Elisa on vahvistanut jälleen mobiiliverkon yhteyksiään Tammelassa, Lopella, Jokioisilla ja Forssassa

Tammi-kesäkuun aikana 2020 Elisa on parantanut mobiiliverkkonsa kattavuutta muun muassa Tammelassa Pääjärven, Lopella Läyliäisen, Jokioisilla Kirkonkulman ja Forssassa Pilvenmäen alueilla*. Kapasiteettia on parannettu, joka mahdollistaa nopeammat yhteydet yhä useammalle. Kapasiteettia ja nopeutta tarvitaan, sillä suomalaiset ovat jo useana vuonna peräkkäin olleet maailman eniten mobiilidataa käyttävä kansa.

–  Datan käyttö on lisääntynyt suomalaisten keskuudessa nopeasti viimeisen kolmen vuoden aikana. Sama kehitys on näkynyt Kanta-Hämeen alueella, jossa mobiiliverkossa käytetyn datan määrä on kasvanut jopa 120 %, Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen sanoo.

Verkkoa vahvistettu erityisesti suosituilla mökkialueilla

Tänä kesänä suomalaisten uskotaan mökkeilevän ja matkailevan kotimaassa vielä normaalia enemmän. Tästä syystä Elisa on vahvistanut mobiiliverkkoaan alueilla, joissa on runsaasti vapaa-ajan asuntoja tai alueella liikkuu muuten enemmän ihmisiä kesäaikaan. Näin on muun muassa Tammelassa ja Lopella. 

– Suomalaiset käyttävät nettiä ahkerasti myös lomalla ja osa myös työskentelee vapaa-ajan asunnolta käsin. On alueita, joilla datamäärät kasvavat jopa 60 % kesäaikaan, Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen sanoo.

Elisan verkon saatavuustiedot löytyvät osoitteesta www.elisa.fi/kuuluvuus.

*Alueet, joissa on vahvistettu Elisan mobiiliverkkoa:

Tammela: Pääjärvi

Loppi: Läyliäinen, Soramäki, Sajaniemi, Jokiniemi, Ruunankorpi, Hevosoja

Jokioinen: Kirkonkulma

Forssa: Pilvenmäki, Korkeavaha, Tölö, Kuhala

Lähde: ePressi

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *