Telian heinäkuun myydyimmät puhelimetTelian heinäkuun myydyimmät puhelimet

Heinäkuussa puhelinten myyntilistalla Apple ja Samsung hallitsivat listan sijoituksia tuttuun tapaan. Lisäksi kymmenen kärkeen mahtui Xiaomi ja OnePlus. Myydyistä puhelimista jo huomattavan suuri osa on 5G-malleja.

Perinteisesti heinäkuu on laitemyynnissä vauhdikasta aikaa ja niin myös tänä vuonna. Myydyimpien puhelinten listalla Apple ja Samsung kävivät tasaista kamppailua.

Apple iPhone 13 nousi Telialla myydyimmäksi puhelimeksi. Tämä on mielenkiintoinen huomio, sillä viimeksi Applen puhelin on ollut listan kärjessä viime vuoden helmikuussa. Toki useat iPhone-mallit ovat olleet hyvillä sijoituksilla poikkeuksetta joka kuukausi”, kertoo Telian laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

”Samsungin ja Applen vahvaa rintamaa haastoi hienosti OnePlus ja Xiaomi. OnePlus nousi heinäkuussa listalla peräti toiseksi. Xiaomi palasi myydyimpien listalle pidemmän tauon jälkeen, kun tarjouksessa ollut malli kävi hyvin kaupaksi”, avaa Markku.

5G-puhelimien suosio jatkaa kasvuaan

5G-puhelimien valikoima ja suosio kasvavat jatkuvasti. Tämä näkyy selvästi myydyimpien puhelinmallien listauksella.

”Yhä useammat asiakkaat haluavat ostaa 5G-kyvykkäitä laitteita, mikä näkyy myyntilistoilla. Heinäkuussa kymmenen myydyimmän puhelimen joukossa oli peräti kahdeksan 5G-laitetta. Monet päivittävät myös puhelinliittymänsä uuden laitteen hankinnan yhteydessä tai ottavat 5G-liittymän kahden viikon kokeilujakson, jotta saa parhaat yhteydet käyttöönsä”, sanoo Saranpää.

Yritysasiakkaiden keskuudessa suuntaus on samanlainen. Heinäkuussa kymmenen myydyimmän puhelimen joukossa peräti yhdeksän oli 5G-kyvykkäitä malleja.

Heinäkuun myydyimmät puhelimet, kuluttajat

1 (3)   Apple iPhone 13 5G        
2 (-)    OnePlus 9 5G DS
3 (5)   Apple iPhone 12 5G
4 (2)   Samsung Galaxy A52s 5G         
5 (-)    Xiaomi Redmi 9C DS        
6 (7)   Samsung Galaxy A03         
7 (4)   Apple iPhone 13 Pro 5G        
8 (1)   Samsung Galaxy A22 5G         
9 (-)    Samsung Galaxy S20 FE 5G         
10 (6) Apple iPhone 13 Pro Max 5G        

Heinäkuun myydyimmät puhelimet, yritykset

1 (4)   Samsung Galaxy A32 5G
2 (2)   Apple iPhone 12 5G
3 (3)   Samsung Galaxy S21 5G 
4 (5)   Samsung Galaxy A22 5G
5 (1)   Apple iPhone 13 5G
6 (-)    Apple iPhone SE 5G
7 (10) Samsung Galaxy A52s 5G
8 (9)   Samsung Galaxy Xcover 5
9 (-)   Apple iPhone 13 Pro 5G
10 (-) Samsung Galaxy A33 5G

Lähde: Telia
Kuva: Telia

Eikö lyötynyt sopivaa puhelinta – Miten olisi Samsung Xcover 5?

Samsung Galaxy XCover 5 -älypuhelin on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka vaativat puhelimelta kestävyyttä. Puhelimessa on 16 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera sekä Samsungin One UI -käyttöliittymällä varustetulla Android 11 -käyttöjärjestelmällä.

Rahoitusta kodin tarpeisiin

Tänä aikana rahoitusta kodin kunnostukseen ja oman elämän eri tarpeisiin on saatavilla entistä useammalta taholta. Siksi kannattaakin tarkistaa eri rahoitusvaihtoehtoja rauhassa, ja vertailla mikä on itselle se paras. Yksi vaihtoehto näiden kaikkien joukossa on Bondora laina, josta voit lukea lisää linkin takaa. Aina kun olet miettimässä ulkoista rahoitusta, lainaa, kannattaa miettiä sitä lopullista lainan summaa – älä ota liikaa, ja suhteuta tarpeesi oikeasti sen mukaan mihin sinulla on varaa, sillä se laina pitää myös maksaa lainaehtojen mukaisesti takaisin. Samalla voi myös miettiä, maksaisiko ne muut vanhat ja pienet osamaksut ja lainat pois uudelle lainalla, jossa voi olla paremmat lainaehdot, eli pienemmät kuukausikulut ja lainankorot.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Uusi Samsuing Galaxy A13 – korkean suorituskyvyn laitteisto

Samsung Galaxy A13 :ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän.

By Niko

One thought on “Telian heinäkuun myydyimmät puhelimet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *