Samsungin uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimet ja Galaxy Tab S8 -tabletit ovat nyt myynnissä Suomessa

Samsung Galaxy Galaxy S22

Samsung julkisti 9. helmikuuta Galaxy Unpacked -tapahtumassaan uudet Samsung Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra -älypuhelimet. Galaxy S22 -sarjan huippuominaisuuksiin kuuluvat muun muassa laadukkaat ja tehokkaat kamerat, joissa on mukana uusia Nightography-yökuvausominaisuuksia. Galaxy S22 Ultra -mallissa on myös tähän mennessä Samsungin älykkäin kamera. Galaxy S22 Ultran uudet tekoälyominaisuudet, kuten muotokuvatila, antavat puhelimen tehdä raskaan työn käyttäjän puolesta ja tekevät valokuvien ja videoiden ottamisesta entistä helpompaa.

Galaxy S22 Ultrassa yhdistyvät myös kahden eri älypuhelinmallin parhaat puolet. Note-sarjasta tuttu tehokas laitteisto ja suosittu S Pen, sekä S-sarjan paras kamera ja suorituskyky asettavat uuden standardin premium-tason älypuhelimille.

“Pyrimme pysymään teknologisen kehityksen aallonharjalla ja S22-sarja on meille jälleen yksi uusi merkkipaalu kyseisellä polulla. Olemme odottaneet innolla, että ihmiset pääsevät käyttämään ja kokemaan uudet puhelimemme ja siksi onkin hienoa, että kaikki Galaxy S22 -sarjan laitteet ovat nyt suomalaisten saatavilla”, sanoo MikaEngblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Hinnat ja saatavuus

Samsung Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat saatavilla tästä päivästä alkaen valituilta jälleenmyyjiltä ja samsung.fi-sivustolta.

Suositushinnat:

Samsung Galaxy S22: 899 € – 949 €

Samsung Galaxy S22+: 1 099 € – 1 149 €

Samsung Galaxy S22 Ultra: 1 299 € – 1 699 €

Lähde / Kuva: Samsung


Muuta luettavaa muualta:

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

One thought on “Samsungin uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimet ovat nyt täällä”
  1. […] Galaxy A13:ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän[1]. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *