Realme GT 2 -puhelinmallistossa on huipputason ominaisuudet ja luontoa säästävä biopolymeerirakenne

Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme on julkistanut MWC-tapahtumassa realme GT 2 -lippulaivamalliston, jossa on useita mullistavia innovaatioita ja kestävän kehityksen mukainen rakenne.

realme on tehnyt yhteistyötä maailmankuulun teollisen muotoilijan Naoto Fukasawan kanssa luodakseen alan ensimmäisen biopolymeeripohjaisen älypuhelimen, joka perustuu kestävään paperitaidekonseptiin.

”Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, olemme myös pyrkineet kantamaan sosiaalista vastuuta”, sanoi realmen varajohtaja ja realme International Business Groupin toimitusjohtaja Madhav Sheth. ”Vaikka olemme vasta kolmivuotias kasvuyritys, haluamme olla ympäristöystävällinen ja kestävällä pohjalla oleva toimija. Tavoitteenamme on tehdä ympäristölle myönteisiä vaikutuksia vähentämällä hiilidioksidipäästöjä ja tekemällä kestävästä kehityksestä entistä helpompaa asiakkaille. Olemme tutkineet erilaisia tapoja pyrkiä puhtaampaan ja kestävämpään toimintaan.”

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti realme GT 2 Pron takakuori on valmistettu biopohjaisesta ISCC+ -sertifioidusta kopolymeerimateriaalista. Se vähentää hiilidioksipäästöjä 35,5 prosenttia ja materiaali voi tarjota saman suorituskyvyn fossiilisiin vaihtoehtoihin verrattuna säästäen kaksi kilogrammaa hiilidioksidia kopolymeerin yhtä kilogrammaa kohden. Lisäksi biomateriaalin lähteet ovat peräisin biomassajätteistä tai ylijäämämateriaalista. Puhelimella on myös kestävän kehityksen TCO 9.0 -sertifiointi, joka edellyttää sosiaalisesti vastuullista valmistusprosessia. Puhelimen pakkauksissa muovin prosenttiosuus on pudonnut 21,7 prosentista lähes olemattomaan 0,3 prosenttiin.

realme GT 2 -puhelinmallistossa on kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat paperinvalkoinen, paperinvihreä ja teräksenmusta.

Puhelimen Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvalla realme UI 3.0 -käyttöliittymällä voi ilmaista itseään entistä vapaammin. Lisäksi siinä on parannetut yksityisyystoiminnot, kuten sovellusten käyttöoikeuksien valvonta ja sijainnin piilottaminen. realme on myös sitoutunut tarjoamaan GT 2 -mallistolle merkittävät Android-käyttöjärjestelmän päivitykset kolmen vuoden ajan ja Android-tietoturvakorjaukset neljän vuoden ajan.

realme GT 2 Pro

realme GT 2 Pro on yhtiön laadukkain lippulaivapuhelin, jossa yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet, biopolymeerinen rakenne ja pääsuunnittelijan visiot. Huippuluokan 2K LTPO AMOLED -näyttö, uusin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, markkinoiden suurin jäähdytyslevy, laadukas kolmoiskamerajärjestelmä, massiivinen akku 65 watin teholatauksella, edistyneet langattomat yhteydet ja Dolby Atmos -äänentoisto takaavat, että huippupuhelimesta voi nauttia vuosikausia ja olla mukana kestävän kehityksen kärjessä.

realme GT 2 Pro hyödyntää maailman ensimmäistä LTPO 2.0 -tekniikalla toimivaa 2K AMOLED -näyttöä. Kooltaan 6,7 tuuman Super Reality -näyttö on huipputarkka yli 4,5 miljoonalla pikselillään ja 525 pikselin tuumatiheydellään. Näin teksti näyttää terävämmältä ja kuvissa näkyy hämmästyttäviä yksityiskohtia hiussäikeitä myöten. Näytön 10 bitin värisyvyys voi toistaa runsaat miljardi väriä. Se on 64 kertaa enemmän väritietoa kuin tyypillisellä kahdeksan bitin näytöllä, joka toistaa vain 16,7 miljoonaa väriä. Kuva on laadukas myös ulkona 1 400 nitin huippukirkkauden ansiosta. Pelaajat puolestaan ilahtuvat peräti 1 000 hertsin kosketusherkkyydestä.

Näytön LTPO 2.0 -tekniikan ansiosta virkistystaajuus säätyy automaattisesti 1–120 hertsin välillä. Tämä voi lisätä akunkestoa jopa reilut puolitoista tuntia. DisplayMate A+ -luokiteltu näyttö on suojattu kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -suojalasilla. Elokuvamaisen audiovisuaalisen kokemuksen täydentää HDR10+ -näyttötekniikka sekä Dolby Atmos- ja Hi-Res-stereoäänentoisto.

realme GT 2 Pro -älypuhelimessa on uusin neljän nanometrin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka voi saavuttaa jopa miljoonan pisteen AnTuTu Benchmark -testituloksen. Puhelimessa on myös markkinoiden suurin ruostumattomasta teräksestä valmistettu jäähdytyslevy jatkuvan suorituskyvyn tehostamiseksi äärimmilleen.

realme GT 2 Pron kolmoiskamerassa on maailman ensimmäinen 150 asteen ultralaaja näkökenttä ja 40-kertainen mikrolinssi. Kameran 150 asteen ultralaaja näkökenttä mahdollistaa huikeat panoraamat, joiden kuva-ala on jopa 278 prosenttia useimpia älypuhelimia suurempi. Hämmästyttävä 40-kertainen mikrolinssi puolestaan tarkentaa aiempaa lähemmäs, jolloin maailman ihmeet näkyvät lähempää ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Pääkameran 50 megapikselin tarkkuus, IMX766-anturi, monisuuntainen PDAF-tarkennus ja OIS/EIS-kaksoisvakaus takaavat uskomattoman kuvanlaadun myös liikkeessä ja hämärässä.

realme GT 2 Pro takaa laadukkaat langattomat yhteydet peräti 12 antennillaan, jotka on sijoitettu ympäri puhelimen kuorta. Olipa kyse 10 gigabitin 5G-mobiilidatasta, WiFi Enhanced -verkkoyhteyksistä tai 360 asteen NFC-lähiyhteyksistä, puhelimen monisuuntaiset yhteydet toimivat kaikkialla käsiotteesta riippumatta.

Puhelimen massiivisen 5 000 milliampeeritunnin akun voi ladata mukana tulevalla 65 watin SuperDart-teholaturilla kokonaan vain 33 minuutissa.

realme GT 2

Realme GT 2 on myös huipputehokas älypuhelin, joka perustuu samaan biopolymeeripohjaiseen kestävän kehityksen konseptiin kuin Pro-mallikin. Puhelimen ulkoasu, käyttöliittymä ja akku teholatauksineen ovat samoja. Puhelimessa on 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva E4 AMOLED -näyttö ja tehokkuudesta vastaa Snapdragon 888 5G -järjestelmäpiiri.

Hinta ja saatavuus
realme GT 2 Pro (12+256 Gt), realme GT 2 Pro (8+128 Gt), realme GT 2 (12+256 Gt) ja realme GT 2 (8+128 Gt) tulevat Suomessa myyntiin maaliskuun lopulla 849, 749, 599 ja 549 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

One thought on “Realme GT 2 -puhelinmallistossa on huipputason ominaisuudet ja luontoa säästävä biopolymeerirakenne”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *