telia puhelinliittymä ja mobiililaajakaista tarjous

Telia on kasvanut perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi, joka tarjoaa laajan valikoiman liittymiä. Telian liittymät vastaavat erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, ja valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Verkkokauppa

Telian verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Telia panostaa verkkokauppansa kehittämiseen ja tarjoaa suositut liittymät kilpailukykyisin hinnoin. Asiakkaat voivat tilata liittymät suoraan verkosta ja saada SIM-kortin kotiin 1-2 arkipäivän kuluessa. Operaattorin vaihto Telian kautta on sujuvaa, ja siirto kestää noin viikon.

Yhteys-liittymät

Telian Yhteys-liittymät tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kaikissa liittymissä on rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he rajattomat puhelut ja viestit vai maksaa käytön mukaan. Telian verkko kattaa laajasti Pohjolan ja Baltian maat, ja Suomessa 4G-verkko kattaa lähes kaikki asukkaat.

Rajaton netti ja 5G

Kaikilla Telian liittymillä voi käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Rajaton-liittymillä netin käyttö on rajatonta myös Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi 5G-verkko laajenee nopeasti, ja keväällä 2022 5G-nopeuksia voi käyttää jo 160 kaupungissa Suomessa sekä yli 40 maassa maailmalla.

EU-käyttö

Kaikkiin Telian liittymiin sisältyy EU-käyttö ilman lisäkustannuksia. Asiakkaat voivat käyttää liittymäänsä EU- ja ETA-maissa samaan hintaan kuin kotimaassa, joten yllätyslaskuja ei tule.

Yhteydet ja sisällöt

Telian toiminnan ytimessä ovat sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet. Telia investoi jatkuvasti verkkojensa kehittämiseen, jotta asiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa, kuten 5G:tä ja esineiden internetiä. Tämä takaa, että yhteydet pysyvät ajan tasalla teknologian kehityksen mukana.

Viihdetarjonta

Telia tarjoaa asiakkailleen kattavan viihdetarjonnan, joka sisältää huippu-urheilua Liigasta formuloihin, suosittuja viihdeohjelmia ja ajankohtaisia uutisia. Telia panostaa digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen, jotta sisällöt ovat helposti saatavilla ja asiakkaiden arki sujuvampaa.

Listaus Telian liittymistä

  • Telia Yhteys 4G: Rajaton netti, valinnaiset puhelut ja viestit
  • Telia Yhteys 5G: Huippunopea 5G-netti, rajattomat puhelut ja viestit
  • Telia EU Yhteys: Käyttö EU- ja ETA-maissa ilman lisäkustannuksia
  • Telia Rajaton: Rajaton netti ja viestit Pohjolassa ja Baltiassa

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *