:n. Nova Y70 on varustettu tehokkaalla 6 000 mAh:n akulla, jonka ansiosta puhelin tarvitsee ladata vain kahdesti viikossa. Mallissa on 6,75 tuuman HUAWEI FullView -näyttö. Nova Y90 puolestaan latautuu 53 %:iin vain 30 minuutissa 40 W HUAWEI SuperCharge -latauksen ansiosta, ja siinä on hyvin ohuet reunukset sekä 6,7 tuuman HUAWEI Edgeless FullView -näyttö. Huawein ainutlaatuisten valokuvausominaisuuksien, tyylikkään muotoilun ja suuren tallennuskapasiteetin ansiosta Nova-puhelimet vastaavat hyvin laatutietoisen kuluttajan vaatimuksiin.

HUAWEI Matebook D 16 ja 16s: 16 tuuman kannettava työhön, opiskeluun ja viihteeseen

Huawei on lanseerannut uuden, 16-tuumaisten kannettavien tietokoneiden tuoteryhmän. HUAWEI MateBook D16:ssa ja 16s:ssa on 16 tuuman laaja FullView-näyttö, joka mahdollistaa soljuvan työskentelyn ja helpottaa useiden tehtävien hallintaa kerralla. MateBook-mallistossa on 12. sukupolven Intel® Core™ H-series -prosessori, 40 W:n maksimilämpöteho (TDP), kaksikanavainen RAM-muisti ja nopea SSD-muisti, jonka ansiosta moniajo ja vaativatkin tehtävät hoituvat tehokkaasti. Korkean suorituskyvyn ja laajan näyttöalueen ansiosta datan analysointi, koodaaminen sekä useiden verkkosivujen, kaavioiden ja PowerPoint-esitysten samanaikainen käsittely onnistuu vaivattomasti. Uudet mallit tekevät eri laitteiden välisestä yhteistyöstä entistä saumattomampaa, ja tiedostonhallintaominaisuus sekä AI-haku tukevat jouhevaa tiedostojen siirtoa PC:n, älypuhelimen ja tabletin välillä. HUAWEI MateBook D 16 ja 16s sopivat erinomaisesti liikkuvaan elämäntapaan ja kulkevat vaivatta mukana, sillä niiden kevyt metallirunko painaa vain saman verran kuin perinteisissä 15,6 tuuman kannettavissa.

HUAWEI MatePad Paper: Huawein ensimmäinen e-mustetabletti tekee kirjoittamisesta nautinnon

Huawei lanseerasi ensimmäisen e-mustetablettinsa, MatePad Paperin, joka on täydellinen työkalu luovaan työskentelyyn. Laitteen ainutlaatuinen teknologia yhdistää aidon paperin tunnun, perinteisen kirjoituskokemuksen ja digitaaliset ominaisuudet. Kevyesti mukana kulkevassa HUAWEI MatePadissa on ohut muotoilu ja laite painaa vain 360 grammaa, minkä ansiosta oma kirjasto kulkee mukana missä vain. Laite on varustettu 10,3 tuuman HUAWEI FullView-näytöllä, joka tekee lukemisesta silmille ystävällistä ja miellyttävää. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen TÜV Rheinland Paper Like Display -sertifikaatin saanut e-mustenäyttö. Tabletille kirjoittaminen tuntuu ja kuulostaa siltä kuin kirjoittaisi aidolle paperille, joten MatePad Paperilla työskentely on suorastaan nautinto. MatePad Paper soveltuu mainiosti myös e-kirjojen lukemiseen. Tabletti tukee useita kansainvälisiä ja kotimaisia kolmansien osapuolten kirjapalveluita.

HUAWEI Freebuds Pro 2: Maailman ensimmäiset Hi-Res Dual Sound System TWS-kuulokkeet

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet erottuvat edukseen erinomaisella äänenlaadullaan, joka on saavutettu Dual Sound System -järjestelmällä. LDAC High-Resolution -äänikoodaustekniikan, kahden digitaali-analogimuunninsirun (DAC) ja edistyneellä digitaalisella jakotaajuustekniikalla varustetun nelimagneettisen dynaamisen ohjaimen ansiosta HUAWEI FreeBuds Pro 2 pystyy tuottamaan korkeat ja matalat taajuudet selkeänä tuottaen alan puhtaimman äänenlaadun. Kuulokkeet on varustettu alan ensimmäisellä Triple MIC ANC TWS -järjestelmällä, joka pystyy tarjoamaan 15 % enemmän melunvaimennusominaisuuksia edelliseen malliin verrattuna. Olosuhteista riippuen kuulokkeet voivat saavuttaa jopa 47 dB:n melunvaimennussyvyyden. HUAWEI FreeBuds Pro 2 on varustettu kolmella dynaamisella kuuntelunoptimointialgoritmilla, jotka pystyvät havaitsemaan äänenvoimakkuuden muutokset, erot korvakäytävän rakenteessa ja reaaliaikaiset muutokset siinä, kuinka kuuloke on asettunut paikoilleen. Freebuds Pro 2 -kuulokkeiden helppo liitettävyys kaikkien mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa ja monipuolinen käytettävyys tukevat Huawein Seamless AI Life -strategiaa.

Lähde: Huawei

KATSO MYÖS:
Älypuhelin seniorille (Gigantin opas)
Huawei P30 Pro


Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

One thought on “Huawei julkisti uusia huippulaitteita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *