Kuva: Samsung

Uudet Galaxy Note20 -sarjan puhelimet ovat uskomattoman tehokkaita monitaitureita, jotka yhdistyvät saumattomasti Galaxy-ekosysteemiin ja tehostavat käyttäjänsä elämää – olipa kyse sitten työnteosta tai viihteestä. Kaikkein vaativimmille käyttäjille Suomeen tuodaan rajattu erikoiserä Note20 Ultraa 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Samsung järjesti ensimmäistä kertaa koskaan Galaxy Unpacked -julkistustilaisuutensa täysin digitaalisena tapahtumana, joka lähetettiin suorana Koreasta. Tilaisuudessaan Samsung julkisti laajan joukkion tuotteita, joista kaksi lukeutuu Note-laitesarjan historian tuotteliaimpiin laitteisiin: Galaxy Note20 ja Galaxy Note20 Ultra. Note-uutuuksien ohella ensiesittelynsä saivat kaksi uutta tablettia Tab S7 ja Tab S7+, Galaxy Watch3 -älykello sekä Buds Live -kuulokkeet, jotka tuovat markkinoille uudenlaista designia ja äänenlaatua. Lisäksi Samsung vahvisti panostustaan taittuvanäyttöisten laitteiden seuraavaan sukupolveen kertomalla tulevasta Galaxy Z Fold2:sta.

Tänä vuonna tuomme markkinoille ennätysmäärän huipputuotteita, ja hyvästä syystä, sillä ihmiset luottavat teknologiaan enemmän kuin koskaan. Teknologian tärkein tehtävä on tehdä elämästä helpompaa, sujuvampaa ja hauskempaa, ei monimutkaisempaa. Kaikki tänään esittelemämme tuotteet ovat tehokkaita apureita työnteon ja vapaa-ajan maksimoinnissa. Uusimmat laitteemme toimivat tietysti osana Galaxy-ekosysteemiä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta käyttäjät voivat keskittyä juuri heille tärkeisiin asioihin ja toimiin niin töissä kuin vapaallakin, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy Note20 -sarja – tehoa tuottavaan työskentelyyn

Galaxy Note20 on kaikkien aikojen tehokkain Note-sarja, jonka puhelimet toimivat kuin PC ja mahdollistavat myös pro-tason pelikokemukset. Laitesarjaan kuuluvat Galaxy Note20 Ultra, joka on suunniteltu kaikkein vaativimmille tehokäyttäjille, sekä Galaxy Note20, joka taas sallii kenen tahansa ottaa kaiken irti työ- ja vapaa-ajasta.

Galaxy Note20 -laitteet muovaavat käyttäjiensä työtapoja ja kasvattavat tuottavuutta, jolloin he saavat aikaan enemmän, missä vain. Vuodesta 2011 lähtien Note-laitteiden kulmakivinä ovat olleet S Pen -kynä ja Samsung Notes -sovellus, joita on nyt kehitetty tuomaan entistä luonnollisempi digitaalinen kirjoituskokemus. Note20-sarjalaisten lisäksi nämä avainominaisuudet ovat mukana myös Tab S7 ja S7+ -laitteissa. Tiivis ja pitkäaikainen yhteistyö Samsungin ja Microsoftin välillä takaa lisäksi, että Galaxy Note20 -puhelimet ja Windows-tietokoneet toimivat sulavasti yhteen.Kehittynyt S Pen: S Pen on Note-fanien ja tehotyöskentelijöiden suosikkityökalu. Galaxy Note20 -laitteiden S Penin voittamaton kirjoituskokemus tekee ideoiden ja inspiraation hetkien tallentamisesta vaivatonta. Uusimmilla Note-puhelimilla kirjoitustarkkuus ja vasteajat on hiottu huippuunsa. S Penin uudet Anywhere action -eleet taas tekevät navigoinnista entistä helpompaa, käytetyistä sovelluksista riippumatta. Esimerkiksi kotiruudulle palaaminen onnistuu nopealla kynän heilautuksella.Samsung Notes -sovellus ja entistä joustavampi käyttökokemus: Monet tarvitsevat nykyisin työkaluja, jotka sallivat joustavan työskentelyn useilla laitteilla. Samsung Notes tallentaa ja synkronoi automaattisesti käyttäjien luomat sisällöt, jotta niiden työstäminen ja jakaminen onnistuisi niin puhelimella ja tabletilla kuin tietokoneellakin. Samsung Notes muuttaa vaivatta mahdollisesti sotkuiset käsialamuistiinpanot selkeäksi tekstiksi. Lisäksi palautteen anto työtovereille on nyt helpompaa, sillä Notesin kautta on mahdollista kommentoida ja editoida PDF-tiedostoja tai Microsoft PowerPoint -esityksiä. Uusi äänitoiminto taas mahdollistaa nauhoituksen tekemisen muistiinpanojen lomassa, minkä jälkeen tietyn muistiinpanokohdan klikkaaminen vie käyttäjän oikeaan kohtaan ääninauhoitetta. Kaikki materiaalit pysyvät taatusti järjestyksessä, kiitos uuden ja intuitiivisemman kansiointijärjestelmän. Työskentele älykkäämmin kaikilla laitteillasi: Päivittynyt Link to Windows mahdollistaa mobiilisovellusten käytön Windows 10 -tietokoneelta. Myöhemmin tänä vuonna laitteisiin tuodaan jopa mahdollisuus käyttää useampaa mobiilisovellusta rinnakkain tietokoneen ruudulla. Käyttäjät voivat luoda pikakuvakkeita suosikkisovelluksiinsa Windows 10 -tietokoneellaan, jolloin puhelinta ei tarvitse kaivaa esiin vaikkapa kuvagallerian selaukseen. Kaikki muistiinpanot synkronoituvat laitteiden välillä Samsung Notes- sekä Microsoft OneNote- ja Outlook-sovelluksilla, ja muistutukset synkronoituvat Microsoft Outlook- ja Teams-sovelluksilla. Tärkeimmät sisällöt ovat siis aina saatavilla, olinpaikasta ja laitteesta huolimatta.

Enemmän tehoa pelaamiseen

Samsung hyödyntää Microsoft-yhteistyötä myös Galaxy Note20 -puhelinten viihdetarjonnassa viemällä mobiilipelaamisen uudelle tasolle. Samsungin kaikkien aikojen mukaansatempaavin mobiilipelikokemus puhelimilla mahdollistaa pro-pelihetket sohvalla, puutarhassa tai missä vain käyttäjät liikkuvatkin. Galaxy Note20 -puhelimissa yhdistyvät korkea suorituskyky, loistavat yhteydet ja Samsungin paras puhelinnäyttö. Lisäksi laitteissa on ammattilaistason työkaluja upeiden valokuvien ja videoiden tallentamiseen.Pelaa Xbox-pelikirjaston parhaimmistoa Galaxy Note20 -puhelimilla:Myöhemmin tänä vuonna Note20-käyttäjät pääsevät pelaamaan konsolipelejään Xbox Game Pass Ultimate -palvelun avulla. Palvelu mahdollistaa välittömän pääsyn yli sadan suositun videopelin pilvipohjaiseen kirjastoon, johon lukeutuvat esimerkiksi Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 ja Gears of War 5: Ultimate Edition. Kukin pelikokemus pohjaa nopeisiin ja erittäin matalaviiveisiin 5G ja Wi-Fi 6 -yhteyksiin. Note20-sarjalaisten kookkaat ja immersiiviset näytöt sekä Galaxy-tuoteperheen nopein suoritin luovat miellyttävän ja sulavan pelikokemuksen. Galaxy Note20 onkin aidosti ammattilaistason videopelikokonaisuus taskukoossa.Fantastista videota mobiilisti:Galaxy Note20 -laitteiden 8K-kamera kuvaa korkeatarkkuuksisia ja ammattilaistasoisia videoita 24 kuvaa sekunnissa ja haluttaessa 21:9 -kuvasuhteella. Kyvykkäällä Pro Video -kuvatilalla käyttäjät voivat luoda elokuvamaisia videoita, kiitos manuaalisten tarkennus-, äänentallennus-, valotus- ja zoomausasetusten. Full HD -tarkkuudella videota voi kuvata myös 120 kuvaa sekunnissa näyttäviä hidastuksia varten. Galaxy Note20 Ultran uusi Laser Auto-Focushuolehtii tarvittaessa tarkennuksesta ja Live Focus Videoantaa videokuville syvyyttä. Ammattilaistason kamerat ja Space Zoom -toiminto tallentavat yksityiskohdat kaikissa kuvaustilanteissa. Lisäksi käyttäjät voivat hallita ja kohdentaa Galaxy Note20 -laitteiden mikrofonia ja tallentaa ääntä entistä tarkemmin. Tämä yhdistettynä Galaxy Buds Live -kuulokkeisiin, jotka voivat toimia videotallennuksessa mikrofoneina takaa kirkkaan äänenlaadun Note20-videoilla.Samsung DeX -toiminnolla moniajon mestariksi: Uusiutunut Samsung DeXmahdollistaa Note20-puhelinten yhdistämisenälytelevisioihin langattomasti.DeX-toiminnon avulla käyttäjät voivat hallita kahta näyttöä samanaikaisesti ja vaikkapa kirjoittaa viestejä ystävilleen videoiden katselun lomassa.

Edeltäjien raivaamalla tiellä

Note20-laitesarja muodostaa aiempien Note-puhelinten perintöön nojaten Samsungin tehokkaimman Note-kokemuksen koskaan. Note20 ja Note20 Ultra rakentuvat viimeisimmästä teknologiasta, mutta laitteiden ikonisesta ja kestävästä muotoilustakaan ei ole tingitty. Molemmat laiteversiot tulevat saataville uudessa ajattomassa Mystic Bronze -värissä.

Note-laitteet saavat nyt ensimmäistä kertaa kirkkaan ja eloisan Dynamic AMOLED 2X -näytön sekä 120Hz virkistystaajuuden (Note20 Ultra). Kyseessä on Samsungin historian paras mobiilinäyttö, joka säästää lisäksi virtaa mukautumalla katseltavaan sisältöön. Älykäs akku ja superpikalataustakaavat, että käyttäjä saa 50 % akun varaustavain 30 minuutin latauksella.

Note20-puhelimet tukevat hypernopeita 5G-yhteyksiä. Molemmat laitemallit etsivät ja suosittelevat automaattisesti korkeanopeuksisia verkkoyhteyksiä sekä käyttävät vakaita Wi-Fi 6 -verkkoja, joiden yhteydet on optimoitu suoratoistopalveluita varten. Samsung Knox taas varmistaa, että laitteisto ja ohjelmistot ovat turvassa ulkoisilta uhkatekijöiltä.

Nearby Share -toiminnolla, joka on saatavana ensimmäistä kertaa UWB-varustellulla Galaxy-laitteella, videot ja valokuvat siirtyvät sujuvasti ja nopeasti käyttäjältä toiselle. Käyttäjän tarvitsee vain osoittaa Note20 Ultra -puhelimensa toista UWB-tuettua Galaxy-laitetta kohti, ja Nearby Share listaa automaattisesti kyseisessä suunnassa olevat laitteet jakopaneelin yläosassa. Tulevaisuudessa UWB-teknologia tulee myös auttamaan tavaroiden löytymisessä ja kodin oven lukituksen avaamisessa.

Galaxy-ekosysteemi mahdollistaa uusia kokemuksia

Samsung-laitteet ja -palvelut on suunniteltu toimimaan sulavasti yhdessä. Käyttäjät voivatkin helpottaa jokapäiväistä elämäänsä entisestään yhdistämällä Galaxy Note20 -puhelimensa muihin Galaxy-tuotteisiin: Galaxy Tab S7:ään, Tab S7+:aan, Galaxy Watch3:een tai Galaxy Buds Live -nappikuulokkeisiin. Ekosysteemin muut tuotteet tukevat Note20-puhelimen käyttöä ja tehostavat työskentelyä, viihdekäyttöä, terveydestä huolehtimista ja yhteydenpitoa.

Lähde: STT Info

By admin

One thought on “Samsung esittelee Galaxy Note20:n – huippupuhelin vailla vertaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *