Samsungin odotetut mobiiliuutuudet ovat vihdoin saatavillaSamsungin odotetut mobiiliuutuudet ovat vihdoin saatavilla

Samsungin uusimmat innovaatiot ovat saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä Suomessa tästä päivästä alkaen. Saataville tulleisiin uutuustuotteisiin lukeutuvat uuden sukupolven taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z Fold4ja Galaxy Z Flip4 -älypuhelimet, joissa on päivitetty kamerakokemus ja aiempaa suurempi akku. Kauppoihin on saapunut näiden lisäksi Samsungin kolmannen sukupolven langattomat Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet, jotka tuottavat 24-bitin Hi-Fi-äänen suurella dynamiikalla ja kristallinkirkkaalla resoluutiolla sekä Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykellot aiempaa suuremmalla akulla, yksilöllisellä muotoilulla ja parannetulla kestävyydellä varusteltuna.

”Olemme innoissamme saadessamme vihdoin uudet tuotteemme myymälöihin niitä hartaasti odottaneille käyttäjille. Tuotteet ovat jo etukäteen herättäneet merkittävää kiinnostusta ja odotammekin edellisten myyntiennätysten rikkoutumista erityisesti taittuvanäyttöisten puhelinten kohdalla, mutta myös loistavan vastaanoton saaneiden uusien kellojen osalta”, iloitsee Samsungin Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Z Fold4 ja Galaxy Z Flip4 – taitettavien älypuhelinten kärkikastia

Galaxy Z Fold4 ja Galaxy Z Flip4 ovat Samsungin neljännen sukupolven taittuvanäyttöiset puhelinmallit, jotka nostavat tuottavuuden, kustomointimahdollisuudet ja FlexCam-kokemuksen entistä korkeammalle tasolle. Osoituksena Samsungin omistautumisesta taitettavien mallien kehitykselle on jokainen komponentti analysoitu perusteellisesti käyttökokemuksen optimoimiseksi ja kuluttajien tarpeisiin vastaamiseksi.

Galaxy Z Fold4 on Samsungin jatkuvan älypuhelininnovoinnin tulos ja samalla Samsungin tähän mennessä tehokkain älypuhelin. Z Fold4 yhdistää Samsungin kollektiivisen mobiiliteknologian asiantuntemuksen laitteeksi, jossa on paranneltu toiminnallisuus niin avattuna, suljettuna kuin Flex-tilassa. Lisäksi se on ensimmäinen laite, joka toimitetaan Android 12L:llä, Androidin erikoisversiolla, jonka Google on luonut suuren näytön käyttökokemusta varten. Laitteen mahdollistamaa multitaskausta tukee S Pen -toiminto, jonka avulla voit piirtää ja kirjoittaa muistiinpanoja liikkeellä ollessa – kynän käyttö on tehty entistä helpommaksi Standing Cover with Pen -kotelon avulla. Galaxy Z Fold4 -älypuhelimen suositushinta on alkaen 1 879 €.

Galaxy Z Flip4 yhdistää tyylin ja toiminnot päivitetyllä muotoilulla sekä suuremmalla akulla. Käyttäjät voivat kuvata handsfree-videoita tai ryhmäselfieitä eri kulmista taittamalla puhelinta FlexCamin aktivoimiseksi ja nauttia taltioinneista omissa suosikkisovelluksissaan. Samsungin ja Metan yhteistyön ansiosta FlexCam on optimoitu suosituimmille sosiaalisille alustoille, kuten Instagramille, WhatsAppille ja Facebookille. Z Flip4 on suunniteltu antamaan parempi handsfree-kokemus, jossa käyttäjien ei tarvitse joka kerta avata puhelintaan käyttäessään sitä. Galaxy Z Flip4 -älypuhelimen suositushinta on alkaen 1 149 €.

Galaxy Watch5 -älykellot ovat täynnä kokonaisvaltaisia hyvinvointiratkaisuja

Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot muokkaavat terveys- ja hyvinvointitottumuksia intuitiivisilla oivalluksilla ja edistyneillä, entistä tehokkaammilla ominaisuuksilla. Galaxy Watch5 Pro on Samsungin tähän mennessä kestävin ja monipuolisin uutuuskello, ja Galaxy Watch5:ssä käyttäjille tärkeät ominaisuudet ovat saaneet parannuksia. Molemmissa laitteissa on suurempi akku, yksilöllinen muotoilu ja BioActive-anturi, jotka antavat käyttäjille aikaisempaa kattavamman kuvan omasta terveydestään. Galaxy Watch5:n suositushinta on alkaen 299 € ja Galaxy Watch5 Pro:n puolestaan alkaen 479 €.

Galaxy Buds2 Pro: Ainutlaatuinen muotoilu ja äänikokemus

Samsungin huippuluokan Buds2 Pro -kuulokkeet antavat mitä upeimman langattoman äänikokemuksen uudella, kompaktilla muotoilulla varustettuna. Galaxy Buds2 Pro:ssa on ylivoimainen 24-bittinen Hi-Fi-ääni, joka tarjoaa suuren dynaamisen alueen ja kristallinkirkkaan resoluution. Uuden Samsung Seamless Codecin (SSC HiFi) avulla laadukasta musiikkia voidaan siirtää ilman taukoa, ja uusi koaksiaalinen kaksisuuntainen kaiutin tekee äänestä entistä rikkaamman. Suositushinta alkaen 229 €.

Kaikki uudet tuotteet ovat saatavilla tänään 26.8. alkaen valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa

Lähde: Samsung
Kuva: Samsung


Muuta luettavaa:

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi lapsellesi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa? Esimerkiksi älykello nuorelle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa. Voit selata eri kelloja esimerkisi dna älykello verkkokaupan sivustolla.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *