Kuva: Samsung

Samsung Electronics julkistaa SmartThings Find -palvelun, joka auttaa Galaxy-laitteiden nopeassa ja vaivattomassa paikantamisessa. Jo 6 miljoonaa käyttäjää Koreassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ilmoittautui palvelun varhaiskäyttäjiksi, ja nyt SmartThings Find on valmis maailmanlaajuiseen julkaisuun. Palvelu toimii laitteilla, joissa on Android 8 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio. SmartThings Find käyttää Bluetooth Low Energy (BLE) ja ultra-wideband (UWB) -teknologioita auttaakseen käyttäjiä löytämään valikoidut Galaxy-puhelimensa, -tablettinsa, -älykellonsa ja -kuulokkeensa.

– Viimeisimmän BLE- ja UWB-teknologian avulla SmartThings Find vähentää stressiä jokapäiväisestä elämästä ja hukkuneiden mobiililaitteiden löytämisestä. SmartThings Find on yksinkertainen ja visuaalinen ratkaisu tärkeimpien Galaxy-laitteiden paikantamiseen, kiitos AR-ominaisuuksien, karttojen ja äänimerkkien yhteistyön. Kyseessä on vain yksi monista esimerkeistä siitä, miten UWB-teknologia tulee auttamaan ihmisiä elämään merkityksellistä elämää, kertoo Jaeyeon Jung, Vice President & Head of SmartThings Team, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Löydä kadonneet laitteet helposti

Nopean rekisteröintiprosessin suorittamisen jälkeen SmartThingsin käyttäjät voivat helposti paikantaa Galaxy-laitteensa, kuten älypuhelimet, tabletit, älykellot ja nappikuulokkeet. Olipa käyttäjä tiputtanut kellonsa sohvan taakse tai unohtanut, minne jätti Galaxy Buds Live -kuulokkeensa, SmartThings Find -palvelu auttaa pitämään kirjaa laitteiden sijainnista turvallisesti helppokäyttöisen SmartThings-sovelluksen kautta.

Offline ei tarkoita ”Off-the-Grid”

Kadonneet laitteet voi nyt paikantaa helposti SmartThings Find -palvelun avulla, vaikka ne olisivat offline-tilassa. Tämä onnistuu siten, että SmartThingsin käyttäjät voivat nyt valita turvallisen tavan käyttää Galaxy-älypuhelinta tai -tablettia kadonneiden laitteiden löytämiseksi. Kun palvelua varten aktivoidut laitteet ovat olleet offline-tilassa 30 minuuttia, ne lähettävät BLE-signaalia, jonka muut laitteet voivat vastaanottaa. Mikäli käyttäjä ilmoittaa laitteensa kadonneeksi SmartThings Find -palvelun kautta, kaikki lähellä olevat, toimintoa varten aktivoidut Galaxy-älypuhelimet tai -tabletit ilmoittavat Samsung-palvelimelle sijaintinsa, minkä kautta käyttäjä saa ilmoituksia laitteeseensa hävinneiden laitteiden paikannusta varten. Kaikki SmartThings Find -käyttäjätiedot on salattu ja suojattu turvallisesti, mikä varmistaa, että laitteen sijaintia ei paljasteta kenellekään paitsi sen omistajalle.

Löydä Galaxy-laitteesi nopeammin yksityiskohtaisten ohjeiden avulla

Hukkuneen laitteen löytämisestä tulee lasten leikkiä, kiitos integroitujen karttaohjeiden ja etsittävään laitteeseen “soittamisen” ansiosta. Laitteen kadotessa käyttäjä voi avata SmartThings Findin puhelimessaan tai tabletissaan ja valita etsittävän laitteen. Puhelin näyttää sitten laitteen tarkan sijainnin kartalla. Kun käyttäjä on lähellä etsittävää laitetta, vaihtoehtoina ovat joko paikallistaminen äänimerkin avulla tai AR-pohjaisella lähihaulla6, joka näyttää graafisen signaalivoimakkuuden, kun etsittävää laitetta lähestytään.

Saatavuus

SmartThings-sovellukselle julkaistaan tästä päivästä alkaen uusi päivitys, joka tulee saataville ympäri maailman Android 8:aa tai sitä uudempaa käyttöjärjestelmäversiota hyödyntäville Galaxy-puhelimille ja -tableteille1. Päivityksen jälkeen käyttäjät pääsevät käyttämään SmartThings Findia koskettamalla SmartThings-sovelluksen kotinäkymän alalaidan banneria. Ensi vuoden alusta eteenpäin Samsung laajentaa näitä toimintoja seurantatageihin, jolloin myös muiden lempiesineiden paikallistaminen helpottuu.

– Olemme innoissamme voidessamme työskennellä tiiviisti johtavien yrityskumppanien kanssa tavaroiden paikantamisen parissa. Näin voimme laajentaa näitä kokemuksia ja mahdollistaa yhä useampien esineiden paikallistamisen. Toivomme voivamme jakaa lisätietoa tästä pian, Jung toteaa.

Lisätietoa SmartThings-sovelluksesta ja SmartThings Find -toiminnosta löydät täältä.

Saatavuus voi vaihdella markkina-alueittain ja operaattoreittain.

Saatavilla Galaxy-puhelimille ja -tableteille, joissa on Android 8 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, Galaxy Watch -laitteille, joissa on Tizen 5.5 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, sekä Galaxy Buds+ ja Galaxy Buds Live -kuulokkeille.

28. lokakuuta 2020 rekisteröityjen käyttäjien määrä ylitti 6 miljoonaa, kahden kuukauden early access -kampanjan jälkeen Koreassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

BLE-hakutoiminnot ovat saatavilla Galaxy-puhelimille ja -tableteille, joissa on Android 8 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, Galaxy Watch -laitteille, joissa on Tizen 5.5 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, sekä Galaxy Buds+ ja Galaxy Buds Live -kuulokkeille.

UWB-toiminto saatavilla Galaxy Note 20 Ultra- ja Galaxy Z Fold2 -laitteilla.

Saatavilla vain laitteilla, jotka tukevat UWB:tä.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *