Young woman holding a smartphone

Samsungin suosittu Galaxy A-sarja laajenee uudella A20s-mallilla. Edullinen, monipuolinen ja tyylikkäästi muotoiltu puhelin tekee arjesta helpompaa ja viihdyttävämpää.

Espoo, 20. heinäkuuta 2020 

Samsung lanseeraa tänään Samsung Galaxy A20s -puhelimen. Uusi malli on edullinen, ja siinä on tyylikäs ja joustava muotoilu, kolme kameraa, korkearesoluutioinen Infinity V -näyttö ja pitkäkestoinen akku.

– A20s -malli on jatkoa suositulle A-sarjalle, jonka myötä innovatiivinen tekniikka on tullut yhä useampien ulottuville ja tehnyt ihmisten arjesta helpompaa ja viihdyttävämpää. Uudessa puhelimessa on lippulaivamalleistamme tutut korkealaatuinen kamera sekä toiminnallisuudet, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

A20s-malli on varustettu tehokkaalla kamerayhdistelmällä, jonka avulla käyttäjä voi ikuistaa jokaisen hetken selkeänä ja terävänä – oli kyse sitten valokuvista tai videoista. Takana on kolme kameraa; 13 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ja 120 asteen laajakulmakamera, jonka avulla käyttäjä voi saada enemmän kuvia sekä 5 megapikselin kamera, jossa on Live Focus ja Bokeh -tehosteet. Tehosteet keskittyvät kuvan tärkeisiin elementteihin ja korostavat kuvattavaa kohdetta. Lisäksi puhelimessa on 8 megapikselin etukamera, jossa on Selfie Fokus -ominaisuus, jonka avulla kuvaaja saa korkealaatuisia selfieitä, joissa on pehmeästi sumennettu tausta.

Galaxy A20s -laitteessa on 6,5 tuuman HD+ Infinity V -näyttö, joka tekee valokuvien ja videoiden ottamisesta sekä korkearesoluutioisten videoiden toistamisesta nautinnon. Puhelin on varustettu suurella ja tehokkaalla 4000 mAh:n akulla, joka varmistaa pitkän akunkeston. 15 watin pikalatauksen ansiosta puhelin latautuu nopeasti täyteen.

A20s-mallin takapuolella on sormenjälkitunnistin sekä etukameran kautta toimiva kasvojentunnistus, jotka varmistavat helppokäyttöisyyden ja sen, etteivät muut pääse puhelimeen käsiksi. Puhelimessa on miellyttävä muotoilu, kiiltävä takaosa sekä pyöristetyt reunat, joiden ansiosta laite tuntuu mukavalta kädessä. Puhelinta on saatavilla mustana, valkoisena ja sinisenä.

Saatavuus

Samsung Galaxy A20s:n myynti alkaa heinäkuun lopussa, ja sen OVH on 179 €.

By admin

One thought on “Samsung julkaisee Galaxy A20s -puhelimen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *